פורסם 2012 בינואר 113 שנים נסה להגדיר את הדיסק הקשיח דרך ה-BIOS. כמובן מתוך הנחה שיש דיסק קשיח. כמובן בהנחה גם שבדיסק הקשיח ישנה מערכת הפעלה. מקווה שעזרתי ולילה טוב, dr70
פורסם 2012 בינואר 213 שנים מחבר תודה לכולםאני כרגע לא ליד המחשב אבל יכול להיות שאין מערכת הפעלה נסיתי להתקין מחדש את הווינדוס אבל הדיסק מסרב לעלות
פורסם 2012 בינואר 613 שנים מחבר אני נכנס לביוס והוא לא מזהה את הדיסק קשיח וגם לא את הכונני דיסקיםנסיתי להחליף 4 דיסקים קשיחים גם SATA וגם IDE ועדיין הוא לא מזההעשיתי איפוס ביוס ע"י הוצאת הסוללה ועכשיו בכלל המחשב לא נדלק רק המאוררים עושים חצי סיבובלהיתייאש? אוו שיש פתרון?
פורסם 2012 בינואר 613 שנים אני נכנס לביוס והוא לא מזהה את הדיסק קשיח וגם לא את הכונני דיסקים נסיתי להחליף 4 דיסקים קשיחים גם SATA וגם IDE ועדיין הוא לא מזהה עשיתי איפוס ביוס ע"י הוצאת הסוללה ועכשיו בכלל המחשב לא נדלק רק המאוררים עושים חצי סיבוב להיתייאש? אוו שיש פתרון? המחשב נדלק לשנייה ואז מתכבה שוב? והלוגו של הלוח אם לא עולה? אם כן אז תוציא סטיק אחד של RAM(קרה לי הרבה שאלתי המון טכנאים אף אחד לא ידע לענות לי למה הבעיה הזאת קורת לי )
פורסם 2012 בינואר 613 שנים מחבר אחי אני מכיר את הדבר הזה . הוצאתי והעברתי את הסטיק לחיבור השני ועדיין לא נדלק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.