עבור לתוכן

קולנוע זול.... וטוב

Featured Replies

פורסם

ומאיזו סוכנות חשאית הבאת את המידע הזה?!

פתחתי את הרמקולים הפירלס שיש לי בבית וראיתי את הדרייברים שמורכבים שם : תאמינו לי אין להם הבדל משום דרייברים אחרים שראיתי מרמקולים אחרים- בגלל זה אני בספק אם מייצרים אותם בארץ.

וד"א בדקתי את האתר של הפירלס הדנית (שכחתי מה שמו - ice2k נתן את הקישור בזמנו) והדרייברים נראים ממש כמו אלו שברמקולים שלי.

אז סקורפיון אם אין לך דברים מוצקים פשוט אל תאמר אותם.

אני אומר את זה על מידע מבוסס, לא מתאים לך לשמוע כי יש לך כאלה רמקולים.

תעשה חיפוש, נמאס כבר לענות על השאלות הטלה

אגב, בנוגע לשורה השניה - כל הדרייברים של כל הרמקולים בעולם בנויים באופן זהה, מה ציפית למצוא שונה?

• תגובות 42
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא אני כן רוצה לשמוע דברים כאלה כדיי להיות בטוח.

אז עקרב תראה לי את הביסוס האמיתי לדבריך, כי עד כמה שאני נמצא בפורום הזה אף פעם לא הראה ביסוס חוץ מלחזור על עצמך שוב ושוב..

הביסוס שלך הוא החזרה שלך על הדברים.

מה ציפיתי לראות שונה?

המבנה של הממברנה/מגנט ואפילו אותו החור (שאפילו אתה לא יודע עליו שהוא קיים האלמנטים האלו) שמקרר את הסליל..

פשוט אותו הדבר..

שאני ימצא את הלינק של האתר הזה אז יהיה ביסוס מוצק לדבריי.

והדבר שאתה רוצה רק להוריד ממך "עמלה" זה לשלוח אנשים לחיפוש.. אתה יודע מה מצאתי בחיפוש? רק את אותם דברים שלך עם וויכוחים אחרים על החברה הזו, אחי, פשוט אין מה לחפש..

עריכה (לשים לב) :

הרמקולים שOverLoad קנה הם רמקולים פשוט מעולים!

שמעתי אותם - אמורים להחליף את הMagic7 של פירלס, נשמע ממש כמוהו כלומר נפלא.

ה Tempest:

p53684b.jpg

ו...... הלינק שאותו חיפשתי עד עכשיו ;D

http://www.d-s-t.com/peerless/index.htm

פורסם
  • מחבר

AV-RAM בחור כלבבי 8)

אני לא חושב שבמחיר הזה (פוחת מ2000 ש"ח) אפשר למצוא רמקולים ברמה כזאת, שמעתי רמקולים ב5000 ו 10000 (MISSION ועוד כמה חברות ) באותו היום שבדקתי את הרמקולים האלה ותאמינו לי הם לא היו הרבה יותר טובים מהפירלס שלי במיוחד לא כשמתחשבים במחיר שמשלמים על המותג שלא תמיד מצביע על איכות טובה.

נב: באמת לא מיצרים את הרמקולים בארץ, לפחות לא בשנים האחרונות וזה לא משנה כי הדריורים הם 100% דנים.

פורסם

אז לא חיפשת טוב - קרא את זה

ואם לא קראת טוב אז הנה מה שכתוב:

רמקולים של peerless הם המצאה ישראלית יחידה במינה שאינה קיימת בשום מקום אחר בעולם. בשאר העולם יש יחידות (דרייברים) לרמקולים שמייצר קונצרן danish sound technology בשלוש חברותיו: peerless, vifa ו scanspeak.

תיכנס לחנות רמקולים בדנמרק ולא תמצא שם רמקולים של פירלס. יסבירו לך את מה שמוסבר כאן. אין רמקולים של פירלס. רק בישראל.

למיטב ידיעתנו, הרמקולים הנמכרים בישראל תחת השם "פירלס" אינם מכילים יחידות מתוצרת היצרן הדני, ולכן הן אינם יותר ממותג היוצר אצל הקונה רושם שגוי.

אגב: החברה ש"מייצרים"בכלל את הפירלסים הישראליים הם ELKOL - לא פירלס ולא נעליים.

פורסם
  • מחבר

ואם לא קראת טוב אז הנה מה שכתוב:אגב: החברה ש"מייצרים"בכלל את הפירלסים הישראליים הם ELKOL - לא פירלס ולא נעליים.

אני דיברתי עם בחור מ USA לפני חודש (במירק) ושאלתי אותו עם הוא מכיר חברה בשם פירלס והוא אמר לי שכן.

איך אתה מסביר את זה?

פורסם

אולי הוא מדבר על החברה שמייצרת דרייברים?

חשבת על זה לרגע? לא טענתי לשניה שאין חברה בשם פירלס, יש חברה כזאת.

רק שהיא לא מייצרת רמקולים אלה דרייברים - ככה שאין אף מותג בעולם בשם פירלס שמייצר רמקולים שלמים.

קאפיש?

פורסם

ואם לא קראת טוב אז הנה מה שכתוב:אגב: החברה ש"מייצרים"בכלל את הפירלסים הישראליים הם ELKOL - לא פירלס ולא נעליים.

סקורפיון/עקרב.. אני מכיר את המאמר הלא מבוסס הזה גם.. פשוט אני לא עד כדיי כך פתי!

תאמין לי או לא, אך כשהזמנתי את הפירלס שלי הם אמרו (החברה) שהם מחכים לייבוא נוסף. (נשמע לי "חוץ לארץ" כזה..)

אני ירים אליהם טלפון מחר בבוקר.

פורסם

לא משנה עם איזה הגברה שמעת את זה, אם B&W נשמעו כמו הפירלס, אני ממליץ לך ללכת לבדיקת שמיעה.

פורסם

מאמר לא מבוסס? רן לוי?

LAMO, מצטער אני לא יודע באיזה סרט אתה חי אבל תצא ממנו מהר.

פורסם

אור אפס אפס 7 - תגובה מסוג כזה ממש לא רצויה תאמין לי, מה הזלזול הרב שלך כאן לאנשי הפורום? הוא לא אמר שהB&W פחות טובים מפירלס אך הוא אמר שהפירלס נותנים תמורה מלאה לכסף (בין השורות).

זה הוופר הצידי בMagic7

http://www.d-s-t.com/peerless/data/830667.htm

זה אחד האלמנטים בPr160

http://www.d-s-t.com/peerless/data/850467.htm

אלו הטוויטרים שבהם פירלס משתמשת ברב הרמקולים שלה (פיקה ממשי)

http://www.d-s-t.com/peerless/data/811435.htm

כמובן שהתמונות בשחור לבן..

פורסם

יופי, שני הדרייברים ששמת לא מזכירים בכלל אחד את השני, מה הקשר?

פורסם

לא הבנתי אותך?

אני לא רואה שנתקדם עם ויכוח, כי ויכוחים אף פעם לא מובילים לשום מקום.

פשוט זהו.

אם תיהיה בוגר גם לא תיתן עוד הודעת NEXT כזו ש"תידרוש" ממני עוד תגובה.

כי אתה יודע שזה לא מוסיף לדיון.

פותח התראד רצה להראות שהוא מרוצה מהרמקולים זה הכל.

פורסם

הייתה לי יופי של תגובה ברוח המיסיונרית לכתוב עד כמה הרמקולים הללו לא משתווים כלל לדוגמאות שהבאתם פה,אבל זה נכתב כ"כ הרבה פעמים כבר שלעשות את זה שוב נראה מיותר.

אני מתפלא שאף אחד לא התייחס פה למשתנה המשפיע ביותר פה,הפיזיקלי...

תאהבו את זה או לא אבל לא כל בני האדם בעלי אותה איכות שמיעה.כמו שיש שוני ביכולות הטעם והריח של אנשים,כך יש שוני גם באיכות השמיעה.

עד כמה שאני יודע,לפחות מחצי מכלל אוכלוסיית העולם ישנה שמיעה אבסולוטית,ואילו הם הלקוחות(מיעוט מתוכם לפחות) שמוכנים לבזבז על מיליוני שקלים על מערכת "הגונה".

פורסם

יש הבדל בין לשמוע B&W ללדעת איך רמקול צריך להישמע.

פירלס = קקי.

ולא יעזור כלום.

פירלס חרא,תגיד לי אתה מטומטם?

פורסם

אם כל מי שיודע בביטחון שפירלס קודה וכל שאר הדרעק הזה מחורבן מטוטמם - אז כן אני מטומטם כנראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים