עבור לתוכן

כבל תקשורת תת ימי של בזק בינלאומי + חיבור דרך 2 ספקיות במקביל

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי 2 שאלות בנושא חיבור דרך ספקיות האינטרנט:

1. הבנתי מנציגי שירות של בזק בינלאומי שכבר בימים הקרובים יופעל השירות של הכבל התת ימי ויהיה שיפור באיכות ובמהירות (אמרו שאני אגלוש במהירות המקסימלית שלי כל הזמן ולא רק כשאין עומס גלישה) , האם מבחינת לתשתית ולסוג החיבור שלי דרך בזק יש משמעות? אני לא עשיתי שינוי משמעותי וחיבור במחיוחד ל-NGN אלא המשכתי אותו דבר במהירות 2.5M דרך בזק ובזק בינלאומי. האם אני אוכל להנות מהשירות של הכבל התת ימי בכל מקרה או שזה דורש להתחבר בצורה אחרת וכו'?

2. במסגרת מלחמות מחירים בין החברות 012 הציעו לי לנסות חודשיים חינם ולאחר מכן בתשלום (ללא התחייבות) כי הם טוענים שהם טובים יותר וכו' ואמרו שאני אראה שהגלישה דרכם יותר טובה. השאלה שלי היא האם אני יכול טכנית לגלוש כאשר יש לי משתמש ב-2 חברות במקביל? איך אני מתחבר בעתם אם יש לי ראוטר ומחשבים שמחוברים אלחוטי לאינטרנט? האם אני יכול לבחור בכל התחברות חיבור דרך ספק אחר (לצורך השוואה וכו') איך אני משנה ובוחר חיבור דרך כל ספק בכל זמן שאני רוצה?

אשמח לקבל קצת מידע בנושא.

פורסם

1.בפרסומות של בזק בינלאומי מדגישים שהמעבר לכבל החדש כרגע היא למי שבמהירויות גבוהות (10 מגה ומעלה).

סביר להניח שהמעבר הזה יוריד מהעומס על לקוחות "רגילים" (בדרך כלל הלקוחות ה"זללנים" מחוברים לחבילות הגבוהות).

2.אם אתה מוריד הרבה מהיוטורנט תגלה להתאכזב מ 012 מניסיון מר שלי איתם בעבר.

פורסם
  • מחבר

1. הבנתי. אז סתם הנציגה רצתה מאוד להשאיר אותי אז קישקשה לי על "הטכנולוגיה החדשה" וכמה שזה ישתפר. יכול להיות שבאמת הורדת העומס מהלקוחות במהירויות הגבוהות תעזור לפנות מהעומס ואז אני אנצל יותר ויקבל יותר מהירות.

2. אני מוריד טורנטים (בעיקורן דרך ביטורנט אבל זה אותו עיקרון) לא מעט, אז טוב לדעת ש 012 לא משהו בקטע הזה. שאני אדע מה עדיף לבחור. בכל מקרה, בינתיים אני רוצה לבדוק אותם חודש , מישהו בכל זאת יכול להסביר לי איך אני מתחבר דרך 2 ספקים במקביל?

פורסם

תשתית הוט\בזק?

במידה ובזק פשוט שינוי שם המשתמש והססמה בחייגן שעל המחשב או בנתב.

במידה והוט צריך לבדוק את תצורת החיבור, אם ללא חייגן סביר שזאת הבעיה לאיטיות, בכל מקרה תצטרך לשנות לחיבור עם חייגן בכדי לעבור דרך 2 הספקיות, אם אתה בחייגן כבלים אז שינוי שם משתמש ססמה וכתובת שרתים שמוגד על החייגן.

פורסם
  • מחבר

אני בתשתית של בזק ולא חושב שאי פעם אנסה את התשתית של הוט...

אני כבר לא זוכר מה היה כשחיברו אותי דרך התמיכה בטלפון אבל היום האינטרנט שלי מתחבר אוטומטית כשהמחשב עולה.

איך אני מגיע להגדרות של החייגן והשם משתמש ? (בווינדוס אקס-פי)

והאם ניתן ליצור 2 חייגנים וכל פעם להתחבר דרך אחד מהם או לעבור לאחד מהם או שממש צריך לשנות כל פעם הגדרות כדי לעבור ביניהם?...

איך עושים את זה?

פורסם

אם החיבור אוטומטי סביר שיש לך נתב.

איזה ציוד קיבלת מבזק?

פורסם
  • מחבר

אכן יש לי נתב (ראוטר) , הנתב הוא של חברת Rotal (לא זוכר שם דגם)

איך אני מתחבר דרך 2 הספקים בצורה הזאת?

פורסם

תכנס להגדרות שלו הכתובת : 10.0.0.138 (שם משתמש וססמה Admin אלא אם שונה), ותשנה שם את הגדרת שם המשתמש והססמה - שים לב אחרי שם המשתמש לשים @ ואז את סיומת הספקית וזהו.

פורסם
  • מחבר

אה אוקיי

לא מסובך...

וזה לא ישנה לי את ההגדרות האחרות שיש שם אם אני אחליף חיבור מדי פעם?

פורסם

כל שאר ההגדרות (פורטים, הצפנת רשת אלחוטית וכו') לא ישתנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים