עבור לתוכן

הגדרת uTorrent או בעצם פתיחת פורט סורר

Featured Replies

פורסם

אני אובד עצות.

כל הלילה אתמול עבדתי לפי מדריכים של פתיחת פורטים ולצערי הפורט לא מראה סימני שהוא פתוח.

סיפור מקרה:

הייתי לקוח של בזק ובזק בינלאומי עם 15 מגה מהירות. הייתי משתמש בראוטר תקן N של סימנס שעשה מידי פעם בעיות. מהירות תקינה בטוראנטים מטורנט ליץ': 1.6 מגה לשנה.

בימים האחרונים נגמר לי החוזה עם החברות והחלטתי לשדרג. וכך עברתי בספק לאקספון, לחבילת הללא הגבלה ב35 שקלים ולבזק ל-30 מגה תשתית ב89 שקלים לחודש (מקווה שמשתלם..). כתוצאה מהשדרוג בזק הכריחו אותי לקחת ראוטר מסוג Dlink 6740vn מכיוון שהוא מסוג VDSL וזה מה שצריך למהירות האלו.

אז עכשיו, אחרי שביצעתי בדיקות מהירות, אני ממש מרוצה, 30 מגה על השעון.

מה ששכן, כעת שאני מוריד בטורנטים המהירות מאוד מאכזבת: 1 מגה לשנייה הכי גבוה שראיתי, ועכשיו 200 ק"ב.

הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים וכך עשיתי: בחרתי פורט רנדומלי, נכנסתי לממשק הנתב ושם הגדרתי אותו (תמונה מצורפת) והכנסתי אוותו לתוכנה.

כעת, כשאני עושה ביוטורנט בדיקת תקינות, הוא רושם שהמהירות העלאה תקינה (1.10 מגה) וההורדה (8 מגה לשנייה) מה שממש לא תקין בטורנטים מטורנט ליץ'. כמו כן הוא מציין שהפורט חסום ושאני עדיין אוכל להוריד ככה אבל כדאי שאפתח אותו ומפנה אותי לאתר Port forward.

עשיתי גם Speed Test עם ספקים מחו"ל והמהירות הממוצעת שקיבלתי לא ירדה מ25 מגה לשנייה, ככה שלא מדובר בספק / תשתית חלשה.

מה עושים?

כמו כן, יש לי תוכנת טורנטים יותר וותיקה שאני משתמש בה אבל ההגדרה של קצת יותר בעייתית בשבילי: התוכנה מבקשת טווח פורטים, ולא רק פורט אחד. מה מזינים שם? איזה פורטים צריך לפתוח? ---- תמונה מצורפת ---

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא הבנתי איך בזק הכריחו אותך לקחת ראוטר.

פורסם
  • מחבר

הם אמרו שבמהירויות האלו חייב מודם / נתב אלחוטי מסוג VDSL. יש לציין שאני לא מחוייב עליו כלל.

מה גם שדיי שמחתי להחליף את הראוטר הקודם שלי. הוא כל הזמן עשה בעיות עם איבוד ip וחיבור לרשת.

פורסם
  • מחבר

some one?

פורסם

תבחר פורט ספציפי. כמו 52133 לדוגמא. ותגדיר את ההפנייה רק אליו, גם ב-uTorrent וגם בנתב. חוץ מזה שעשית רק TCP, תפנה גם UDP.

לאחר מכן אם אתה פותח את התוכנה, שם טורנט בהורדה ואתה רואה בפינה הימנית תחתונה V ירוק, הפורט פתוח תקין.

פורסם
  • מחבר

תבחר פורט ספציפי. כמו 52133 לדוגמא. ותגדיר את ההפנייה רק אליו, גם ב-uTorrent וגם בנתב. חוץ מזה שעשית רק TCP, תפנה גם UDP.

לאחר מכן אם אתה פותח את התוכנה, שם טורנט בהורדה ואתה רואה בפינה הימנית תחתונה V ירוק, הפורט פתוח תקין.

כרגע ה-V מופיע ירוק. אבל בבדיקה של התוכנה הוא אומר שהפורט סגור / לא מופנה.

פורסם

אם אתה רוצה בשליטה מרחוק שאני אסדר לך את ההגדרות של היוטורנט תשלח לי הודעה פרטית עם הסקייפ שלך או MSN.

חבל סתם למרוח את זה.

פורסם

היי, ניסית לפתוח DMZ לאיי פי של המחשב שלך בתוך הראוטר? זה הדבר היחיד שיכול לעזור לך אם פתיחת פורטים לא עוזר...מציע לך לנסות מול ספקיות אחרות לצורך "בדיקה עצמית" כדי לוודא שזה לא בעיה בניתוב של הספקית שאתה מחובר דרכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים