פורסם 2012 בינואר 613 שנים שלום לכםיש ברשותי מחשב ישן ביותרשממש מתאים לחובבי הנוסטלגיה כמה ניתן לתמחר אותו .מעבד intel 286WD 40GBכונן 1.2MBכונן 1.44MBכונן דיסקים מהירות X2 קריאה בלבדהמחשב מכיל חלונות 3.1 חוקי למהדרין תוכנת גליון אלקטרוני Quatro חוקית למהדריןהמחשב תקין לחלוטין מסך מחשב חברת Adi מסוג VGA CRT לא שטוח ולא דקכמה ניתן לתמחר מחשב כזה .אני יודע שיש למחשב כזה ערך אספני רב , אשמח לעזרה בנושא יום נפלאמיכאל
פורסם 2012 בינואר 613 שנים תעמיד אותו למכירה פומבית ב EBAY ותראה כמה אנשים מציעים לךלא תמיד כל מה שישן הוא בעל ערך רב הכל תלוי עד כמה הוא נדיר בעולם אם אתה שואל אותי הייתי מהמר על 200-300$ +- תנסה לשאול אולי את אינטל יכול להיות שהם יענו לך על התשובה.
פורסם 2012 בינואר 613 שנים למה שמישהו ישלם כסף על מחשב זקן ללא כח עבודה שיכול להתפגר כל יום? אני לא חושב שפעם אחת עצרתי ואמרתי "פאק כמה היה עוזר לי ה-486 שלי"
פורסם 2012 בינואר 613 שנים יש מספיק מוסדות עם מחסנים שמלאים ב"מציאות לאספנים" שכאלו, מסכים עם חיבור VGA מוזר עם זכוכית עגולה כמו בטן של אישה בהריון... לדעתי תצטרך לשלם למישהו שרק יחשוב לקחת את הדבר הזה, אולי יהיה יותר שווה בעצמך להוריד אותו לפח הקרוב :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.