עבור לתוכן

התרגיל של בזק

Featured Replies

פורסם
:pissed: מה אתם אומרים על המבצע החדש של בזק נזק שאומרים שזה חינם שתי קוום 1500 דקות מתנה לחצי שנה (זה 8.3333333 דקות ליום אנשים מדברים יותר) + שידרוג חינם ל15MB על התקנת הקוו מישלמים וגם על חבילת הגלישה משלמים זה חינה ממש לא זה לחצי שנה ומה היה אחרי חצי שנה שחיטה שלהם בלי אפשרות לבטל לא להמשיך זה הייה קשה כי אתה כבר בכיס שלהם מה הם לא יעשו רק שתהייה כבול להם באזיקים קישור ממליץ ליקרוא מה שכתוב למטה מיתחת לתמונה לא להאמין זה לא חינם כך בזק עובדים על הצרכן http://www.bezeq.co.il/Sales/Pages/Campaign-3.aspx? utm_source=sekindo
פורסם

אני מבקש שתכיר שני חברים טובים שלי:

, .

בבקשה, עשה בהם שימוש טוב.

חוץ מזה, אני לא מבין מה הבעיה כאן. בשום מקום לא רשום שזה חינם, רשום רק שהשדרוג לחבילת האינטרנט הוא חינם - דהיינו, נשדרג לך את האינטרנט ל-15 מגה ותשלם אותו סכום ששילמת על האינטרנט עד עכשיו.

פורסם
  • מחבר

שניצל גם אני אמרתי שרק שידרוג המיהירות ל15MB חינם מה שאתה חזרתה אחריי אבל לא היתה היתיחסות לישאר הדברים שרשמתי תשובה לעניין לא קבלתי

פורסם

שוב, לא הבנתי מה הבעיה.

רשמו באותיות גדולות שהשדרוג לאינטרנט הוא חינם למשך חצי שנה, והוא אכן חינם למשך חצי שנה.

התשלום על ההתקנה הוא על התקנה של קווי הטלפון, לא של החיבור לאינטרנט.

ב"חבילת הגלישה" אני מניח שאתה מדבר על התשלום לספקית השירות (012, 013 וכו'). למה הם באחריותה של בזק? ספקית השירות וספקית התשתית הן חברות נפרדות וכל אחת גובה תשלום בנפרד.

בשום מקום לא רשום שאתה מחויב אליהם, ואין שום בעיה להתנתק באמצע התכנית.

פורסם
  • מחבר

שניצל כול החברות היום מישדרגות אותך למהירות גדולה יותר בחינם ואפלו ל יותר זמן בזה בזק לא מיחדשת כלום ולא עושה לנו טובה הבעייה זה בשאר החבילה שלה שיקרה ומוגבלת רק לחצי שנה ואני מדבר רק על בזק ולא חברות אחרות ומה הייה אחר כך תשלם הרבה יותר ולהיתנתק מהם זה הייה קשה

פורסם

"כל החברות"? יש בדיוק שתי ספקיות תשתית (בזק והוט). תבדיל בין ספקית התשתית וספקית השירות. אם נטוויז'ן שדרגו לך את מהירות האינטרנט אז זה לא מספיק, אתה צריך גם שבזק/הוט ישדרגו אותך.

שוב, אני לא רואה מה הבעיה כאן. הם כותבים את הכל בגדול בדף של המבצע, בלי שתצטרך לנבור בתקנון. החבילה לא "משקרת" בשום מקום (גם בפרסומת, גם באותיות הקטנות וגם בתקנון כתוב שהמבצע הוא רק לחצי שנה).

אין שום בעיה להתנתק באמצע התכנית (אין שום התחייבות). אתה יכול להתלונן שבאופן כללי זה קשה להתנתק מספקיות, אבל זה לא קשור למבצע הזה בשום צורה. שום דבר לא מונע ממך להצטרף למסלול ואחרי חצי שנה להתנתק (סביר להניח שכשתתקשר להתנתק יתחילו להציע לך שוב מבצעים של "שימור לקוחות").

ואני מבקש ממך שוב, תלמד להתנסח יותר טוב ולהשתמש בסימני פיסוק.

פורסם
  • מחבר

שניצל אתה לא מבין דברתי רק על בזק והמיבצע שלה שאתה לא מיתיחס לזה ולא לשאר החברות הספקיות שרות תוכן שגם לחילק מהן יש שרותי שיחות כמו שבזק נותנים ואני יודע להבדיל בין החברות טוב מאוד תמשיך לענות בלי להגיד כלום על המיבצע של בזק כי מספקיות השרות אני מקבל מיבצעים טובים יותר מיבזק ליותר זמן עכשוו זה ברור לך שניצל כאשר אתה בחבילת מיבצע את לא יכול לבטל ועם כן יש כנס על שאר הזמן שנישאר אף אחד לא אומר את זה

פורסם

אז אתה יכול לומר שהמבצע של בזק פחות טוב ממבצעים של חברות אחרות, אבל מה התרגיל כאן? זה כמו שתתלונן על זה שחברה X יותר יקרה מחברה Y, ותקרא לזה "תרגיל". בכל מקרה אני אשמח לדעת איזה מבצעים "יותר טובים מבזק" אתה מקבל מספקיות השירות (כמו שאמרתי, יש בדיוק שתי חברות שיכולות לספק לך תשתית אינטרנט - בזק והוט).

מי אמר שבחבילת מבצע אי אפשר לבטל ויש קנס? איפה דבר כזה מופיע בתקנון שלהם? קראת בכלל את התקנון?

פורסם

שניצל, אתה לא מבין. דברתי רק על בזק והמבצע שלה (שאתה לא מתיחס לזה) ולא לשאר החברות הספקיות שרות תוכן, שגם לחלק מהן יש שרותי שיחות כמו שבזק נותנים (ואני יודע להבדיל בין החברות טוב מאוד). תמשיך לענות בלי להגיד כלום על המבצע של בזק, כי מספקיות השרות אני מקבל מיבצעים טובים יותר מבזק ליותר זמן. עכשיו זה ברור לך, שניצל? כאשר אתה בחבילת מבצע אתה לא יכול לבטל, ועם כן יש קנס על שאר הזמן שנשאר. אף אחד לא אומר את זה.

FTFY.

נכון, ספקיות האינטרנט השונות מציעות לך טלפון, אבל זה לא קשור כי הן לא מציעות לך תשתית, ותצטרך את התשתית של בזק כדי להיות מחובר דרכן.

כנ"ל בזק לא מספקת חיבור לאינטרנט, ותצטרך גם ספק. כלומר בתחום האינטרנט אין לבזק תחרות עם ספקיות האינטרנט, רק עם הוט. מכאן אתה לומד שאין טעם להשוות בין המבצעים של הספקיות למחירי בזק, כי הן מציעות שירות שונה (מלבד הטלפון, שלא קשור כאמור).

ולא, אין מניעה לבטל באמצע הזמן, וגם אין קנס על הביטול, כי יש חוק חדש שאוסר להציע חבילות עם התחייבות (ומקטין משמעותית את הקנס של החבילות הישנות).

פורסם

שמע זה שאתה מתעלם מניקוד בגלל סיבות כאלו או אחרות זה לא יעזור לך לקבל תשובות.

לפחות תשתמש באנטר וכדומה או לפחות תלמד לבנות משפטים הגיוניים.

זה לא בשבילנו אלא בשבילך..

פורסם
  • מחבר

היום כבר יש קו אינטרנט חדש ומהיר, לא של בזק ובקרוב היו עוד. כך שלגלישה, ואוליי גם יתנו שרות שיחות. אז אני לא יצתריך את בזק, ותחרות זה תמיד טוב לצרכן. השאלה מה תהייה רמת המחרים והשרות ,מקווה יותר טוב מיבזק . ושאלה האים שרות שיחות VOIP ,דרך הקו החדש הייה יותר טוב ממה שיש היום. צריך לעשות דיון על הקו החדש, אוליי כבר יש. ומה האבדל בנו לבין הקו של בזק. זה צריך להיות מעניין.

פורסם

ואם כבר אנחנו בנושא - פיסוק, לא ניקוד.

:xyxthumbs:

my bad

פורסם
  • מחבר
:lol: :lol: :lol: שניצל בקשר לקו התת ימי החדש, יש את של בזק בן לאומי. ובקרוב אני מקווה, הייה גם את זה קישור. בכתבה שם רבים למי יש יותר גדול והשם של המשקיעה נשמע לכם דומה פויו זבלדוביץ', הבעלים של קבוצת ההשקעות טמרס http://www.themarker.com/hitech/1.1470977

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים