פורסם 2012 בינואר 113 שנים מישהו יכול להסביר בגדול מה הפלוסים של dd-wrt והאם יש סיכונים איתו .ואיך אני יוכל למצוא לראוטר (edimax br-6524n) שלי גרסה מתאימה !בתודה מראש.
פורסם 2012 בינואר 113 שנים אין מה להסביר פה. תיכס ותקרא בעצמך ואם אתה לא מבין אז אתה לא צריך להתקרב לזה בכלל.לגבי הדגם הזה, תראה תוצאה שלישית של חיפוש בגוגל: https://www.google.com/search?hl=en&q=edimax+br-6524n+dd-wrt
פורסם 2012 בינואר 113 שנים Multicore, אנשים שואלים שאלה, תתן להם תשובה. אל תתחכם ותשלח אותם לגוגל או תחליט מראש שאם אין להם ידע במשהו מסויים, שלא יתקרבו לזה.לפותח הדיון, אכן קיימת גירסת dd-wrt לנתב שלך, והיא אפילו עובדת על ה 6424N.ע"מ לצרוב אותה אתה צריך להשתמש ב TFTP.בנתבי Edimax, ע"מ לתת גישה דרך TFTP, אתה צריך לגגשת למאפייני כרטיס הרשת שלך ולהגדיר אותו כך: IP Address: 192.168.1.8Subnet Mask:255.255.255.0Default Gateway:192.168.1.6 לנתק את הנתב מהחשמל, להחזיק את כפתור הריסט, ולחבר שוב לחשמל (כפתור הריסט עדיין לחוץ בשלב הזה). עד ש Windows מזהה רשת חדשה.לאחר מכן אתה טוען את קובץ הקושחה בעזרת הכלי הזה.בהצלחה.
פורסם 2012 בינואר 113 שנים מחבר תודה רבה אחי האם אתה יכול להביא לי לינק להורדה של עדכון גרסה הכי טוב שיש כרגע...ותוכנה הוא מבקש סרבר וקוד....מה צריך למלאות שמה?
פורסם 2012 בינואר 213 שנים ב Server אתה מזין את ה Default Gateway שלך, הלוא הוא 192.168.1.6.את הסיסמה אתה משאיר ריקה.לא קיימת הגירסה הכי חדשה מכיוון שהמפתח הפסיק לעבוד עליה, ואין תמיכה רשמית של DD-wrt. איזו תשתית יש לך?
פורסם 2012 בינואר 313 שנים מחבר hot והספק שלי זה אינטרנט זהב...זה שווה להתקין גרסה כזאת?(מה זה נותן)זה יגרום לרשת לעבוד על מהירות גדולה יותר?
פורסם 2012 בינואר 313 שנים dd-wrt מיועדת למשתמשים שרוצים להוציא מהנתב שלהם קצת יותר, ומאפשרת מעקב וניטור תעבורה בצורה הרבה יותר טובה מהקושחה המקורית.היא לא תגרום לאינטרנט לעבוד מהר יותר, מכיוון שההגבלה לא נובעת מהנתב שלך, אלא ממהירות התשתית שלך.
פורסם 2012 בינואר 313 שנים מחבר כן הכוונה שלי הייתה לא המהירות של האינטרנט עצמו אלה של החיבור בין המחשבים העברת קבצים וכו...ניסית למצוא dd-wrt לנתב שלי ולא מצאתי את יודע על אחד טוב...?
פורסם 2012 בינואר 313 שנים מהירות העברת הקבצים תלויה ברכיב האלחוטי, מספר המכשולים שהאות נדרש לעבור, וכמות ההפרעות מהשכנים וכו'. אני לא בטוח אם DD-wrt היא הפתרון בשבילך.בכל מקרה, בת'רד הזה בפורום dd-wrt, יש מספר גירסאות של מפתח פרטי. מכיוון שהתשתית שלך היא HOT, עדיף לך להשתמש בגירסה האחרונה ששוחררה ע"י המפתח, עם שיפורים בחייגן ה L2TP. (חייגן ה PPPOE שבשימוש בתשתית בזק, לא עובד בגירסה זו).
פורסם 2012 במאי 1313 שנים הצלחתי להתקין את DD-WRT על ה- EDIMAX 5624N.גם הצלחתי לגשת לממשק ה- WEB שלו לצורך קנפוגים.הבעיה - אני לא מצליח להתחבר ל- NETVISION דרך L2TP.הגדרתי את שם המשתמש, סיסמא ושרת cable.netvision.net.ilאותם הגדרות עובדות טוב ב- FIRMWARE המקורי.מישהו הצליח? מה ההגדרות האחרות שצריך?עדכון: הצלחתי להתחבר אבל המהירות היא רק 8 mb במקום 12mb כמו שאומרים בפורום שלהם. לכן אני רוצה לנסות pptp . האם עובד? מה ההגדרות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.