עבור לתוכן

GTX570 לא רץ על usage 100% במשחק BATMAN ,מדוע?

Featured Replies

פורסם

לפי בדיקה שלי כל שאר המשחקים רצו על 100% שימוש בכרטיס כלומר זה תקין

עכשיו במקרה בדקתי וראיתי שספציפית המשחק BATMAN האחרון משתמש בכרטיס בין 70%-80% אחוז בלבד ועם נפילות רגעיות ל כיוון ה 20%

מוזר לי למרות שה FPS במשחק די גבוהה לרוב בין 50-60 FPS ורק איפה שיש אלמנטים חזקים של "פיזיקס" זה יורד לכיוון 40-45 FPS.

אם אני אפתור את הבעיה אולי זה ייצב לי את הירידות ב FPS .

הערה: מפרט המעבד ושאר החלקים כתובים בפרופיל למטה. ומשתמש בדרייברים אחרונים 290.53 בטא.

למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה?

פורסם

זאת כניראה בעיה בקראק,

תנסה קראק אחר או משהוא..

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק את זה,

יש עוד רעיונות לפתרון הבעיה?

פורסם

אצלי ב-DX11, בזמן משחק רוב הזמן ניצול GPU שואף למקסימום, אבל קל להבחין שבבאנצ' שלו ככל שהפיזיקס כבד יותר נראה שהניצול GPU יורד, איתו גם ה-FPS.

כבר שמעתי שהמשחק משתמש בגרסא ישנה יחסית של פיזיקס וכנראה לא ממש השקיעו באופטימיזציה ראויה. נראה שה"בעיה" היא בעיקר במשחק.

אם על הבאנצ' מדובר, קח בחשבון שניצול GPU יצנח במעבר בין סצינות - שזה טבעי לגמרי.

ב-DX9 ה-FPS יותר גבוה מן הסתם, יחד עם זאת, בשל הגבלת המנוע ל-62fps (ויכולת הכרטיס לספק מעבר) - ניצול ה-GPU נמוך יותר מאשר ב-DX11 באופן כללי.

אני מניח שניתן לפצות על הכח המבוזבז עם AA גבוה :)

אגב, אם עוד לא התקנת את הפאץ' האחרון, זה הזמן.

פורסם
  • מחבר

SyndromE תודה על התגובה

אני משחק על DX9 אולי בגלל זה הבעיה . לפני כן ניסיתי את ה DX11 עם העדכון אך לא ראיתי שיפור בגרפיקה ואז כשהתקנתי מערכת ווינדוס חדשה החלטתי להשאר עם DX9 ולא להתקין את העדכון . -אני יתקין שוב פעם את הפאטץ' ואנסה עם DX11 ואראה עם יש ניצול יותר טוב של ה GPU.

נ.ב: באיזה לינק השתמשתה בשביל להוריד את העדכון ?

פורסם
  • מחבר

עדכון:

לאחר ששיחקתי על DX11 אכן היה ניצול של 100% מהכרטיס ,אך בשילוב DX11+ פיזיקס על HIGH הביצועים יורדים -כי יש נפילות ל 30 FPS , גם ככה ה DX11 לא תורם בגרפיקה לכן

הרבה יותר עדיף לשחק על הגדרות מקסימום עם DX9 ולקבל 55-60 FPS ועם נפילות מקסימום ל 40 בלי קשר לניצול מלוא ה GPU.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים