עבור לתוכן

OpenL2tp על OpenWrt

Featured Replies

פורסם

היי, "צרבתי" את הקשוחה של openWrt על הראוטר שלי - buffalo wzr-hp-g300nh הכל עובד טוב ויפה...

הבעיה היא שאני לא יודע איך להגיע להגדרות של החבילה - openL2tp ככה שאני עם הקשוחה ללא חייגן...

יש מישהו פה בפורום שיודע איך להגיד ולעשות זאת?

מצאתי את המדריך הנ"ל - http://wiki.openwrt.org/doc/howto/connect_by_l2tp

אבל אין לי מושג איך ליצור את קובץ ההגדרות למשל...

מגיעים לשם דרך הפאנל של הראוטר? דרך חיבור SSH?

תודה על העזרה...

כרגע חזרתי ל-DD-WRT ואני משתמש בו כ-static ip שהוא מקבל מראוטר אחר שיוצר את החיבור L2tp כי עם DD-WRT אני מגיע ל-18 מגה מתוך ה-30 שיש לי...

פורסם

כל מה שנדרש זה ידע בסיסי בלינוקס. אם אין לך את זה אז למה להתעסק עם הקושחות האלו?

פורסם
  • מחבר

אני יודע להתעסק עם backTrack :)

אין לי בעיה להגיע ל-SSH, פקודות וכולי אני לא יודע רק מה הפקודות הנ"ל ששאלתי אם תוכל לעזור לי אני אודה לך...

פורסם

אני לא מבין מה אתה לא מצליח מההסבר הזה. אתה יודע להשתמש בעורך טקסט (דיי בטוח שיש לך Vi שם)?

פורסם
  • מחבר

איך אני מגיע לנתיב - /etc/init.d/

פורסם
  • מחבר

אז הגעתי לנתיב ו-?

אני צריך לדעת איך להכניס לשם סקריפט\לערוך\לשמור...

פורסם

openwrt ממש לא בשבילך אין לך את הבסיס של הבסיס.

עדיף לך ללכת על דברים אחרים כמו DDWRT שמבוסס על OPENWRT

פורסם

כל מה שנדרש זה ידע בסיסי בלינוקס.

כנראה שאת זה ממש אין לך.

פורסם
  • מחבר

אני כרגע עם הקשוחה של DD-WRT של brainslayer הבעיה היא שהחייגן L2TP שם ממש איטי ומגיע עד ל-18 מגה.

ולראוטר הזה יש מעבד כמו של 1043 ויותר זיכרון (והראוטר של TP לינק מגיע ל-30 מגה עם הקשוחה המקורית)

גם הנתב הישן שלי 340GD של tl מגיע ל-30 מגה משמע יש בעיה בקשוחה שלהם...

הבנתי ש-OpenWrt משתמש ב-Kernel (לא שאני יודע מה זה) וככה אפשר לקבל פרוטוקול חיוג הרבה יותר מהיר...

אני כרגע מבצע את החיוג עם הראוטר הישן של Tp-Link ומשרשר אותו לראוטר של באפלו בסטטיק איפי מה שיוצר 3 מכשירים בבית, מודם>tpLink>Buallo

פורסם

קרנל יש לכל נתב מבוסס לינוקס.

קרנל זה הרכיב שמקשר בין החומרה למערכת הפעלה, הוא סוג של גשר הוא תמיד בפעולה.

בכל אופן DD-WRT זה OPENWRT רק עם ממשק אחר ותו לא.

לגביי השוני הדרך היחידה שלך היא להתקין OPENWRT ולמחוק את הדרייברים של הL2TP שם ולמצוא דרייברים אחרים ולנסות לעבוד איתם אולי תגיע לביצועים אחרים.

ממה שאני ממליץ שתחוזר לקושחה המקורית אם אתה רוצה להגיע בL2TP למהירות גבוהה.

עם הTPLINK 841 שלי שגם אפשר להתקין עליו WRT, עם DD הגעתי למהירות של 12 או 14 מגה לא זוכר. ניסיתי כמה קושחות שלהם.

עם הקושחה המקורית אני מגיע למהירות של 72 מגה.

ככה שהייתי חוזר לקושחה המקורית כי אני יודע שהיא תעמוד בלפחות 70 מגה.

למרות שיש אפשרות שאם תשב על זה ותתכנת את זה כמו שצריך אתה תגיע לאותם ביצועים גם עם OPENWRT.

בכל אופן אם אתה אפילו לא יודע איך לנווט בין תקיות ומה לעשות, זה ממש לא בשבילך, כי זה נטו לינוקס.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המנומקת.

אני לא יודע למה, עם הקשוחה המקורית של Buffalo אין בכלל חייגן L2tp או PPTP רק PPPoE, לכן אני משתמש ב-DD-WRT שבו הממשק נח להפעלה וקל.

כמו שאמרתי עם DD-WRT אני מגיע רק ל-18 מגה...

עם OpenWrt חוץ מלצרוב אותו עם Tftp וליצור שם static ip כמו ב-DD-WRT אין לי ממש נסיון...

זאת הסיבה שפתחתי את האשכול שאולי מישהו יעזור לי עם החומרה הזאת ואני אפטר מראוטר דולק אחד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים