עבור לתוכן

שלא תגידו "לא אמרתם" - מצלמות הגאטסו החדשות הופכות למבצעיות.

Featured Replies

• תגובות 225
  • צפיות 30.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איפה האוטובאנים של גרמניה, איפה שהמהירות המומלצת היא 160 קמ"ש והגבלה מהותית לא קיימת בכלל.

פורסם

בגרמניה? :)

פורסם
  • מחבר

איפה האוטובאנים של גרמניה, איפה שהמהירות המומלצת היא 160 קמ"ש והגבלה מהותית לא קיימת בכלל.

ישנן שמועות על פיילוט בסמוך לואדי-ערה (כביש 65) באורך של 25 ק"מ, שיאפשר מהירויות לא מוגבלות...

ואז התעוררתי.

פורסם

מה שקובע אלה ההוראות של המשטרה אם אין אכיפה בעת שעומד ברמזור אז זה לא יגיע לבית משפט.

כנײל נסיעה בחורף ביום בדרך בין עירונית ללא אורות.

אין אכיפה

זה משהו חדש?

יצא לי לא פעם לראות בימים אביביים עם מזג אוויר נפלא, שוטרים עומדים קילומטר אחרי יציאה מהעיר ועושים קופה על העניין...

פורסם
  • מחבר

עד ה 1.4, השוטרים יכולים לעשות על עניין האורות אחלה קופה.

פורסם

אני עדיין מדליק אורות כשאני נכנס לרכב, הרגל מהצבא.

פורסם

היתה היום כתבה, אם אני לא טועה בערוץ 2, על שוטרים אופנוענים מוסווים כמו חיילי חי"ר בכיסוי רשת גדול מנומר, מצלמים עבירות מהירות במארב בין השיחים לצד הדרך בכביש 6 , וכאשר הם לוכדים נהג עבריין מודיעים בקשר לניידת שעוצרת אותו במרחק של 1-2 ק"מ, והאופנוען מגיע ומראה לו את המהירות שנרשמה בממל"ז.

פורסם

זה משהו חדש?

יצא לי לא פעם לראות בימים אביביים עם מזג אוויר נפלא, שוטרים עומדים קילומטר אחרי יציאה מהעיר ועושים קופה על העניין...

קשה לי להאמין

למיטב ידיעתי, בחוברת נוסחי האישום של המשטרה אין סעיף שמדבר על הדלקת אורות בחורף, ככה שהם יכולים לעצור אותך ולדבר איתך על הבעיה אבל כאן בערך מסתיימות האפשרויות שלהם.

פורסם

^ אתה טועה - אני מכיר ממקור ראשון מישהו שקיבל על זה דו"ח (לפני כמה שנים).

פורסם

היתה היום כתבה, אם אני לא טועה בערוץ 2, על שוטרים אופנוענים מוסווים כמו חיילי חי"ר בכיסוי רשת גדול מנומר, מצלמים עבירות מהירות במארב בין השיחים לצד הדרך בכביש 6 , וכאשר הם לוכדים נהג עבריין מודיעים בקשר לניידת שעוצרת אותו במרחק של 1-2 ק"מ, והאופנוען מגיע ומראה לו את המהירות שנרשמה בממל"ז.

קישקוש, זה לא חוקי.

מדידה בממל"ז מחייבת לשמור על קשר עין רציף בין השוטר המודד ובין הנהג הנמדד.

אין דבר כזה "מודיעים בקשר לניידת שעוצרת אותו במרחק 1-2 ק"מ", אלא אם זו סתם שיטת מצליח. בבית משפט מקרה כזה יפסל תוך שניות והנהג יקבל פיצויים על אובדן יום העבודה וכו'.

פורסם

ראיתי את זה קורה הרבה פעמים (בלי ההסוואה). אני משער שהוא רושם את מספר הרכב שהוא מודד.

פורסם

קישקוש, זה לא חוקי.

מדידה בממל"ז מחייבת לשמור על קשר עין רציף בין השוטר המודד ובין הנהג הנמדד.

אין דבר כזה "מודיעים בקשר לניידת שעוצרת אותו במרחק 1-2 ק"מ", אלא אם זו סתם שיטת מצליח. בבית משפט מקרה כזה יפסל תוך שניות והנהג יקבל פיצויים על אובדן יום העבודה וכו'.

+1

לפי הכתבה שגם אני ראיתי, זה הצליח, כי הנהג אמר שנסע 130 או גג 150 קמ"ש :facepalm:

ראיתי את זה קורה הרבה פעמים (בלי ההסוואה). אני משער שהוא רושם את מספר הרכב שהוא מודד.

רושם? כאשר הרכב נוסע מעל ל-100 קמ"ש?

פורסם

שירשום מה שבא לו, מה שאולי נשמע לך נכון "הגיונית" לא הופך את זה לנכון חוקתית.

קשר עין זה קשר עין. לא רשם ולא נעליים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים