עבור לתוכן

המלצה לכרטיס יד שניה 500-600 שח

Featured Replies

פורסם

שלום.

בניתי מחשב לפני בערך שנה ובמהלך הבניה נגמר התקציב והוא נאלץ לחיות עם כרטיס מסך ג'יפורס 7300 העתיק חח(כן כן 128 מב שמתוכם 88 הולכים רק לווינדוס 7 חח)

בקיצור מפרט המחשב הוא:

amd 1055t 6 cores

gigabyte 870a ud3

4gb ram

antec 12 hundred(just to let you know that i got full tower so i have space lol)

corsair TX750w

וזהו נראה לי... מחובר ל19 אינטצ+לטלויזיה LCD 32 אינטצ HD RDY..

בקיצור אני יודע שהתקציב זוועתי בגלל זה אני צריך עזרה בחיפוש באתר יד2 למשהו נורמאלי..מצאתי בנתיים כל מיני GTX280OC וGTX260..

אני יכול להגיד כשבניתי אותו רצית את הכרטיס HD6950 שאז עלה 1500 ועכשיו 850... אבל עדיין לא בתקציב חח

קיצור אני אשמח לעזרה ..ואולי גם לדעה על החלקים.. בכל זאת עברה שנה חח וגם כשבניתי לא התייעצתי עם אף אחד ב"חוכמתי הגדולה".

וחשוב לציין שהוא פועל כעת על כרטיס מלפני 6+ שנים עם 128MB.. אז בוא רק נגיד שכבר שנה אני חיי על המונח צוואר בקבוק חח

עריכה:

אהה שכחתי לציין את הדברים הכי חשובים לי.. DX11 וכמובן יציאת HDMI.. השימושים משחקים ובעיקר סרטים.. אני מת לנסות את חווית הצפיה בבלו ריי עם הסולו 7 החדשים שלי חח..

פורסם

Gtx560/hd6870

פורסם

GTX560 ו-HD6870 יהיו מחמאה רצינית לרזולוציה הפצפונת של 1280X1024\HD-READY

אבל אם ימכרו בזול, ניחא.

כרטיסי מסך שיתאימו באמת יהיו כמו GTX260,HD6850,GTX460 שנמכרים בזול

אני קצת לא מבין מה חשבת כשדחפת מארז... מיותר, וספק מפלצתי שלא לצורך ואין כרטיס מסך.. אבל בסדר. אנחנו לא פה לדון בזה

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/21139/cat/34

תהיה אפשרות זולה שתעשה עבודה טובה. ממה שזכור לי גם מדובר בדגם 216SP, תברר עם המוכר.

בשביל לטפס לרמות כמו של GTX560 תצטרך לשלם הרבה יותר, מחוץ לתקציב בכל אופן.

GTX260 216SP אמנם לא תומך DX11 (לא הכי רלוונטי בשלב זה) אבל נותן תמורה מעולה בטח ברזולוציה כה בסיסית

מי יודע, אולי הוא יסכים למכור לך אפילו ב-300 שקלים

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות המהירות.

לתגובתי בקשר לשאלותיך חח..קודם כל רציתי פולטוואר ו היה לי כבר את כל החלקים וה690 לא היה במלאי ביכלל ואמרו לי בKSP בין שבועים לחודש להזמין מחול או את האנטק מתצוגה חדש דנדש ב700..אז לקחתי..

והספק כוח אוקי היה אליו מבצע בוולקם(נראה לי שככה קראו להם ,חנות בראשון) ב350 שח את הספק בעל שם בעולם הספקים+ אחריות 7 שנים ..אתה לא היית לוקח? בידיעה שאתה צריך מינימום 600W(אז התיכנון היה ה6950 כמו שהזכרתי..).

בכל מקרה הGTX260 פרט למחיר שום דבר לא גרם לי לרצות בו.. אין DX11 איןHDMI(שזה אחד הדברים שהכי חשובים לי..) DDR3 ואחרון חביב 869MB..מצד שני מצאתי HD5770 ב400 שקל ואני בטוח שיש על מה לדבר במחיר..השאלה היא מה עדיף?..לפי מה שקראתי באינטרנט זה ויכוח עוד מ2010 מה עדיף חח..והרוב נוטה להסכים על ה5770..ואם הולכים על OC אז ביכלל ממליצים עליו..

מה אתם אומרים?

פורסם

HD5770 יהיה עדיף. חזק יותר הוא לא ממש אבל יש לו כל יתרון פרופילי אפשרי אחר. בין אם תמיכה בעד 5 מסכים, צריכת חשמל נמוכה או יכולות אוברקלוקינג גדולות

להגיד "פףף 896MB" ולהשתמש ב1280X1024... זה קצת אבסורד אבל...

פורסם
  • מחבר

מה אתה עושה ער בשעות כאלה ? חח..

בכל מקרה אחרי שגם קיבלת את המלצתך אז נראה לי מחר\היום אני אדבר עם הבחור עם ה5770 ואז גם יהיה לי סיבה להתחיל לנסות לעשות OC לכרטיסי מסך חח..

בכל מקרה תודה רבה על העזרה ובאמת שעזרת לי המון.

בקשר ל896 אל תשכח שאני עובד כבר שנה עם 128(תודה שלא חשבת שאפשרי לעבוד עם ווינדוס 7+משחקים קלים עם 128מב חח)אז בראיה לעתיך שלך תדע אם אני אשדרג את המסך של החדר אז תמיד עדיף ספייר..הנה תראה את הספק שלי,חשבתי על כיוון ה600W ובסוף הלכתי על ספייר של 750 חח)

אהה והכי חשוב שתהיה לך שנה אזרחית טובה! =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים