עבור לתוכן

פסיכומטרי - יואל גבע / HIGH Q?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

מתלבט דחוף לאן להרשם, האם ליואל גבע או HIGH Q?

לכל אחד היתרונות שלו...

בשניהם מסכימים לאשר לי הנחה חריגה של חייל משוחרר בגלל שנגמר לי לפני 3 ימים החייל משוחרר 3 שנים...

זה 2000 ש"ח פחות!

ביואל גבע יש מורים ותיקים בעלי נסיון רב

2 ימים בשבוע של לימודים, שלישי ושישי.

עבודה שהיא לא על מחשב.

הקורס נפתח בשבוע הקרוב.

ב HIGH Q דומה, אבל יש פחות תלמידים באותה כיתה, כל השיעורים מוסרטים בוידאו שאפשר לראות באתר במקרה ופספסתי, הנחה יותר גדולה בגלל שאני עובד שדה תעופה,

קורס נפתח בסוף החודש 30/01 ומעכשיו אני יוכל להיות פתוח לחומר עוד לפני שנפתח הקורס.

מחיר ליואל גבע - 6870 ש"ח

מחיר ל HIGH Q - כ 5500 ש"ח.

בנוסף לצערי אני צריך להתפטר מהעבודה כי לא יתנו לי משמרות סטודנט לחודשיים.

אז לדעתי הכי נחמד ללכת ולא רק בגלל המחיר - HIGH Q

מה דעתכם?

פורסם

תראה, קודם כל הדבר הכי חשוב הוא רמת המורה אם כבר בחרת בקורס, כל השאר זה זוטות.

המטרה היחידה של הקורס הזה היא לתת לך שיטות פתירה מדוייקות ומהירות. תנסה לקבל חוות דעת על המורים שמציעים וזהו.

אני אישית הייתי ביואל גבע עם מורה מעולה, והספרי תרגול היו מצויינים. האתר אינטרנט דאז (לפני שנתיים) היה גרוע מאוד יחסית לאלה של האחרים.

בהצלחה.

פורסם

למה לעזאזל להתפטר זה כולה כמה שעות בשבוע ואפשר לעשות את זה בערב.

בכל מקרה אני הייתי הולך על הזול(אישית הייתי ביואל גבע והמורה היה טוב אבל לא נראה לי שזה שווה את זה).

פורסם
  • מחבר

אכן כן ^^

אבל לא כשאתה עובד בדיוטי פרי 24 שעות מחולק על השעון...יש לי משמרות בוקר צהריים ולילה, מתפרס על 24 שעות

לא תמיד אפשרי...אני מקווה לטוב :P

פורסם

אתה יכול להוריד את HQ גם ל-5000 או אפילו פחות (אולי גם את יואל גבע אפשר להוריד עוד קצת, אני לא מכיר). ההנחה ה"חריגה" שנתנו לך ממש לא חריגה, הם נותנים את ה"הנחות" האלה לכל דורש. המחיר ההתחלתי גבוה במיוחד בכוונה כדי שלא יורידו אותם יותר מדי.

אני עשיתי את הקורס של HQ, היה חביב. הסימולציות האחרונות שלהם (שעושים אחרי שמסיימים ללמוד את כל החומר) בהחלט שיקפו את הציון שקיבלתי בבחינה.

פורסם

כל השיעורים מוסרטים בוידאו שאפשר לראות באתר במקרה ופספסתי,

מה דעתכם?

דעתי היא שתשיג את הסיסמא של פרייאר שכבר נרשם, ותחסוך את הכסף במשורה שיש לך לדברים חיוניים יותר.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להוריד את HQ גם ל-5000 או אפילו פחות (אולי גם את יואל גבע אפשר להוריד עוד קצת, אני לא מכיר). ההנחה ה"חריגה" שנתנו לך ממש לא חריגה, הם נותנים את ה"הנחות" האלה לכל דורש. המחיר ההתחלתי גבוה במיוחד בכוונה כדי שלא יורידו אותם יותר מדי.

אני עשיתי את הקורס של HQ, היה חביב. הסימולציות האחרונות שלהם (שעושים אחרי שמסיימים ללמוד את כל החומר) בהחלט שיקפו את הציון שקיבלתי בבחינה.

גם חבר אמר לי את הדבר הנ"ל

ננסה לעשות את זה גם תודה על הרעיון :)

פורסם

אם אתה טיפוס שיכול ללמוד לבד אתה יכול לנסות גם רק להשיג ספרים (של יואל גבע מצוינים) ולנסות ללמוד לבד. בדיעבד אני חושב שהייתי עושה ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים