עבור לתוכן

NFSU משחק מדכא

Featured Replies

פורסם

טיפ קטן שאני לא יודע אם אתם מודעים אליו...

אפשר להזריק נייטרו גם לפני הזינוק, בזמן ההזנקה ובצירוף עם פרפקט זה פשוט טס ...

אם אתם יודעים כבר וסתם חשבתי שגיליתי את אמריקה, אז תתעלמו ;D

• תגובות 33
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה לא חשבת קודם על להחליף את האוטו בשביל המרוץ הזה באוטו עם 6 הילוכים ואז אולי להחזיר את האוטו הקודם?

ד"א גם עם מכוניות 6 הילוכים לפעמים מתפוצץ לי המנוע מרוב מהירות....

לאיזה מכוניות יש 7 הילוכים??

אין 7 הילוכים

לכל מכונית עם 6 הילוכים אפשר לפוצץ את המנוע, זה לא ממש קשה

פורסם

יש מכוניות עם 7 הילוכים

הרבה פעמים בתחרויות ב underground mode הסתכלתי בסטטיסטיקה של מירוץ ה Drag וראיתי שם שהמתחרים עשו:

Perfect shifts: 1/7

אני אבדוק את זה ואחזור אליכם

פורסם

אני לא מבין איך אתם מפוצצים את המנוע?!

אני רק בהתחלה פוצצתי(ואז הבנתי שהוא יכול להתפוצץ.. ;D)

וזהו...

ד.א - איך לעזאזל משתמשים בprint screen???

לחצתי והוא לא עושה כלום..

פורסם

print screen מעתיק את מה שמופיע על המסך אל הזיכרון (כמו לעשות copy לתמונה), ואתה יכול לעשות Paste אחר כך לתוך כל תוכנת גרפיקה

תוכנה מומלצת ל screen shots:

SNAGIT 7

פורסם

print screen מעתיק את מה שמופיע על המסך אל הזיכרון (כמו לעשות copy לתמונה), ואתה יכול לעשות Paste אחר כך לתוך כל תוכנת גרפיקה

תוכנה מומלצת ל screen shots:

SNAGIT 7

תודה רבה!! :D

אני יכול נגיד להדביק גם לצייר?

פורסם

קודם כל אני חייב לציין שבשביל לנצח את הדראגים סך הכל צריך להתחיל חזק וכמובן להגיע לסוף מבלי להיתקע, זה בדוק! רובכם בטח אומרים פי... הבן אדם ממש גאון.... אבל רגע ברצינות כל מה שאתם צריכים לעשות זה להתחיל את המרוץ לעביר לשני כמה שיותר טוב ואז ללחוץ על הנוס לחיצה קצרה שיקרב את הסלד כמה שיותר קרוב לנקודת ההחלפה של ההילוך. ואז תחליפו כמה שיותר מהר(וזה לא חייב להיות מושלם, אבל כמה שיותר קרוב מן הסתם יותר טוב), עכשיו אתם בשלישי תלחצו קצת יותר על הנוס כדי שיקרב אותכם לנקודת ההחלפה של ההילוך ושוב תחליפו, ואז שוב ככה עד שתגיעו להילוך שישי(אם יש לכם). - ככה בטוח תנצחו גיליתי את זה באמצע וככה ניצחתי את כל המירוצים של הדראג תוך פעם או פעמיים תלוי אם הייתי ניתקע במשהו בדרך ::) .

עכשיו בשביל לא לפוצץ את המנוע שימו לב(למי שלא ידע כמובן) שיש מד חום מנוע(או איך שתקראו לזה) בפינה השמאלית של המסך - בלמטה של המד סל"ד שלכם(נגיד מלמעלה זה המד של הנוס - ירוק כזה, אז מלמטה זה המד חום מנוע - אדום כזה) המנוע יכול להתחמם בכמה דרגות, אם אתם רואים שהוא הגיע לרמה הכי גבוה תעזבו את הגז לשניה ואז החום ירד ברמה אחת או יותר תלוי כמה זמן לא לחצתם על הגז! עכשיו אם זה קורה לחכם אז תתחילו לפמפם את הגז כדי לא לפוצץ את המנוע אבל לסיים את המרוץ בצורה הכי טובה.

עכשיו אם תסעו בשיטה שהסברתי בתחילת התגובה הזו גם המנוע לא יתפוצץ וגם תנצחו בהפרש יפה!

-אהה... עוד משהו רוב המסלולים בנויים ככה שאתם לפי השיטה שהסברתי יכולים להגיע להילוך רביעי ולרוב כבר חמישי או שישי לפני שמשהו מאיים מתחיל להופיע,כלומר, רכבים שונים או הפרעות אחרות!

יש לי שאלה:

תגידו האם יש אפשרות בזמן המשחק עצמו לראות את האוטו בצורות/צדדים שונים/ות, חוץ מאחורה וממצלמת הפגוש כביכול?

כי עיצבתי אותו יפה ואני משחק עם רזולוציה מקסימלית והוא נירא יפה הרבה יותר יפה מהמצב שבו מרכיבים את האוטו עצמו! אז פשוט רציתי "לצלם" תמונת מסך של האוטו מהצד או אולי מזוויות שונות.

אשמח אם תוכלו לעזור לי! תודה מראש ונהיגה נעימה :P

פורסם

אפשר , אני זוכר שנראה לי לחצתי בטעות על shift וזה הראה לי את האוטו מקדימה

תבדוק בoptions של המשחק.

פורסם

בדקתי את עניין ה Shift אז לצערי זה לא זה. אולי מה שקרה לך זה שלחצת על הEnter וכתוצאה מכך זה עבר לך למצב של "מלצת פגוש" מה שכן אתה יכול לעשות את אותו דבר גם הכפתור C (האות ::) כן...) בהגדרות של המשחק מצאתי רק הגדרות למצלמה לא לכפתורים. בהגדרות של מצלמה ניתן לקבוע מאיזה מרחק רוצים לראות התרסקויות וקפיצות וגם איך רוצים לראות כשנוהגים: מצלמת פגוש, מאחורה רחוק(יחסית), מאחורה קרוב, וזהו...

תודה על הניסיון לעזור! יש אולי עוד עצות?

פורסם

למה לא חשבת קודם על להחליף את האוטו בשביל המרוץ הזה באוטו עם 6 הילוכים ואז אולי להחזיר את האוטו הקודם?

ד"א גם עם מכוניות 6 הילוכים לפעמים מתפוצץ לי המנוע מרוב מהירות....

לאיזה מכוניות יש 7 הילוכים??

ה"הילוך" השביעי הוא ה-Perfect Start, זאת אומרת להתחיל את המירוץ בפרפקט. מ-N ל-1.

פורסם

אנשים על כמה פריימים זז המשחק אצלכם ובאיזה הגדרות? (אפשר לפבדוק עם התוכנה fraps).

וגם אני יודע ששאלתי את זה מיליון פעם אבל יש דרך לפתוח ציורים שאין לי???? :(סיימתי את המשחק)

אה ואחרי שסיימתם את המשחק פתחתם את כל המגזינים? (כי אצלי לא יש עוד כמה שלא נפתחו)

אז בקשה עצות אני כבר משתגע!

פורסם

אנשים על כמה פריימים זז המשחק אצלכם ובאיזה הגדרות? (אפשר לפבדוק עם התוכנה fraps).

וגם אני יודע ששאלתי את זה מיליון פעם אבל יש דרך לפתוח ציורים שאין לי???? :(סיימתי את המשחק)

אה ואחרי שסיימתם את המשחק פתחתם את כל המגזינים? (כי אצלי לא יש עוד כמה שלא נפתחו)

אז בקשה עצות אני כבר משתגע!

זז חלק עם הכל על מקסימום, פלוס AA על 6 וAF על 16, הכל ברזולוציה 1024x768.

וחלאס כבר, נמאס, תקשיב כבר בפעם האחרונה, תקרא לאט כדיי שאולי סוף סוף תבין:

לך למשחק מהיר, קח איזה רכב שבא לך, לך לדריפט, קח איזה רכב שבא לך, ופשוט תתחיל לשחק, תוציא הרבה נקודות סטייל, ותתחיל לפתוח ככה את הציורים שלך.

קאפיש?

פורסם

ואה ואחרי שסיימתם את המשחק פתחתם את כל המגזינים? (כי אצלי לא יש עוד כמה שלא נפתחו)

אצלי נשארו 9 מגזינים שלא נפתחו גם אחרי שסיימתי את המשחק (לא יודע אבל זה נראה לי תמוהה)

פורסם

B מראה לכם תמונה של מה שקורה מאחורה

אם יש drag ממש קשה ואתם כבר מכירים בעל פה את כל המכשולים פשוט תסתכלו אחורה כל הזמן ותחסמו את היריב

פורסם

אבל עשיתי את הדבר הזה עם הדריפט ועדיין לא נפתח כלום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים