פורסם 2012 בינואר 413 שנים קודם כל מצטער על הבלאגן בחדר חחחח בתמונה השניה שימו לב להבדל בין מארז Lanbox Lite של ThermalTake לעומת ה-SFF הקטןלא חשבתי שזה יהיה כזה קטן מפני שהצלחתי לדחוף אחלה מערכת בפניםראשית כמובן המארזSilverstone Sugo SST-SG07B + 600Wשאר המפרט:Intel Core i5 S1155 2500 3.3GhzAsrock H67M-ITX B3Kingston 4096MB DDR3 1333MHz X 2Schyte KozutiHitachi 1TB Sata3Palit GTX560TI 1GB GDDR5צורב Slim של Sony לא זוכר את הדגם, זה כמו צורב של מחשב ניידהטמפרטורות של המחשב מעולות וזה מפני שהתכנון של המארז מצויין, מה גם שהספק כוח ממוקם בתחתית המארז כך שאפשר לדחוף כרטיסי מסך מפלצתיים בפנים עד 12 אינץ'אשמח לשמוע חוות דעתובהזדמנות זו הרשו לי לתת ח"ח עצבני לחנות IQPC[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 בינואר 513 שנים נראה לי שזה שייך יותר לפורום מארזים..איך Kozuti מתפקד?גם לי יש את הלוח הזה של אסרוק, במערכת גיימינג מיני עם מארז ג'נרי אבל פצפון(כמעט חצי מהSG07) שעבר מודינג קל.
פורסם 2012 בינואר 513 שנים נראה מעולה, תתחדש! כמה שאלות: 1- כמה מאווררים יש לך שם? 2- מה גודלם של המאווררים? ובאיזה סידור הם נימצאים? 3- כמה עלה המארז? והאם הוא מגיע עם ספק? 4- הספק בגודל אוניברסלי או מותאם אישית? ושוב תתחדש באמת נראה מעולה, אחרי שראיתי את התמונות שלך אני קצת מצטער שהלכתי על האנטק הפיצפון שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.