עבור לתוכן

מה אתם אומרים על ה- LCD הזה?

Featured Replies

פורסם

שלום, וקודם כל - חג אורות שמח! :blushing:

אז ככה, סוף סוף אספתי מספיק כסף על-מנת לקנות מוצר רציני, ואחד החלומות שלי הוא מסך LCD מרהיב.

בחו''ל, יש לי מספיק תקציב לקנות את מסך ה- LCD הזה: Samsung 19'' 191T+.

כפי שאתם מבינים, מטרת הת'רד הזה הוא שתתנו תגובות\הערות לגבי המוצר וכדאיות רכישתו (יש עוד שלל מסכים שאני יכול לרכוש!).

להלן הנתונים של המסך:

Panel Type: Active Matrix TFT LCD Monitor

Native Resolution: 1280 x 1024

Pixel Pitch: 0.294 mm

Brightness: 250 cd/m2

Contrast Ratio: 750:1

Response Time: 25 ms

View Angle: 170° /170° (Horizontal / Vertical)

Input Connectors: 15 pin D-sub, 24 pin digital DVI

Features: Dual CPU input (analog/digital) & auto signal detection, 0.7" bezel width, internal power supply

Dimensions & Weight: 16.1" x 16.4" x 7.5" (WxHxD) / 12.3 lbs

אנא להתייחס לגודל הנקודה, קצב רענון, רזולוזציה מקסימלית וכו'.

מחכה לתגובות! תודה מראש, רועי :)

פורסם

מסך מעולה. נחשב לבין הטובים בגודלו. שים לב כי ה-Contrast Ratio במסך זה עומד על 1:750, איכותי ביותר. קצב רענון במסכי LCD לא חשוב, כמו ה-Response Time, אשר עומד על זמן לא רע של 25MS (לא הכי טוב אך עדיין מעולה).

פורסם
  • מחבר

מהו Contrast Ratio?

וגודל הנקודה משפיע, נכון? אם כן הוא איכותי במסך זה?

חוץ מזה הייתי בטוח שקצב הריענון של המסך הוא 16MS...

פורסם

בשורה אחת -

אחד מהסכים הטובים ביותר בעולם !

פורסם

לידיעתך.. אם אתה קונה בחו"ל יש לך עדיין בעיה לעבור את המכס..

הרי לא תוכל להסתיר מה שאומר שעדיין תהיה חייב לשלם עליו 18% לפחות, וזה בהנחה שלא יכנס להם איזה קריז..

יש מצב גם שיהיו לך נקודות מתות, ואז לא יהיה לך איך להחליף אותו.

פורסם

מהו Contrast Ratio?

וגודל הנקודה משפיע, נכון? אם כן הוא איכותי במסך זה?

חוץ מזה הייתי בטוח שקצב הריענון של המסך הוא 16MS...

16MS זה לא קצב רענון אלא זמן תגובה. המסכי 17 שלהם יש זמן תגובה של 16MS משנים את הזמן תגובה שלהם ליותר גבוהה כשהם צריכים להציג צבעים מסויימים. זה לא אומר שהם מסכים גרועים, הם מצויינים, אבל יש יותר

פורסם

אכן, זמני התגובה זה דבר מאד שניתן באוויר, וכשרשום על מסך 16MS יכול מאד להיות שהוא יתפקד אפילו פחות טוב ממסך 25MS בצבעים מסומים ובמקרים מסוימים...

פורסם
  • מחבר

מה אלו נקודות מתות? האם זו בעיה מקבילה ל- Ghosting? נקודות מתות מופיעות גם במסכי CRT לסוגיהם השונים?

ולגבי הקצב רענון\זמן תגובה - טעיתי, התכוונתי לומר זמן תגובה, אך מכיוון שהשעה הייתה מאוחרת כנראה שהתבלבלתי.

התכוונתי לשאול, האם המסך הזה יוכל לתת קצב רענון של מעל 70HZ ברזולוציה של 864x1152?

ואני מצטער על ההקפצה בקרב לב, פשוט לא הייתי במשך היום בבית (זה כולל אכילה במסעדה וצפייה בסרט ''אדון ומפקד'' :P).

שוב, תודה.

והמכס הוא לא בעיה, אני אמצא כבר איך להסתדר, ואני מציע שגם לא תשאלו איך (לא שזה לא חוקי, אך זה לא רלוונטי).

ולסיום - אני לא רואה שום סיבה למה לא אוכל להחליף את המסך כשאצטרך (אפשר גם דרך יבואן המותג Samsung בארץ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים