עבור לתוכן

האקר פרץ למחשב ושולט עליו

Featured Replies

פורסם
1217658292223.jpg.%5Broflposters.com%5D.myspace.jpg
פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: משטרע :lol: :lol: :lol: :lol:

חוץ מלעלות לכם תדם תמוח הם לא יעשו כלום.. חבל על הזמן שלכם...

ויותר מזה אני מציע לכם לא ללכת אליהם יותר למה בסוף זה עלול להתהפך עליכם ועוד יאשימו אותכם בהטרדת שוטר והפרעה לשוטר במילוי תפקידו...

מה שכן אם יש לך קצת ידע במחשבים תנסה להתחקות אחרי הפעילות שלה ותשאל אותה קצת על העבר הקרוב שלה ומה שהיא עשתה באינטרנט... אני מאמין שעם קצת מאמץ תוכל להגיע אליו...האם היא קיבלה קובץ כל שהוא ממישהו דיברה עם מישהו וכו וכו פייסבוק וכאלה.....הוא לא הגיע אליה סתם...

פורסם

סליחה שאני סוטה קצת מהנושא. אבל למה כרגע נמחק דיון שעסק באתרי הורדות כשבדף הראשי של האתר התפרסמה לא מזמן כתבה על פריצת אייפון של IOS 5.1 עם מדריך וקישור לאתר לא חוקי שעוסק בפריצות למכשירי אפל?

לפרוץ את מכשיר האפל שלך זה חוקי (כך לפחות קבע בית משפט פידרלי בארה"ב) הורדות קבצים זה לא !!

פורסם

מעקב

פורסם

מעקב

פורסם

מעקב

פורסם

אני אישית חושב שזה מישהו שהיא מכירה ששלח לה קובץ כלשהו בתקופה האחרונה שהיה עליו TROJAN אז שתחשוב טוב טוב ממי קיבלה קבצים .

פורסם

סה"כ לא מדובר במשהו רציני.

לדעתי מדובר בילד שמצא trojan ושלח אותו לידידה שלך.

יש לך כמה אופציות:

1) לפנות למשטרה - לא יקרה כלום. ליחידה לפשעי מחשב אין כח אדם לדברים כאלה.

2) לעשות פורמט מלא, להתקין תוכנות הגנה, לשנות את כל הסיסמאות (מיילים, פייסבוק וכו' ממחשב אחר) ולהדריך את ידידה שלך במשך כמה דקות על אבטחה בסיסית (לא לפתוח קבצים חשודים, לא לכבות את האנטיוירוס ולא להוריד שטויות וכו').

3) לנתק את המצלמה מהמחשב, לשנות את כל הסיסמאות ממחשב אחר ולנסות לפתות את ה"האקר" להפגש איתך. לדעתי מכיוון שמדובר ככל הנראה בילד חרמן בן 16 הוא יסכים להפגש אם הוא יחשוב שיצא לו מזה זיון. תדבר איתו כאילו שאתה ילדה תמימה ותתפוס אותו עם כמה חברה בעצמך ותעשה איתו מה שבא לך.

פורסם

^או שזה פדופיל בן 50 עם גרזן

פורסם

ובכלל - הייתי נמנע מכל מפגש איתו - גם אם זה ילד - וגם עם זה בן 50 עם גרזן...

טוב - לא יצא מזה

פורסם

חבל על הטרחה..

פירמוט קל,

התקנה בסיסית של מע"ה ו-fw חינמי

וסגרת את הפינה.

אין טעם להתעסק בלגלות מי פרץ ולמה...חסר ילדים שעושים סריקת פורטים וחודרים למחשבים עם פירצות אבטחה?

תסביר לה שלפתוח mypicture.exe לא עושה טוב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים