עבור לתוכן

יש לי כמה שאלות על ווינדווס 7

Featured Replies

פורסם

האם צריך להתקין כלי להסרת תוכנות זדוניות? והאם כדאי להתקין דפנדר?

האם כדאי לבטל את הצגת התקנת ערכות שפה? זה נמצא בעידכונים אופציונליים ואני לא רואה בכך צורך שימשיכו להטריד אותי בכל פעם.

איך משנים את שפת הממשק לאנגלית?

איך עושים שהחייגן לאינטרנט יעלה אוטמטית עם עליית המחשב? ובכלל איפה אני רואה את כל התוכניות שעולות עם עליית המחשב (ב-XP זה היה תחת הפקודה MSCONFIG, איפה זה ב-7)?

ועל איזה אופיס אתם ממליצים (2003, 2007, 2010) ולמה?

ועוד דבר: איך עושים שהתצוגה בתיקיות יהיו בסדר יורד לפי שם וגם מאורגנים לפי סוג (type)? אני לא מצליח לעשות את זה. ב-XP זה היה בלי בעיה

ועוד שאלה קטנה - איך אני מגיע לאפשרויות תיקיה? אני רוצה לשנות את ההגדה שבמקום לחיצה כפולה אפשר יהיה לפתוח תיקיות בקליק אחד

פורסם

דעתי לגבי השאלות שלך:

1) כלי להסרת תוכנות זדוניות בוודאי כדאי לך להתקין. לגבי Defender, אם אני מבין נכון, זה מעין אנטי וירוס של מיקרוסופט. לא יודע את כמה הוא יעיל. אם אין לך אנטי וירוס אחר במחשב, כמובן שזה עדיף מכלום, אבל אני מניח שעדיף אנטי וירוס חזק ומעודכן אחר.

2) לגבי הצגת עדכונים לערכות שפה, אם זה מטריד אותך, ואתה לא מעוניין בזה, כמו שאמרת, להערכתי, אין סיבה שזה ימשיך להטריד אותך. לדעתי אתה יכול לבטל את זה.

3) אם אני מבין נכון, מערכת הפעלה שלך בעברית ואתה רוצה לעבור לאנגלית. השאלה באיזה גרסא של 7 מדובר. אם מדובר בגרסת Ultimate או Enterprise, אתה יכול דרך לוח הבקרה ושם דרך "אפשרויות איזור ושפה". אני מניח ששם אתה כבר תמצא.

4) לגבי עליית החייגן, אני לצערי לא יודע להגיד לך. לגבי הצגת התוכניות שעולות עם המחשב, גם ב-7 זה בעזרת MSCONFIG (אתה רושם את הפקודה בשורת החיפוש שמתוך תפריט התחל) אז יופיע לך תוצאה של MSCONFIG.EXE. אתה עושה על זה קליק עם העכבר ואז אתה מקבל משהו דומה למה שהיית רגיל אליו ב-XP.

5) לגבי גרסת האופיס, זה תלוי עם מה אתה רגיל לעבוד. אני הכי אוהב את גרסת 2003, שזו הגרסא האחרונה עם התפריטים שלדעתי, הרבה יותר נוח לעבוד עם התפריטים מאשר עם ה"כרטיסיות" שבאו אחר כך.

לגבי השאלות האחרונות, לצערי אני לא יודע לעזור לך.

בכל אופן מקווה שהצלחתי לעזור ולוּ באופן חלקי.

חכה לתגובות נוספות לגבי מה שלא הצלחתי לעזור לך.

מקווה שעזרתי ושבוע טוב,

dr70 :D

פורסם

ועוד דבר: איך עושים שהתצוגה בתיקיות יהיו בסדר יורד לפי שם וגם מאורגנים לפי סוג (type)? אני לא מצליח לעשות את זה. ב-XP זה היה בלי בעיה

ועוד שאלה קטנה - איך אני מגיע לאפשרויות תיקיה? אני רוצה לשנות את ההגדה שבמקום לחיצה כפולה אפשר יהיה לפתוח תיקיות בקליק אחד

1. כשאתה בתוך תקייה יש לך בסרגל כלים כפתור שראה כמו רשימה תלחץ עליו ותגרור את הסמן ל"פרטים", אח"כ תלחץ על הכותרת "סוג קובץ", זה ימיין את זה כמו שרצית.

2. כשאתה בתקייה תלחץ על ALT, משם אתה כבר תסתדר.

פורסם
  • מחבר

תודה לך dr70. השתמשתי בעצות שלך.

DarkEnergy גם אתה עזרת לי עם לחצן ALT. עכשיו שמתי לב שהשאלה שלי לגבי סידור התיקית תקפה רק לתיקיית מוזיקה. בתיקיות קבצים רגילים אין לי בעיה. אני אסביר למה אני מתכוון: יש לי תקיית מוזיקה שאני מחלק לסגנונות (טראנס, שקטים, ישראלי, ראפ...). ב-XP הייתי מסדר שהתצוגה תהיה בפרטים וגם לפי סדר שמות יורד ובקבוצות. כלומר כל השירים שהיו מתחילים באות A היו ביחד בקבוצה אחת שנוח להסתכל עליה. משום מה לא הצלחתי לעשות את זה כאן. כאן הוא מסדר לי 0-9, A-H... אני מניח שככה המ"ה הזאת בנויה ואין מה לעשות. לא נורא, זה לא כ"כ חשוב. בסה"כ צריך להתרגל לסגנון חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים