עבור לתוכן

אפשר לתפוס ראש מ Feigling ?

Featured Replies

פורסם

זה הנשמע בהתחלה כבחור שלא מכיר סוגי משקאות לנשים.

עכשיו זה נשמע כמו שהבחור לא יודע מזה אלכוהול בכלל.

מה שמחשיד שהוא קטין.

• תגובות 33
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנחנו נאכל את זה עם גלידה...

אבל תשמע, פשוט לשתות נקי זה בלתי אפשרי, אני ניסיתי כרגע ואני כולי רועד אחרי לגימה קטנה. והעניין הוא שגם בצד השני שתייה זה לא התחביב הגדול שעוסקים בו בשעות הפנאי, אז אני משמש לעצמי כמין אינדיקציה. מה שכן כשאוכלים גלידה ואז שותים אז הרבה יותר קל... כמעט ולא מרגישים את הטעם של אלכוהול..

בקיצור יצא חצי-חצי בכוס רגילה של שתייה(=בערך 2 כוסות יין) , חצי מיץ וחצי ויסקי. מעניין אם כוס אחת כזאת תספיק ... מה אתה אומר?

שמע אם אתה מחפש לשכר מישהי בלי שתרגיש טעם, שים לה שוט של מאליבו בכוס קולה והיא לא תבין למה הקולה כל כך טעימה :lol:

בכל מקרה, המלצה לליקרים איכותיים וטובים, יש לך את הבנדיקטין, קוואנטרו, דרמבוי, גרנד מרנייה וכו'.

תכלס דברים טעימים להפליא - אפטרשוק שחור\כחול עם רדבול זה אדיר.

פורסם
  • מחבר

כן אין לי ניסיון גדול עם אלכוהול,תירגעו.

חחח קיצר הבחור מנסה לשכר את הבחורה במינימום טעם לוואי ,היתה קונה כבר סם אונס גם בלי טעם וגם אפקטיבי

איזה... זה לא הפעם הראשונה שלנו. ואני בכלל מעדיף שלא לשכר או להשתכר, גם לא היה לי ממש צורך. פשוט אני בכלל לא שותה אלכוהול כמעט, יין בדר"כ עובד אבל זאת עכשיו רצתה משהו יותר רציני אבל שלא יהיה וודקה.והמטרה הייתה פחות לשכר, אלא יותר קצת לקבל ראש. אז התחלתי להתעניין...

יצאתי קצת (טוב נו, קצת הרבה) בור בכל העניין אבל זה לא מפריע לי ממש שאני לא מבין באלכוהול...

בכל מקרה,תודה לכולם. עבר טוב..

פורסם

שמע לי, Malibu + קולה = היא תמות על הטעם של זה. תנסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים