עבור לתוכן

למה צריך שני כרטיסי מסך על מחשב אחד?

Featured Replies

פורסם

מה אפשר לעשות ביותר מכרטיס מסך אחד?

והאם זה מועיל למשחקים שיש יותר מכרטיס מסך אחד?

פורסם

כרגע זה מה שעולה לי לראש:

1) אפשרות חיבור יותר מסכים.

2) גישור הכרטיסים לעיבוד משותף וביצועים משופרים (CF/SLI).

3) במקרה של כרטיס OB + כרטיס גראפי יעודי, יש לזה כמה יתרונות פוטנציאלים, אם לא עכשיו אז בעתיד.

א) שימוש בOB לעבודה בוינדוס בזמן שהיעודי במצב חיסכון בחשמל.

ב) שימוש בOB לחישוב דברים בהם זה חזק, ובכרטיס היעודי לדברים בהם זה חזק. (עניין של ארכיטקטורה וסטנדרטים)

ג) העברת הוידאו מהכרטיס/ים היעודיים דרך הOB, וכך יהיה ניתן לקיים את (א) ו(ב).

פורסם
  • מחבר

בעקרון ... יהיה לי יותר fps באותו משחק כאשר אני עם שני כרטיסי מסך?

בכמה אחוז זה משתפר?

איזה לוחות וכמה הם עולים תומכים בעסק הזה ?

האם חייבים שני כרטיסים אותו דבר?

*באופן עקרוני אני מתכנן לקנות מחשב חדש לקאונטר סטרייק גלובל אופנסיב ולסורס, אבל אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כבדים

כמו באטלפילד 3 בצורה חלקה עם פילטרים והכל במסך 21וחצי אינץ'... אתה יכול להמליץ לי על כרטיס מסך שיהיה טוב לזה?

פורסם

אם יש לך מערך CF/SLI אז במשחקים שבהם יש תמיכה ע"י הדריוור (לפעמים צריך עדכון דריוור) תקבל ביצועים משופרים.

מערך כזה יכול להיות עם שני כרטיסים זהים ובמידה מסוימת גם עם שני כרטיסים שונים (של אותה חברה, ושתומכים במערך כזה).

חובה שתהיה בלוח תמיכה בSLI/CF (לא כל לוח תומך בשני השיטות או בכלל).

לוח למערך כרטיסים יגיע עם לפחות שני סלוטים PCI-E X16.

בלוחות הזולים שתומכים CF/SLI יש תמיכה במערך עם מהירות מופחתת (בגלל נפח תעבורה מוגבל בגישור על הלוח).

בלוחות היקרים המהירות מלאה, ויש בהם סלוטים נוספים למערך מרובה כרטיסים.

לפחות זה מה שהיה עד עכשיו.

מי שעושה מערך SLI/CF זה מי שמראש רוצה מקסימום ביצועים או מקסימום ביצועים ביחס למחיר.

או מי שיש לו כבר כרטיס אחד שעדיין סביר ורוצה לשדרג את המהירות עליו ולא במקומו. (ושהלוח שלו תומך בזה כמובן)

אם אתה הולך לקנות מחשב חדש אני לא רואה סיבה לעשות מערך כזה, אלה אם כן יש לך תקציב גבוה מאוד ואתה רוצה ביצועים חזקים ללא פשרות.

אני קניתי לא מזמן 560TI, אז כמובן שזאת ההמלצה שלי לעצמי, ובאופן טבעי גם לאחרים.

פורסם

מחזק את הדבר האחרון. אלא אם אתה פריק שהתחביב שלו זה השוואת אורך פיןקצב פריימים, עדיף פשוט לקנות כרטיס חזק אחד וזהו.

פורסם
  • מחבר

תשמע באופן עקרוני זה הולך להיות מחשב בעוד חצי שנה , שנה.

את הכרטיס מסך והמעבד אני אביא מebay ,brand new ובאופןעקרוני זה מחשב שהמשחק העיקרי יהיה CS:GO...

התקציב שלי הוא בסביבות ה5200, אז איזה כרטיס כדאי לי ? אני רוצה פול הגדרות ברמה הגבוהה ביותר עם 100 אף פי אס סטייבל

פורסם

תשמע באופן עקרוני זה הולך להיות מחשב בעוד חצי שנה , שנה.

שאל שוב בעוד חצי שנה , שנה.

פורסם

ArtDeco , כנראה שאתה לא שמת לב או לא מודע לעובדה שעולם חומרת המחשבים מתחדש במהירות מטורפת .

לפי מה שאתה אומר שהמחשב שתקנה זה בעוד חצי שנה\שנה אזי התשובות שתקבל היום לשאלות שלך (במיוחד לגבי הכרטיסי מסך שמתחדשים ממש מהר) ממש לא יהיו כבר רלוונטיות כשתחליט לקנות את המחשב (חצי שנה\שנה) , לכן תמיד עדיף לשאול שאלות מהסוג הזה כמה שיותר קרוב לקנייה וכמובן להמתין בסבלנות לתשובות והמלצות ולא לרוץ יום למחרת השאלה שלך ולקנות , אני מקווה שהבנת למה התכוונתי :) .

עריכה :

ואם כבר , לגבי השאלה שבכותרת הנושא , לגבי שני כרטיסי מסך , אז אני גם אשפוך את הדעה שלי ואגיד שאני תמיד הייתי נגד מערכי כרטיסי מסך , אני תמיד בעד כרטיס מסך בודד , אז אם רוצים ביצועים גבוהים , זה לא בעיה , אפשר תמיד לקחת פשוט כרטיס בודד שמספיק חזק במקום ללכת על שניים ויש לזה יתרונות :

1. עלות זולה יותר (תקנו אותי אם אני טועה , אני לא בטוח)

2. תופס פחות מקום במארז ופחות מסורבל

3. צריכת חשמל נמוכה יותר (ברוב המקרים)

4. לא מצריך לוחות אם עם כמה חריצי PCI-E (תמיכה ב-CF ו-SLI) שהם תמיד יותר יקרים

5. פחות רעש

אבל עוד פעם , זו הדעה שלי למה ללכת על כרטיס בודד במקום מערך כרטיסים :xyxthumbs::) .

פורסם

ArtDeco , כנראה שאתה לא שמת לב או לא מודע לעובדה שעולם חומרת המחשבים מתחדש במהירות מטורפת .

לפי מה שאתה אומר שהמחשב שתקנה זה בעוד חצי שנה\שנה אזי התשובות שתקבל היום לשאלות שלך (במיוחד לגבי הכרטיסי מסך שמתחדשים ממש מהר) ממש לא יהיו כבר רלוונטיות כשתחליט לקנות את המחשב (חצי שנה\שנה) , לכן תמיד עדיף לשאול שאלות מהסוג הזה כמה שיותר קרוב לקנייה וכמובן להמתין בסבלנות לתשובות והמלצות ולא לרוץ יום למחרת השאלה שלך ולקנות , אני מקווה שהבנת למה התכוונתי :) .

עריכה :

ואם כבר , לגבי השאלה שבכותרת הנושא , לגבי שני כרטיסי מסך , אז אני גם אשפוך את הדעה שלי ואגיד שאני תמיד הייתי נגד מערכי כרטיסי מסך , אני תמיד בעד כרטיס מסך בודד , אז אם רוצים ביצועים גבוהים , זה לא בעיה , אפשר תמיד לקחת פשוט כרטיס בודד שמספיק חזק במקום ללכת על שניים ויש לזה יתרונות :

1. עלות זולה יותר (תקנו אותי אם אני טועה , אני לא בטוח)

2. תופס פחות מקום במארז ופחות מסורבל

3. צריכת חשמל נמוכה יותר (ברוב המקרים)

4. לא מצריך לוחות אם עם כמה חריצי PCI-E (תמיכה ב-CF ו-SLI) שהם תמיד יותר יקרים

5. פחות רעש

אבל עוד פעם , זו הדעה שלי למה ללכת על כרטיס בודד במקום מערך כרטיסים :xyxthumbs::) .

:xyxthumbs:

רק עוד דבר קטן ששכחת להזכיר ... עדיין יש בעיות תאימות למרות שזה משתפר עם הזמן ...

פורסם

שני כרטיסים מביאים יותר ביצועים,

אבל לדעתי עדיף כרטיס בודד מאשר שני כרטיסים,

מערך כרטיסים דורש תחזוק,בין עם זה דרייבר מתאים או משחק שלא תומך מערך..

פורסם
  • מחבר

נכון יכלתי לשאול את זה בעוד חצי שנה, שנה .. אבל מתוך סקרנות החלטתי לשאול .

ובכל מקרה נראה לי שאקנה כרטיס מסך בודד. תודה לכל מי שניסה לעזור

:) :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים