פורסם 2012 בינואר 113 שנים ידוע שמהירות הכרטיס משפיע על מהירות הצילום ,אבל השאלה אם יש הבדלי תמונה בין יצרני הכרטיסים.זאת אומרת אם התמונה נשמרת על קינגסטון או סאן דיסק או טרנסקנד יהיה הבדל באיכות התמונה ?
פורסם 2012 בינואר 113 שנים ניסית בעצמך לצלם את אותה תמונה על יותר מכרטיס מאחד ?כן הרבה פעמים (כמה שזה מפתיעה).
פורסם 2012 בינואר 113 שנים ידוע שמהירות הכרטיס משפיע על מהירות הצילום ,אבל השאלה אם יש הבדלי תמונה בין יצרני הכרטיסים.זאת אומרת אם התמונה נשמרת על קינגסטון או סאן דיסק או טרנסקנד יהיה הבדל באיכות התמונה ?האם קבצי ה MP3 שאתה מוריד למחשב יישמעו טוב יותר ע"ג הארדיסק של W.D/SAMSUNG/HITACHI וכיוצ"ב?
פורסם 2012 בינואר 113 שנים מחבר זה פשוט לא יכול להיות קשור בשום דרךמה זאת אומרת לא יכול ליהיות קשור בשום דרך ??? אם איכות החומרים שמהם עשוי הכרטיס הזכרון שונה מכרטיס לכרטיס אז מן הסתם גם איכות התמונה יכולה להשתנות.
פורסם 2012 בינואר 113 שנים נכנסתי לפוסט רק כדי לראות אם יש את ה"גאון" שמאמין שיכול להיות הבדל באיכות התמונה בין כרטיס לכרטיס. ואיזה קטע יש אחד כזה בכל אופן, באופן חד משמעי אין שום הבדל , הדברים היחידים שתוכל לראות הבדל זה בקצב העברת התמונות (אם זה מהמצלמה למחשב או מהמצלמה לכרטיס זיכרון במידה ויש לך איזו 7D כמו לי). וכמובן בMTBF של הכרטיס. (לא צריך לומר גם באחריות נכון ?)
פורסם 2012 בינואר 113 שנים ואני תמיד האשמתי את הכרטיס זיכרון הזול שקניתי בזה שכל התמונות שלי יוצאות מכוערות
פורסם 2012 בינואר 113 שנים ולזה ששאל אם ניסית את אותה תמונה בשני כרטיסים...יש לי פה D300S ויש בה מקום לשני כרטיסי זיכרון , אם אתה רוצה אתה מוזמן להביא כרטיס סיני וכרטיס יפני ואני אוכיח לך ברמה של הביט שהתמונה זהה לחלוטין !!!!!!
פורסם 2012 בינואר 213 שנים כרטיס זכרון משפיע על איכות התמונה ?חד וחלק לא.כל עוד כרטיס הזיכרון תקין, אין הבדל בין המידע שבו לבין כל מדיה דיגיטלית תקינה אחרת.כשכרטיס הזיכרון פגום, לא יהיה ניתן לקרוא או לכתוב בו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.