עבור לתוכן

כרטיס קול למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום אני לא יודע אם פה לשאול את זה אבל זה ניראה לי הכי הגיוני אני צריך כרטיס קול למחשב שלי מאחר ומה שיש לי בלוח אם לא מספק אותי (z68a-d3-b3) אני מעדיף שהוא יהיה בUSB או PCI-E הPCI בלוח אם הזה טיפה דפוק הוא לא מקבל הרבה דברים או שלא מנצל אותם טוב מבחינת כסף אין לי יותר מידי הגבלה אבל שלא יהיה מוגזם 1000 ש"ח אני חושב ש500-600 ש"ח אמורים להספיק לזה הכרטיס הוא בעיקר לשימוש של מוזיקה ועריכת מוזיקה וגם למשחקים תודה רבה ושנה אזרחית טובה :)

איך הכרטיס הזה? http://www.shirion-computers.com/pl_product~Creative-X-FI-SURROUND~50~208.htm אני מעדיף משו מהחנות הזו מיכיוון שאני מכיר את הבעלים הוא שכן שלי והיא קרובה לי לבית אבל אם יש משו טוב בKSP או אייבורי גם מתקבל יש לי אפשרות להגיע ל2 החנויות האלו אם יש משו שיש רב בחול נניח הארה"ב תגידו אני יכול להזמין דרך האינטרנט וההורים שלי טסים עוד חודש לארה"ב שוב תודה רבה :)

פורסם

אני לא ממליץ על הכרטיס הזה זה כרטיס ישן לא מתאים לWIN7 תומך רק USB2 מה שיש היום בלחות חדשים זה כרטסים יותר עדכניים וחדשים זה לא יתן שום שיפור לא פלא שהמחיר היום זול עולה 1/3 מהמחיר המקורי חבל שחברה כזואת טובה כמו קראטיב כבר לא מיחדשת לנו כולום ב 4שנים האחרנות הם נעלמו חבל

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה איזה כרטיס אחר אתה ממליץ אפשרי מארה"ב או חול בכללי

פורסם
  • מחבר

הקפצה בבקשה אני כבר ממש מתחיל להתחרפן מהסאונד ><

פורסם

שלום יש את זה כרטיס מקצועי מתאים גם לאולפן מחיר סביר תומך 7.1 רק צריך בשבלו רמקולים סברים+ כי רמקול זול יכול להישמע יותר גרועה וגם ליבדוק כול כרטיס שהוא מתאים לWIN7 שתי הגרסאות 32 BIT 64 ושלא עושה בעיות עם הכרטיס המובנה בלוח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677392&orderby=price יש גם כרטיס של ASUS http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10978 ועם זה יקר חפש את הדגמים היותר זולים שלהם חפש ב ZAP יש עוד כרטסים טובים שם פשוט אני לא מכיר ולא רוצה סתם להמליץ חפש ביקרות בחול שם קונים יותר כרטסי קול ויש יותר ביקרות חפש גם בגוגל

פורסם

הכרטיסים האלה מאוד מאוד יקרים וחבל על הכסף. בחצי מחיר תוכל להשיג תוצאה טובה יותר.

קודם כל פרט איזו מערכת יש לך ואוכל להתאים לך משהו רלוונטי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על העזרה אבל זה יקר מידי ואני צריך גם חיבור רמקולים רגילים ואני עובד אם לוח אם z68 a-d3-b3 ספק כוח של אנרמקס 550W 6 גיגה ראם אני מניח שכרטיס מסך ממש ממש ממש לא רלוונטי לזה אבל בכל זאת 9500GT החיבורי PCI בלוח אם הזה טיפה דפוקים הם לא תמיד "מקבלים" חומרה או שהם לא מנצלים אותה בנוגע לPCI-E אין לי מושג לא היה לי משו שמיתחבר בזה אז אם אפשר אז כרטיס שמתחבר בUSB או PCI-E ושוב תודה רבה על העזרה :)

רמקולים של קריאטיב GIGAWORKS T20 SERIES II אני עובד גם כן אם מערכת סטראו ואני אולי בעתיד הקרוב אחליף רמקולים למרות שאלו מעולים גם כן ואני יודע שהם לא מנוצלים אם הכרטיס קול שיש כרגע במחשב שלי

עריכה: אני מעדיף שהכרטיס יהיה USB ושיהיה לו חיבור MIDI כדי שאני אהיה יכול לחבר את המערכת תופים שלי כדי להקליט

פורסם
:nixweiss: רשמתי אבל אתם לא קוראים מה שרשום אתה אמרתה תקציב שלי 600 500 ש"ח ואני אמרתי זה הדגמים הכי טובים ועדכניים שאני מכיר עד מחיר של 1000 ש"ח לא ממליץ לשלם יותר נתתי את הכי טוב ואמרתי שאם זה יקר תיקח דגם שתיים פחות מאותה סידרה יוסי למה סתם להגיד דברים בלי לתת אפלו דוגמא תן דגם כרטיס זול וטוב לא זבל תומך 7.1 רמקולים WIN7 32BIT64 רוב הכרטסים הזולים לא מתאמים ל WIN7 רובם ישנים ולא שווים את המחיר שלהם חלק אפלו יקרים יותר מ 500 ש"ח ואפלו יש כרטסים ישנים לXP שעולים הרבה מאוד יותר מ1000ש"ח אז מי שרוצא כרטיס חדש עדכני ואכותי שישלם לפחות את המינמום בשביל לקבל את המקסימום שאפשר כי אין תחרות בשוק כרטסי הקול וזה המצב
פורסם

קודם כל - השרשור הזה סובל מהעדר סימני פיסוק חמור שהופך את קריאתו למטלה מייגעת.

אני מכיר את הרמקולים של פותח הדיון (T20), הם לא מאוד חזקים אבל איכותיים למדי ושיפור מרכיב ה-DAC של המחשב בהחלט יורגש דרכם.

האסוס D1 שעולה 300-350 הוא כרטיס בסיסי למדי שעדיין ייתן תוצאות עדיפות בהרבה בהשוואה ללוח האם. אופציה אחרת היא לקנות DAC סטריאו בחיבור USB. הייתי ממליץ בחום על ה-DAC DESTROYER של HOTAUDIO (הזמנה מחו"ל בלבד), אולם לאחרונה היצרן העלה מחיר של כל המוצרים שלו, זאת ביחד עם עלית שער הדולר, הפכה את המוצר לפחות אטרקטיבי (85 דולר, לא כולל מע"מ אם המכס יעלו על החבילה שלך) אבל עדיין שווה התייחסות.

פורסם

סוכריות, אני לא מתחיל לזרוק המלצות לאוויר לפני שאני מבין איזה מערכת יש לבן אדם.

והנה, הוא ציין המערכת וקיבל המלצה לעניין מ fungiman, בטח לא כרטיס שעולה כפול מהרמקולים ???

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה ובהחלט אני נוטה לכיוון של הזולים יותר (אין לי כוונה להוציא 900-1000 ש"ח על זה) דבר שני כמו שאמרתי אם זה חיבור USB אני מעדיף שיהיה לו חיבור MIDI כדי שאני אהיה יכול להקליט דרך הכרטיס הזה וראיתי שהכרטיס של אסוס הוא PCI וכפי שציינתי גם כן הPCI עושה בעיות אז אני מעדיף PCI-E או USB שוב תודה רבה על העזרה

פורסם
:nono: מה שהוא קיבל, זה לא כרטיס קול. זה ממיר DAC בחיבור USB, זה לא בדיוק מה שהוא ביקש. עם זה מספיק סבבה , אני לא נתתי לו כרטיס קול יקר יותר, מהרמקולים שלו. והוא אמר שרוצה בעתיד, להחליף רמקולים אז למה להגביל אתו. אמרתי זה הכי טוב, שאני מכיר. ואתה יכול לרידת דגם שתיים. אפלו שלוש מה שיוזיל את המחיר ב 200 ש"ח ,למחיר יחסית טוב. לכרטיס חדש עדכני ותומך WIN7. יחולתי להמליץ לו גם כררטיס ישן יותר5.1 ולא 7.1. שהייה עולה+- אתו מחיר אפלו פחות 200 ש"ח עם רוצים זול. אבל לישמור על אכות סבירה. בקשר ל D1 של ASUS, היה כרטיס עם סאונד כמו המובנה לא קיבל ציון טוב, ביגלל זה לה אמרתי אתו. כי הגירסה הרישונה והבססית שלו עולה, 300 350 ש"ח ובשביל כרטיס D1. זה יקר ויוסי עדיין לא רשמתה כלום שום דגם נורמלי וזול כי אין זול וטוב כרטיס נורמלי בסיסי בארץ עולה 400 ש"ח + זה מה יש
פורסם

אני חושב שעדיף כרטיס פנמי מאשר חצוני זה דגם של אתו חברה אבל צריך ליבדוק עם הם תומכים WIN7 64BIT וזה רק עם המערכת הפעלה שיש לך ורוצה להתקין מתיי שהוא עם שאר המערכת בנייה ל 64BIT כי הרגיל זה 32 BIT ואז לא אמור להיות בעיה רק כך בחשבון שזה הכרטיס הבססי שלהם אין בה תוספות כמו ביקרים יש בוא את מה שצריך וסאונד טוב זה מה שחשוב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677391&orderby=price

פורסם

אין לי את ה-D1 אישית, אולם כל הביקורות באתרים הרציניים מציינות שהוא עדיף משמעותית על הציוד המובנה בלוחות האם (אם כי הוא ממש לא בליגה אודיופילית).

USB DAC הוא אופציה לגיטימית לחלוטין לשמיעת מוזיקה ולכל מי ש-2 ערוצים מספיקים לו. החיסרון - הוא לא כולל כניסת קול (להקלטה) או מפענחים מובנים (כל עיבוד הסאונד נעשה במחשב).

אם הקלטת אודיו היא דרישה משמעותית, מדובר בקטגוריה שונה לחלוטין וצריך גם לשאול אם יש צורך בקדם-מגבר מובנה (למיקרופון או לגיטרה).

מכשירים לדוגמא בקטגוריה האלו שמתחברים דרך USB הם ה-M-audio FastTrack או ה-Line6 UX1/UX2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים