פורסם 2012 בינואר 713 שנים שלום לכולם,בימים האחרונים עומדת בפניי דילמה קשה.אני רוצה לעזוב את המדינה אך אני סטודנט (כרגע החלפתי את הפקולטה ואני מתחיל ללמוד שוב במרץ)הדילמה שלי היא האם כדאי לעזוב כבר עכשיו או לסיים את התואר (עד כמה שזה משפיע, תואר בלוגיסטיקה) ואז לעבור לחו"ל.על השאלה אם אני רוצה באמת לעזוב את המדינה כבר החלטתי סופית שכן, עכשיו השאלה מתי?מה אתם חושבים?נ.במיקום מועדף שאני שואף לגור בו: קנדה/ארה"ב.
פורסם 2012 בינואר 713 שנים יש לך גרין קראד\דרכון למדינה זרה? יש לך תכנון מה אתה מתכוון לעשות באותה מדינה בלי תואר ו\או בלי ניסיון בעבודה?
פורסם 2012 בינואר 713 שנים לארצות הברית הדרך היחידה להיכנס זה בהגרלהלקנדה, שהיא מדינה המעודדת הגירה אליה יש כמה אפשרויותעם תואר יותר קל, אך אפשר להיכנס גם אם אתה מחזיק בתעודת מקצוע, בדרך כלל מקצועות בתעשיה.אפילו אם תעבור קורס כמו רתך יש סיכוי גבוהה שתוכל להיכנס.באתר הרשמי של קנדה להגירה http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/index.aspיש מידע רב, תוכל לבדוק גם אם תואר בלוגיסטיקה יוכל להכניס אותך, אבל אם הנושא לא כלכך מעניין אותךוכל מה שאתה רוצה זה רק להגר, אולי עדיף ללמוד מקצוע בתור התחלה שיהווה דלת בשבילך להמשך לימודים אולי בקנדה.תחפש באתר סימלוציה האם תתקבל בתור מהגר או לא.
פורסם 2012 בינואר 813 שנים אולי כדאי לך לשאול גם בפורומים הרלוונטיים בתפוז:פורום עוברים לארה"ב - http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?Forumid=456 פורום עוברים לקנדה - http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=1712
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.