עבור לתוכן

Windows 7 - Diagnostic tool not working, התיקון לא עובד

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב עם וינדוס 7 פרופשינל, היה במצב שינה, קפץ פקק, הרמתי אותו, הדלקתי את המחשב, היו לו בעיות להתעורר אז עשיתי ריסטארט ידני

עלה חזרה בסדר, אבל אין אינטרנט. לא הצליח להתחבר (המודם מחובר לראוטר שמחובר ישירות למחשב שלי) יש לי גם wireless adapter שמתחבר ב USB כמובן, אבל הוא בעייתי, והוא לא עבד יותר.

הבעייה כזאת: כשניסיתי להתחבר זה לא הצליח, ניסיתי להריץ Network diagnostic tool אבל הוא לא עבד. יש אפשרות שזה יתקן את הבעייה בתור אדמין - ניסיתי, לא הצליח, נכנסתי ל service manager כדי להפעיל משם וקיבלתי קוד שגיאה 5 - אין לי הרשאות...

sfc /scannow לא הצליח לתקן את wow64win.dll, חילצתי את הקובץ מהדיסק התקנה של windows 7 אבל sft /scannow עדיין אומר שהקובץ לא תקין ושהוא לא מצליח לתקן

ההנחיות לתיקון של הבעייה אמרו לעשות uninstall לדרייברים של הרשת ואז לסרוק שנויים בחומרה ואז ה diagnostic blah blah הזה יעבוד. זה לא עבד. היה שם גם משהו עם sfc שעשיתי (את התוצאות של זה כבר כתבתי למעלה)

היו שם גם הוראות לגבי מה לעשות אם זה לא מצליח לתקן, לא עבד כמו שאמרתי...

אז, אין diagnostic service ואין אינטרנט והוראות שמצאתי באתר של מייקרוסופט לא עובדות (כנ״ל לגבי system restore ו- safe mode with networking)

הצילו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים