עבור לתוכן

איך לפרק את הכרית של האוזניות? MONSTER BEATS PRO

Featured Replies

פורסם

יצא לראות פה את כל הפרוייקטים המדהימים של אנטולי וחשבתי לנסות לעשות בלו טהק

כי כתבו פה הרבה שזה משפר מאוד כל אוזניה(וגם אני אוהב לשפר כל מיני דברים..ובעברי הייתי משפר את הN95

מתקן לו את הסליידר וכל מיני שטויות..) אבל עם אוזניות אף פעם לא יצא לי להתעסק(אף פעם לא היה לי אוזניות נורמליות תמיד זה היה אוזניות שקיבלתי של 10 שקל

רציתי לדאת איך אני מפרק אותם בלי לשבור כלום (זה שם הולך ברגים או קליפסים..?)

התמונה היחידה שמצאתי באינטרנט שהם מפורקות(אני גם לא יודע אם אלו שבתמונה מקוריות) שאני ילמד את המבנה שלהם זה זאת..אבל לא ממש רואים בה טוב...

kgrhqvhj8e7ug9ofbpmj3fu.jpg

אם מישהו קצת יוכל לתת לי כמה טיפים איך לגשת לעניין של הפירוק והרכבה(בלי לקרוע את הכריות מהעור) אז זה יעזור לי מאוד!!

תודה לכולם =]

פורסם

שים אצבי ואמה בצד הפנימי של הכרית, אגודל בצד החיצוני איפה שאתה רואה שהיא יושבת על השפה של האלומיניום. תמשוך בעדינות, אם זה עור אמיתי הוא לא אמור להיקרע בשום ממצב.

כדי לפתוח אותם,תבריג החוצה כל בורג שאתה רואה... לא צריך להיות מסובך מדי עם אוזניות. תיזהר שלא למשוך חזק את הbuffle החוצה כדי לא לדפוק את החייוט הפנימי.

פורסם
  • מחבר

אם אני מושך את הכרית זה לא ישבור את מה שתופס אותה? לפי התיאור שאתה מתאר אז זה נישמע לי שיש מין פאזה כזאת שהקליפסים נתיקעים בה..אבל השאלה עם יהיה אפשר להרכיב הכל חזרה..שזה לא קליפס חד פעמי שברגע שאתה פותח הוא נישבר מהמבנה?

פורסם

תסביר מה זה בלו טהק,?

פורסם
  • מחבר

זה ניראה כמו פלסטלינה

ראיתי בשיפצורי אוזניות של אנטולי שיש פה בפורום שהוא שם את זה מהחורי הגוף פלסטיק של האוזניה ואם הבנתי זה נותן הרבה בצליל..זה אמור לעשות שהגלי קול שבאים מהדרייבר לא יפגעו בפלסטיק אלא יפגעו בחומר הזה שכניראה שיש לו תכונות האקוסטיות אחרות ..וככה נוצר צליל משופר בגרושים(אני לא יודע כמה זה בפועל עובד בגלל זה אני מת לנסות את זה!!!)

(אני גם אוהב התעסקויות(לא סתם פעם לקחתי ושיפצתי אופניי קרוס בני 25 שנה חח אבל זה כבר סיפור אחר..)

אבל אני פשוט פוחד מהפירוק הראשוני..יש לקליפסים תמיד נטייה להישבר :(

יש טיפים לעבודה בלי צרות בפירוק והרכבה?

מישהו פתח פעם תדגם הזה?

פורסם

תחזיק את הכרית (=פד) עם כל כף היד ותן טוויסט קטן נגד כיוון השעון, אם הפד יושב על קליפסים הוא אמור לצאת. אם לא הוא פשוט יחליק על שפת השילדה.

פורסם
  • מחבר

תחזיק את הכרית (=פד) עם כל כף היד ותן טוויסט קטן נגד כיוון השעון, אם הפד יושב על קליפסים הוא אמור לצאת. אם לא הוא פשוט יחליק על שפת השילדה.

עבד !! =]

תודה רבה!! :)

עכשיו אני רואה.. זה 3 קליפסים שניכנסים במגרעת שניפתחים לסיבוב נגד הכיוון וניסגרים עם כיוון השעון..

יש לך אולי מושג איפה אפשר להביא בלו טאק?

פורסם

סבבה. ;)

בלוטאק יש בחנויות לש ציוד משרדי, לפעמים זה נקרא sticky tak בצבע לבן, כמו שיש לי. אני יכול לתת לך, לא צריך את זה יותר. יש לי גם חומר יותר מקצועי שנקרא dynamat, שמתי אותו על אולטרסון pro900 ודנון D5000, היה שיפור ממש דרמטי בשניהן. בכל טווח התדרים, לא רק בבאס.

פורסם
  • מחבר

את הdynamat איפה אפשר להשיג???

יש באייבי? (עשיתי חיפוש באיביי ומצאתי רק איזה משהו לרכב לא משהו מיוחד לאוזניות..

פורסם

זה החומר, משתמשים בו בדר"כ לטיפול אקוסטי במכוניות ממה שידוע לי, כך שהוא קצת כבד. :) וגם ממש לא קל להסרה לעומת הבלוטאק... אבל עובד הרבה יותר טוב.

אני יכול לתת לך קצת, דבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין.

פורסם

סבבה. ;)

בלוטאק יש בחנויות לש ציוד משרדי, לפעמים זה נקרא sticky tak בצבע לבן, כמו שיש לי. אני יכול לתת לך, לא צריך את זה יותר. יש לי גם חומר יותר מקצועי שנקרא dynamat, שמתי אותו על אולטרסון pro900 ודנון D5000, היה שיפור ממש דרמטי בשניהן. בכל טווח התדרים, לא רק בבאס.

היי,

יש לי Ultrasone HFI-780

מה אתה ממליץ לי לעשות בכדי לשפר להם את הסאונד והאם זה נחוץ? :)

פורסם

נחוץ? רק אם אתה לא מרוצה מהסאונד הנוכחי.... כאמור הוספת חומר שיכוך כמו בלו טאק עובד יופי עם אולטרסון, גם בדגמים היותר יקרים. יש גם מודים לדגמים ספיציפיים כמו הkees mod לPRO900 שאולי ניתן ליישם אותו גם ב780. אני אהבתי יותר את התוצאה עם הדיינמאט.

פורסם

לא, כמו שאמרתי זה נותן שיכוך ע"מ להקטין החזרים, בעיקר של באס, בתוך האוזנייה.

פורסם
  • מחבר

לא, כמו שאמרתי זה נותן שיכוך ע"מ להקטין החזרים, בעיקר של באס, בתוך האוזנייה.

זה אמור להוריד את הבאס? או לתת לא יותר נפח ובמה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים