עבור לתוכן

מחפש תחליף טוב לגיימר של 014 - הם העלו לי את המחיר יותר מדי

Featured Replies

פורסם

אני כבר הרבה מאוד זמן עם 014 וכנראה שזה אומר שאני לא מקבל דילי טובים. מה שהם נתנו לי עכשיו זה גיימר 20 מגה כולל תשתית בזק ב240 שקל שזה 50 שקל יותר ממה ששילמתי על 15 . עד כמה שידוע לי אפשר להשיג מחירים יותר טובים אז הנה בערך החישוב שלי של כמה עולה לי.

מחיר "המשך" בבזק ל20 מגה הוא 140 שקל . גיימר ב014 עד כמה שידוע לי עולה 25 שקל. זה יוצא שאני משלם 75 שקל ל20 מגה .

אני לא יודע כמה זה סביר. בנתיים נתתי פרטים לnetvision ואני מקווה שהם לא יתקשרו אלי יותר מדי. נראה מה יש להם להציע. הבן אדם מבזק אמר לי שה240 שקל זה בלי התחיבות - יופי עכשיו אפשר לעשות סקר שוק גם כשאני כבר מחובר אליהם.

יש למישהו המלצות על ספקים שיודעים לספק את הסחורה?

בכל מקרה שווה לי בכלל להתעסק עם כמה שקלים אם אני בסך הכל לקוח מרוצה? כמה אני יכול להוריד במחיר? אני לא יודע אם כדאי לרדת חזרה ל10 או 15 אני לא כלכך צריך את ה 20 מגה אבל ה VDSL2 נחמד ;) ...

פורסם

אם תתמקח מול בזק ובזב"ל בנפרד נראה לי שתוכל לקבל מחיר הרבה יותר נמוך. לקחת באנדל היום זאת טעות, לדעתי. כי לבזב"ל אין שליטה על חלק של תשתית (בשימור לקוחות של בזק תוכל לקבל מחיר הרבה יותר נמוך ממה שאתה מקבל בבאנדל).

פורסם

היי Niseg'

במידה ואתה מעוניין שאדאג לחזרת נציג בנושא, שלח פרטים במייל שבחתימה שלי,

או בהודעה פרטית וציין את הפרטים הבאים:

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי,מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה.

לוטם

פורסם
  • מחבר

אם תתמקח מול בזק ובזב"ל בנפרד נראה לי שתוכל לקבל מחיר הרבה יותר נמוך. לקחת באנדל היום זאת טעות, לדעתי. כי לבזב"ל אין שליטה על חלק של תשתית (בשימור לקוחות של בזק תוכל לקבל מחיר הרבה יותר נמוך ממה שאתה מקבל בבאנדל).

מה להתמקח ? אני כבר תלוי על העץ הפוך עם נתב שלהם. חוץ מזה אני לא מתלהב מהוט וגם אשתי לא מתלהבת מהם. אני חייב חיגן בשביל גיימר ואם הבנתי נכון אצלם זה לא עובד טוב.

במידה ואתה מעוניין שאדאג לחזרת נציג בנושא, שלח פרטים במייל שבחתימה שלי,

או בהודעה פרטית וציין את הפרטים הבאים:

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי,מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה.

אני כנראה עושה לכם הרבה רעש באינטרנט ;) . בכל מקרה אני אנסה ונראה מה הנציג שלכם יספר לי . יצאתי עם הרגשה שלא נותנים לי הרבה אופציות - תשלם יותר או תשדרג והייתי בסוף ההתחיבות . סיפרו לי שאין יותר התחיבויות. לא אכפת לי להתחייב אם יתנו לי מחיר טוב.

אני כנראה שעדיין יבדוק אצל המתחרים שמעתי שהם לא כאילו נוראים לאחרונה וכשאין התחיבות אני יכול להחליף ספק כל יומיים. :xyxthumbs:

פורסם

לתמקח מול בזק ובזב"ל בנפרד,הכי טוב,בזק נותנים למתחברים חדשים 30,ב-75,שח,

וספק אם אני זוכר טוב יש בכל מהירות ב-35,שח,אז מה אם יש לך מודם שצריך לשלם עליו,מה,זה אומר

שאם אתה מעלה מהירות אתה צריך לשלם יקר יותר,אוו ללמוד בעתיד לא להתחייב להם לכלום.

פורסם
  • מחבר

בנתיים אף אחד לא התקשר אבל גיליתי שבטעות שלחתי הודעה לעצמי במקום ללוטם :kopfpatsch: . ראיתי ב"כמה זה" שב014 עולה 20 מגה 160 שקל ואם מוסיפים לזה גיימר זה יוצא 185 שקל אז הן כנראה לוקחים לי 55 שקל יותר מדי. בכל מקרה ראיתי שב013 הם מוכרים את אותה חבילה ב140 שקל ו30 מגה אצלם עולה רק 163 שקל. אם הבנתי נכון tag3 עולה שם איזה 80 שקל וזה אומר שאני יכול לקבל במחיר שאני משלם עכשיו 30 מגה tag 3 שאמור להיות הרבה יותר טוב מגיימר.

לתמקח מול בזק ובזב"ל בנפרד,הכי טוב,בזק נותנים למתחברים חדשים 30,ב-75,שח,

וספק אם אני זוכר טוב יש בכל מהירות ב-35,שח,אז מה אם יש לך מודם שצריך לשלם עליו,מה,זה אומר

שאם אתה מעלה מהירות אתה צריך לשלם יקר יותר,אוו ללמוד בעתיד לא להתחייב להם לכלום.

כרגע אין מודם VDSL2 אז אי אפשר לקבל אותו בלי להכנס להתחיבות אצלהם על ציוד וחוץ מזה הם רוצים גם עוד כסף על תמיכה אבל סירבתי בתוקף (אמרתי להם שאם הנתב יתקלקל והם לא יחליפו לי אותו אני יעבור להוט). אולי צריך לדבר עם משרד התקשורת בקשר לזה. לא מזמן ביטלו את החיוב 25 שקל על ADSL עירום בהוראת משרד התקשורת.

כעיקרון המחיר לרוב בעיה שולית אצלי אני בעיקר רוצה שזה יעבוד טוב. בנתיים אם הבנתי נכון 012 סתם יקרים והתחרות העיקרית באה מ013 . אולי אני באמת אדבר עם בזק אולי אני יבדוק את ה018 הזה או CCC אבל אין להם חבילות מתועדפות שזה פקטור בשבילי. . ב014 יש בעיות streaming שיכול לעצבן כי בזמן האחרון אני משתמש יותר בyoutube אז לנסות משהו חדש לא יזיק (בעיקר כשאין התחיבות). אני גם ככה משחק היום בעיקר בשרתים בארץ.

פורסם

קשה לעזור לבן אדם שלא מאזין למה שאומרים לו.

אתה ממשיך לבדוק מחירים לבאנדל בלבד.

מצד שני, אם תבדוק מחירים בנפרד לבזב"ל ובזק באותו אתר "כמה זה" תתפלא לראות שיש 20 מגה אצל בזב"ל ב 59.90 ש"ח ו בזק ב 70 ש"ח (אם אתה כבר בתשתית של בזק, אז אני מניח שאתה משלם עבור הקו). זה נותן לך יחד 130 ש"ח. גיימר עם קצת מיקוח אפשרי לקבל ב 11.90 ש"ח.

כמו כן, אני בטוח ב 95% שמחירים של "כמה זה" אתה יכול להוזיל בעוד כ- 10 שקלים לפחות עם תהיה סובלני ותגיע לשימור לקוחות.

אבל אני יודע שכתבתי את זה סתם, כי אתה לא תעשה את זה. מכיוון שאתה רוצה רק באנדל :nixweiss:

פורסם

ו בזק ב 70 ש"ח

ללקוחות חדשים בלבד. ללקוחות קיימים המחירים גבוהים בהרבה, גם במקרה של שדרוג, ולא קל להוציא מהם פחות.

בעבר כשהיה אפשר להתחייב עוד היה להם אינטרס להוריד לך את המחיר כדי להכניס אותך שוב להתחייבות. היום אין להם אינטרס כזה, וגם איום בהתנתקות הוא לא מאד אפקטיבי כי יש להם רק אלטרנטיבה אחת (הוט) שגם לוקחת דמי התקנה לא נמוכים במיוחד.

פורסם

אז להתנתק! אפשר להתחבר חינם להוט ולא לשלם דמי התקנה, צריך רק לקבוע את זה בזמן חיבור.

אני לא מבין למה לאנשים יש כזאת פוביה לגבי הוט. אני אתם משנת 2005 ומאוד מרוצה. עכשיו כאשר אין התחייבות אין שום סיבה לא לנסות את הוט. יש בארץ פולחן של בזק, חברה שאפילו להביאה NGN עדיין לכל הרחובות של הארץ. פשוט בושה וחרפה ו רק מספרת שחיבור שלה יותר טוב מהוט ;D

לא יודע איך זה בבזק, אבל בהוט אני קיבלתי בשימור לקוחות 69 ש"ח עבור 12 מגה (כאשר בכמה זה רשום 79 ש"ח וגם ללקוחות חדשים בלבד). בבזב"ל אני קיבלתי 40 ש"ח (בכמה זה כתוב 45) וגיימר ב 11.90. אם הייתי מגיע לשימור, אז הייתי מוריד עוד יותר, פשות לא היה לי כוח.

חברה שלא נותנת מחיר של לקוחות חדשים ללקוח וותיק לא תראה אותי הרבה זמן בין הלקוחות שלה. :) וחוזר שוב. תנסנ את הוט. תמיד תוכל לחזור לבזק אם יהיה רע לך ועוד תקבל מחיר טוב של לקוח חדש ;)

פורסם

^ אני בהוט משלם 59 שח ל 12Mb, כבר חצי שנה.

בקלות דרך השימור.

פורסם
  • מחבר

קשה לעזור לבן אדם שלא מאזין למה שאומרים לו.

אתה ממשיך לבדוק מחירים לבאנדל בלבד.

מצד שני, אם תבדוק מחירים בנפרד לבזב"ל ובזק באותו אתר "כמה זה" תתפלא לראות שיש 20 מגה אצל בזב"ל ב 59.90 ש"ח ו בזק ב 70 ש"ח (אם אתה כבר בתשתית של בזק, אז אני מניח שאתה משלם עבור הקו). זה נותן לך יחד 130 ש"ח. גיימר עם קצת מיקוח אפשרי לקבל ב 11.90 ש"ח.

כמו כן, אני בטוח ב 95% שמחירים של "כמה זה" אתה יכול להוזיל בעוד כ- 10 שקלים לפחות עם תהיה סובלני ותגיע לשימור לקוחות.

אבל אני יודע שכתבתי את זה סתם, כי אתה לא תעשה את זה. מכיוון שאתה רוצה רק באנדל :nixweiss:

אין לי בעיה להפריד את החבילה . אני כנראה אתקשר לבזק היום לשאול אותם מה המחיר בלי ספק. אם אתה מדבר על מחירים ללקוחות חדשים כאילו לא ראיתי שנים. עדיין נתנו להורים של אשתי לא מזמן 10 מגה ב45 שקל לחודש אחרי ששדדו אותם במחיר "רגיל" והייתי בדרך להעביר אותם לCCC.

זה לא משנה מה החישוב 014 לוקחים ממני יותר מדי כסף אלא אם משווים את זה למחיר של 012 ( אני לא יודע למה הם יקרים כלכך) . בהוט 20 מגה עולה 100 שקל (או 120 שקל מחיר רגיל) וגם ראיתי בכמה זה ראיתי שבבזק זה איזה 70 שקל (באתר המחיר הרגיל שלהם הוא לרוב 140 שקל) . לא יודע אם זה ללקוחות חדשים או מה אבל כדי לברר. אין לי צורך בכלל בטלויזיה אלא אם זה יעלה לא יותר מ 50 שקל ויהיה לי ערוצי ילדים בלבד.

אני לא מבין למה 013 גוררים רגליים לא מתקשרים לסגור איתי משהו - אולי הם גילו שאני יכול לעשות להם רעש באינטרנט ;) . ל014 כנראה יקח קצת זמן כי שלחתי ללוטם את הפרטים הבוקר במקום אתמול אז ניתן להם קצת זמן . אולי נלך לבדוק אם 012 רוצים לחזור אלי ולהסביר לי למה המחירים שלהם בשמיים.

לבזק אני כנראה אתקשר לבדוק אם אפשר לקבל את ה20 מגה ב70 שקל כמו שכתוב בכמה זה או שהם רוצים שאני יעבור דרך מתווך.

פורסם

בכל מקרה מאחל לך בהצלחה. :xyxthumbs: תהיה חזק ותעמוד על שלך. תגיד שאתה רוצה הוזלה ואצל מתחרים נותנים לך מחיר יותר טוב ;) לא הייתי ממהר לעבור ל 013. הייתי במקומך מנסה את 018 עם 35 ש"ח שלהם לכל המהירויות.

בכל מקרה עדכן אם הצלחת להוזיל. :)

פורסם

עד היום פחדתי מהתשתית של הוט ותאמין לי עברתי אליהם, אין התנתקויות, יש פינגים נמוכים יותר בתשתית שלהם ויש גיימר (חייגן עד 30 מגה כולל)

פורסם

אני כבר הרבה מאוד זמן עם 014 וכנראה שזה אומר שאני לא מקבל דילי טובים. מה שהם נתנו לי עכשיו זה גיימר 20 מגה כולל תשתית בזק ב240 שקל שזה 50 שקל יותר ממה ששילמתי על 15 . עד כמה שידוע לי אפשר להשיג מחירים יותר טובים אז הנה בערך החישוב שלי של כמה עולה לי.

מחיר "המשך" בבזק ל20 מגה הוא 140 שקל . גיימר ב014 עד כמה שידוע לי עולה 25 שקל. זה יוצא שאני משלם 75 שקל ל20 מגה .

אני לא יודע כמה זה סביר. בנתיים נתתי פרטים לnetvision ואני מקווה שהם לא יתקשרו אלי יותר מדי. נראה מה יש להם להציע. הבן אדם מבזק אמר לי שה240 שקל זה בלי התחיבות - יופי עכשיו אפשר לעשות סקר שוק גם כשאני כבר מחובר אליהם.

יש למישהו המלצות על ספקים שיודעים לספק את הסחורה?

בכל מקרה שווה לי בכלל להתעסק עם כמה שקלים אם אני בסך הכל לקוח מרוצה? כמה אני יכול להוריד במחיר? אני לא יודע אם כדאי לרדת חזרה ל10 או 15 אני לא כלכך צריך את ה 20 מגה אבל ה VDSL2 נחמד ;) ...

אני לא מבין איך הגעת ל- 25 ש"ח. אני משלם על גיימר 11.9 ש"ח, בלי מיקוח.

ואל תיקח באנדל. באנדל זה רע. במקום לקבל את המחיר הנמוך של 2 החברות, אתה מקבל מחיר רגיל של שניהם ואז זה מתנפח, למרות שההגיון אומר שבאנדל אמור להיות חסכוני יותר. אני פירקתי את הבאנדל שהיה לי על 12Mbps עם הוט לפני שעברתי לחבילה הנוכחית (אני משלם עכשיו כ- 20 ש"ח פחות על 30Mbps דרך הוט ובזב"ל, ללא באנדל. איזה אבסורד).

פורסם

אולי באנדל היה יותר כדאי לפני הרבה זמן. אני זוכר שכאשר הייתי מחובר ל 012 ב 2005, אז קיבלתי מהם מחיר מאוד טוב לבאנדל של 1.5 מגה. היום בשימור לקוחות אתה יכול לקבל הוזלה של עשרות אחוזים מהמחיר המפורסם הרגיל, אז בבאנדל אתה מקבל את המחיר הרגיל בלי שום הוזלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים