פורסם 2012 ביולי 1713 שנים כי אם זה המהירות המותרת היתה 80 קמ"ש אז הייתה מקבל הזמנה למשפט + לא ידעתי שזה קנס על שם החברה וחשבתי שזה פסק דין.לחברות נותנים קנס מכופל ומשולש, אחרת לחברה עצמה לא יהיה שום אינטרס להעביר את פרטי הנהג שעשה את העבירה...
פורסם 2012 ביולי 1713 שנים היה לי "על תנאי" מבית משפט בעבר ותפסו אותי על 140+ בתוך תקופת התנאי, יצאתי בעסקת טיעון עם קנס של 250שח והם אפילו לא ראו שהיה לי תנאי.איך בדיוק התובע הסכים איתך לעסקת טיעון של קנס בלבד, ועוד כזה נמוך ומצחיק, על נסיעה של 140+ ?או שכבר עשית לפני זה 30 יום שלילה מנהלתית....
פורסם 2012 ביולי 1713 שנים כמה זמן עבר מהיום בו צולמת עד שהגיע הדו"ח?היום הגיע הקנס לחברה. על עבירה שבוצעה ב27/5איך בדיוק התובע הסכים איתך לעסקת טיעון של קנס בלבד, ועוד כזה נמוך ומצחיק, על נסיעה של 140+ ?או שכבר עשית לפני זה 30 יום שלילה מנהלתית....היה 30 יום מנהלתית, הצעתי להם לקחת את הרשיון לעוד 30 יום בתמורה להפחתה בקנס בטענה שאני סטודנט ואין לי כסף וכאלה..
פורסם 2012 ביולי 1713 שנים אני על 140+ בכביש החוב קיבלתי שלילה על תנאי של 3 חודשים ל3 שנים אבל בלי מנהלתית
פורסם 2012 ביולי 1713 שנים והנה הכוכב..ניתן לראות(בעין בלתי מזויינת) בתחתית התמונה הגדולה כי המהירות שבה צולמתי נוהג הינה 129קמ"ש בפועל. ובקנס עצמו "הורידו" 5קמ"ש.כמו כן, תאריך הפקת הדוח היתה כחודש אחרי המעשה הנתעב.. (מישהו אמר 72 שעות והוא אצלכם בדואר ?)
פורסם 2012 ביולי 1713 שנים מלבישים עליי תיק, אני לא זוכר לאן נסעתי בכלל. שלחתי בקשה להסב את הדוח על איזה ת.ז. שמצאתי לא מזמן...
פורסם 2012 ביולי 1813 שנים אני לא יודע למה התכוון Reaper, בוא נגיד שעל השורה הזאת : שלחתי בקשה להסב את הדוח על איזה ת.ז. שמצאתי לא מזמן... אני מתבייש לחלוק איתך כוכב לכת.
פורסם 2012 ביולי 1813 שנים אני בדיוק מקליד את ההודעה הנוכחית מהטלפון ב120קמ"ש בעיר ... שניה צריך לשים חגו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.