עבור לתוכן

שאלה בנושא התאמת זכרונות של Gskill F3-12800CL9D-8GBXL ללוח אם של gigabyte GA-P67

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוכש בקרוב זכרונות של 8GB של Gskill ואני לא יודע אם הם יתאימו לי ללוח אם.

לפי שני האתרים של היצרנים יש רשימת התאמות וזה לא מופיע , למרות שאני יודע שמה שמופיע זה מה שהם בדקו יחד.

האם למישהו יש את השילוב הבא כבר? או שהוא בטוח שהם מתאימים?

זכרונות: [ RipjawsX ] F3-12800CL9S-4GBXL / F3-12800CL9D-8GBXL

http://www.gskill.com/products.php?index=355

לוח אם: GA-P67A-D3-B3 (rev. 1.0)

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3800#sp

בבקשה תעזרו לי זה ממש חשוב.

פורסם

זה יתאים. הלוח מותאם לDDR3 ב1.5V והזכרונות שציינת כאלה.

בחנות מרכיבים ובודקים את המחשב לאחר ההרכבה והם מבצעים עבורך את הבדיקה שהכל עובד.

פורסם
  • מחבר

הקטע שאני קונה את הזכרונות בנפרד.

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את דגם הזכרון ודגם לוח האם.

תמיד יש סיכוי לאי תאימות בין בקר הזכרון/לוח האם לשבבי זכרון מסוימים, אבל הסיכוי הזה הוא בדרך כלל נמוך.

מבחינת מפרט טכני, הזכרונות האלה מתאימים, כפי שציין 'בור ועם הספר'. אתה לא צריך לחשוש מלקנות אותם.

פורסם
  • מחבר

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את דגם הזכרון ודגם לוח האם.

תמיד יש סיכוי לאי תאימות בין בקר הזכרון/לוח האם לשבבי זכרון מסוימים, אבל הסיכוי הזה הוא בדרך כלל נמוך.

מבחינת מפרט טכני, הזכרונות האלה מתאימים, כפי שציין 'בור ועם הספר'. אתה לא צריך לחשוש מלקנות אותם.

??? איך אני יכניס את הדגמים בכותרת אלוהים ...

בגלל זה אני מקווה שלמישהו פה בפורום יש את השילוב הזה.... שיוכל לומר לי

פורסם

תתפלא מה אפשר להכניס בכותרת כשמנסחים אותה כראוי.

הסיכוי שתמצא מישהו בפורום שיש לו דווקא את השילוב הזה הוא מלכתחילה לא גבוה במיוחד, אבל מכיוון שהעלית את הנושא, הנה דוגמה מעשית לחשיבותהשל כותרת עניינית בראש ובראשונה לך כפותח הדיון. אנשים לא בהכרח נכנסים לכל דיון שהם נתקלים בו, הם לרוב סוקרים כותרות ונכנסים לכאלה שנראים להם מעניינים בזמן המוגבל שהם מבלים בפורום. דיון עם כותרת האם הזכרון מתאים ללוח לא ממש אומר משהו לקורא שרוב הסיכויים שלא יטרח להיכנס לעוד אחד מעשרו תהדיונים ה"משעממים" האלה שנפתחים בפורום וחוזרים על עצמם. לעומת זאת דיון עם הכותרת 'האם הזכרון X מתאים ללוח Y?' מספק את כל המידע הדרוש כדי להבין במה עוסק הדיון ובמקרה שמישהו שסתם מרפרף על הכותרות מכיר את השילוב הזה, יש סיכוי גדול יותר שהוא ייכנס, יקרא ויגיב.

חוץ מזה, אין לך שום טעם לחכות לתשובה, אין שום סיבה שהזכרון לא יתאים. אם אתה רוצה להיות 100% בטוח, קנה את אחד מהדגמים שאותם בדק יצרן הלוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים