עבור לתוכן

OC ל Core 2 duo E6300- שאלה

Featured Replies

פורסם

ברשותי מחשב די ישן:

Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz

לוח אם:

Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600)

זכרון פנימי

2GB DDR2 kingston

כרטיס מסך

NVIDIA GeForce 8600GT

(בעל 256מגה זכרון)

ת'כלס מעולם לא התעסקתי בנושא- יוצא לי לשחק לא מעט סטארקראפט 2 והבנתי ש OC יכול לעזור לי להריץ את המשחק כמו שצריך ולא להתקע כאשר יש עומס של יחידות ואפקטים של קרבות.

קראתי את המאמרים במדריך והבנתי את הרעיון הכללי.. בנוגע לת'כלס- לפני שאני בכלל מתחיל להכנס לזה- יש לי כמה שאלות:

1. האם OC אפשרי במצב של המערכת שלי (והאם כדאי?)- ולאיזה רכיבים? (עם דגש על המעבד וכרטיס המסך)

2. האם קניית זכרון ‏DDR2 800Mhz‎ - ‏2GB Kingston Value והוספתו למערך שכבר קיים (יש לי שני כרטיסים של 1GB כרגע- האם יש אפשרות להוסיף גם את הכרטיס הזה(האם יש מקום?))?

3. בהנחה ש OC אפשרי- מה העלות שלו? האם יש אפשרות ל OC ברמה מסויימת בלי לקנות קירור חיצוני נוסף (אם התשובה היא לא- איזה קירור כדאי לקנות- סה"כ, עדיף זול)?

בתודה מראש לעוזרים

פורסם

תראה, כרטיס המסך שלך מאוד חלש וכרגע המעבד שלך לא באמת מגביל אותו, כמובן שאוברקלוק למעבד ישפר את הביצועים במידה מסויימת אבל לא משהו ששווה השקעה של יותר מ200שקל וגם זה בהגזמה.

מה שהייתי עושה :

1. בודק כרגע לאיפה המערכת שלך מסוגלת להגיע בOC

2.הוספת זיכרון כמובן תעזור לך אך לא הוספה של סטיק יחיד של 2GB - או 2 של 1GB(שדי קשה להשיג היום) או 2 יחידות של 2GB.

3.הOC אצלך אפשרי, בעיקר למעבד, בכרטיס לא הייתי נוגע. כרגע הייתי מנסה להחליף משחה טרמית למעבד ולעשות ניקוי טוב טוב ולהתחיל להתעסק, קח בחשבון שהלוח שלך אמנם מסדרת FATALITY אך מבוסס צ'יפסט של ATI שלא נחשב לטוב לOC, לכן סביר להניח שתתקל בקשיים, עוד דבר שזכור לי על הצ'יפסט הנ"ל היא העובדה שהוא מתחמם, שים לב לטמפרטורה שלו.

פורסם

בדומה למה שציינו כבר..תתחיל עם המערך הקיים תראה לאן תגיע עם המעבד..

כרטיס המשך שלך חלש מבסיסו..ככה ששום OC לא יעזור..

לגבי כמות הזיכרון אין קשר לOC..במקרה שלך ככל שיהיה יותר יותר טוב :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים