עבור לתוכן

שלא תגידו "לא אמרתם" - מצלמות הגאטסו החדשות הופכות למבצעיות.

Featured Replies

פורסם

אני בדיוק מקליד את ההודעה הנוכחית מהטלפון ב120קמ"ש בעיר ... שניה צריך לשים חגו

הציטוט הזה עוד ישמש עדות נגדך במשפט לשלילת רשיונך (120קמ"ש בעיר כותב הודעות וללא חגורה..) :P

• תגובות 225
  • צפיות 30.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא רוצה לספר באיזה מהירויות נסעתי ועם איזה רכבים, כמובן בשביל שזה לא ישמש עדות נגדי בעת הצורך (השם שלי פה למטה, קצת בעיה :-\ ), אבל אם עושים את זה, אז במקומות כמה שיותר נטושים. כמו הכבישים שמובילים לאילת, למשל.

פורסם

אני לא רוצה לספר באיזה מהירויות נסעתי ועם איזה רכבים, כמובן בשביל שזה לא ישמש עדות נגדי בעת הצורך (השם שלי פה למטה, קצת בעיה :-\ ), אבל אם עושים את זה, אז במקומות כמה שיותר נטושים. כמו הכבישים שמובילים לאילת, למשל.

וואו, אחד מהציטוטים היותר הזויים שיצא לי לצטט.

פורסם

והרי הודעה שהתקבלה זה עתה.

4 נהרגו בתאונה בדרך לאילת, בהם פעוט והוריו

האחראי לתאונה הינו רכב פרטי שנהג במהירות ובפראות בזמן שסימס לחברתו שנה טובה.

פורסם

לדבר בטלפון ולנהוג זה כמו לדבר בטלפון ולראות סרט - אתה לא רואה לא את הסרט, וגם לא מאה אחוז מרוכז בטלפון. לסמס זה עוד יותר גרוע, כי אז אתה עם העיניים על הטלפון ולא על הכביש. חייב לדבר או לסמס? תפעיל אורות משולש, עצור בצד, ותעשה מה שמתחשק לך.

פורסם
  • מחבר

^^

אבל ככה לא אגיע בזמן לבית הקברות...!

פורסם

לדבר בטלפון ולנהוג זה כמו לדבר בטלפון ולראות סרט - אתה לא רואה לא את הסרט, וגם לא מאה אחוז מרוכז בטלפון. לסמס זה עוד יותר גרוע, כי אז אתה עם העיניים על הטלפון ולא על הכביש. חייב לדבר או לסמס? תפעיל אורות משולש, עצור בצד, ותעשה מה שמתחשק לך.

כדאי לבדוק מה אומר החוק בעניין הזה.. כבר קראתי באיזשהו מקום שלעצור בכל מיני מקומות שהם לא מקומות חניה מסודרים , בשביל שיחה או סמס זאת עבירת תנועה לכל דבר..

פורסם

^^ בהחלט, אמנם זה עדיף, אבל עדיין מדובר בעברה.

פורסם

אם האוטו עומד אפילו ברמזור אדום המשטרה לא אוכפת.

פורסם

מותר לדבר בטלפון ברמזור אדום.

אולי, אבל לא לזה התכוונתי.

אני זוכר שקראתי שאם למשל עוצרים בתחנת אוטובוס כדי לענות לשיחה או סמס זאת עבירה (שכנראה הסיכוי שמישהו יאכוף אותה קטן ביותר אבל עדיין... )

פורסם

זה כי העצירה בתחנת האוטובוס שלא ע"י אוטובוס אסורה.

פורסם

בפועל אף אחד לא יגיד לך משהו ואם אתה מפריע בצורה כ"כ חמורה לתנועה ובמקרה שוטר נמצא שם, הוא מקסימום יבקש ממך לזוז.

פורסם

מותר לדבר בטלפון ברמזור אדום.

אני דווקא מכיר אחרת, שגם ברמזור כאשר האוטו עומד אסור לדבר בפלאפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים