פורסם 2012 בינואר 213 שנים יש לי מקלדת אלחוטית של MICROSOFT יש לי לוח אם של ASROCK P67 EXTREME 4משום מה לאחר שאני נכנס לביוס אני לא יכול לכתוב מספרים רק להזיז ימינה שמאלה ללחוץ אנטר וDEL לא יודע למה אני לא מצליח לכתוב מספריםדרך אגב גם העכבר לא עובד בביוס מישהו יודע מה הבעיה?
פורסם 2012 בינואר 213 שנים מדובר ב-UEFI ולא BIOS. זה לא ממש משנה מבחינתך כמשתמש אבל יש ל-UEFI בעיות תמיכה בהתקני קלט מסוימים. אם אתה יכול לנסות עם עכבר אחר (רצוי חוטי) תנסה.לגבי המקלדת, ייתכן שמדובר בבעיה בגלל שהיא אלחוטית וייתכן שזאת סתם התנהגות מוזרה של ה-UEFI. הייתי מנסה גם עם מקלדת אחרת, ואפילו מפעיל מצב Legacy USB Keybaord/Mouse שאמור להיות לך באחד התפריטים (פרטים מלאים תוכל למצא בחוברת לוח האם).תבדוק גם מהי גרסת ה-UEFI שלך ולאחר מכן תבדוק אם יצאו לה עדכונים (סביר להניח שכן) שמתייחסים ספציפית לתמיכה בהתקני קלט. אם כן ואם התמיכה בעכבר ובמספרים כל כך חשובה אז תשקול לעדכן את ה-UEFI (פרטים בנוגע לתהליך תוכל למצוא בחוברת לוח האם ובאתר היצרן).
פורסם 2012 בינואר 213 שנים מחבר נראה לי אני אשתמש עם מקלדת חוטית כי אני עושה OCעם מקלדת חוטית אין בעיותתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.