עבור לתוכן

משהוא שמע על המסך IPS I2353FH של חברת AOC שהגיע לארץ ונמכר בבאג

Featured Replies

פורסם

איך הוא לעומת מסכי IPS של DELL

פורסם

אמנם יש לו פנל דומה לזה של הדל אבל כאן מסתיים הדמיון.

לפי הסקירה הזן יש לו דיוק צבעים זוועתי זמן תגובה איטי וזליגת אור רצינית.

כל שהייתי ממליץ עליו רק לשימושים משרדיים ורק אם הוא נמכר בכמה מאות שקלים פחות מהדל.

פורסם

למיטב הבנתי,

"מומחה", אמור לתת תשובה יותר רצינית מסתם להגיד דברים שליליים על מסך, לא ?

בתור מומחה, אתה יכול לספר שהמסך של AOC עולה שליש מהמסך של DELL שאותו לא הרבה יכולים להרשות לעצמם. גם לא הרבה עובדים ב-DELL.

בתור מומחה, אתה גם יכול לספר שהוא דגם ממש ממש חדש' ושאין עליו הרבה ביקורות עדיין, ומחיפוש מהיר שלי בגוגל יש לו 4 כוכבים ומעלה ב- REVIEW מאתרים איכותיים.

לצערי הרב, רק בארץ נהוג להשוות סטייק אנטריקוט לפרוסה עם שוקולד.

בחו"ל "קצת" יותר חכמים מאיתנו כנראה, ומשווים מוצרים בעלי מדרגת מחיר זהה ולא מוצר X למוצר שעולה פי 3 ממנו. לא מכובד. ובטח לא צרכנות נבונה.

אבל על "זלידת תאורה" לא שמעתי עדיין בביקורות בחו"ל וגם לא על זליגה. וגם לא שמעתי על "דיוק זוועתי" עדיין.

:)

בכל מקרה כדאי להעלות קצת את רמת התשובות פה ולענות יותר לעניין ובמומחיות.

ולא אני לא עובד אצל היבואן או בAOC, אבל יש לי מסך של AOC בבית, וגם לעוד כמה אנשים שאני מכיר, ויש למסך הזה תמורה מעולה למחיר שקניתי אותו.

ואם ייצא לי לראות את המסך הזה בעין, אשמח לשתף אתכם.

אז לא יודע אם זה רציני התגובה הזו של המומחה פה אבל לא הייתי רוצה שזו תהיה התגובה האחרונה באשכול כי לא לעניין לשמוע כזה דבר ממומחה.

פורסם

המסך של AOC עולה שליש מהמסך של DELL

נשמע לא ריאלי בעליל. מסכי IPS "23 של DELL עולים בארץ פחות מאלף ש"ח. שליש מאלף זה 330 בערך, כלומר פחות ממסך הTN הקטן והזול ביותר יצא לי לראות (מתחילים באזור ה400 בד"כ).

אם יש לך קישור לחנות שמוכרת אותו בארץ, או לפחות אתה יודע מחיר (ונאמין לך לצורך העניין), אשמח לשמוע. בלי לדעת מחיר ההשוואה לכל דבר שהוא חסרת משמעות בהחלט.

"מומחה", אמור לתת תשובה יותר רצינית מסתם להגיד דברים שליליים על מסך, לא ?

...

לצערי הרב, רק בארץ נהוג להשוות סטייק אנטריקוט לפרוסה עם שוקולד.

ולמה ציפית ממומחה? באופן טבעי הוא מודע ורגיש יותר לדברים שלא מפריעים למשתמש הפשוט.

נסה לשאול שף מומחה מה דעתו על פרוסה עם שוקולד.

פורסם

מה ענייני בביקורת שהבאת?

מה מדדו שם? מה בדקו חוץ מרשימת מכולת של פיצ'רים מבורשור? זה אפילו יותר גרוע מה"ביקורת" באתר זאפ.

לעומת זאת הסקירה שציטטתי היא מאחד האתרים המובילים בבדיקת מסכים.

האם Delta-E ממוצע של 4 כפי שנמצא בבדיקה שם נחשב בעיניך טוב? אם אתה לא יודע מה זה יש הסבר במאמרים שבדביק.

ועוד מהביקורת:

Response time is not on par with for example Dell U2312HM and we saw some blurring during fast-paced gaming. Our sample also suffered from heavy backlight bleeding at the bottom of the LCD panel and a purple tint when viewed from the side.

תגיד לי איפה אפשר לקנות את המסך הזה בשליש מהמחיר של דל (350 שח) ואני רץ לקנות שניים.

ב P1000 הוא נמכר "החל מ"869 שח + 50 משלוח סה"כ 919.

בשביל עוד 100 שח עדיף להתאמץ ולקנות את הדל.

אם ההפרש יהיה גדול יותר אפשר לשקול אותו לשימושים משרדיים כמו שכתבתי למעלה.

פורסם

ראשית, לא ציינת דגם של מסך ועכשיו שנתת את הדגם גם אני השכלתי ממך במשהו.

שנית, הלינק של הכתבה מה"ריויו" הראשון שהבאת, מוביל לאיזה כתבת FORECAST של CES בכלל, ולא לאן שאמרת, אז אולי תתקן את הלינק

ופשוט יכלת לכתוב שיש דגם במחיר קרוב של DELL שהוא מסך הרבה יותר טוב לא זו הכונה של עצה והכוונה ?

איך שענית, ומבלי שהבאת שום דוגמאות ושום דבר משכנע או מקצועי במיוחד בתשובה הראשונה, היה נראה כאילו אתה איזה שתול ולא היה נראה לי להשאיר דיון כזה ענייני - סתום.

ודבר אחרון קנית פעם משהו במחיר החל מ-... ?

ה- AOC נמכר ב-1000 או קצת יותר, ואני הנחתי שהתכוונת למסך של DELL שעולה כ-1000$

ד"ש

והתחיל להיות פה מעניין האשכול לא ?

פורסם

ורק אם הוא נמכר בכמה מאות שקלים פחות מהדל.

כלומר הוא לא :xyxthumbs:

שורה תחתונה - המסך נחמד אך לא משתלם כאשר בסביבת המחיר שלו יש לך מסכים טובים יותר.

פורסם

ופשוט יכלת לכתוב שיש דגם במחיר קרוב של DELL שהוא מסך הרבה יותר טוב לא זו הכונה של עצה והכוונה ?

מצורת השאלה "איך הוא בהשוואה לדגמים של DELL" התקבל הרושם שאתה מודע לקיומם של הדגמים הרלוונטיים, במיוחד כשהם מופיעים כמעט בכל דיון בפורום (בדרך כלל כולל המחירים).

אני הנחתי שהתכוונת למסך של DELL שעולה כ-1000$

לאיזה דגם הכוונה? ראית באיזה מקום לאחרונה מסך 23" של DELL במחיר 1000$? לא ידוע לי על כזה. או שהתכוונת למסך 27"?

פורסם

תוקן הלינק (ועל הדרך שגיאת ההקלדה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים