פורסם 2011 בדצמבר 3113 שנים היי,אני הייתי מעוניין לבקש אם מישהו יכול לשלוח לי את שני הקבצים של השפה הרוסית מהתיקיות של המשחק.אבא שלי מעוניין גם לשחק (אני אומנם לא אתן לו להרוס לי את הסטטיסטיקה, אז רק SP חח).והוא מעדיף את המשחק ברוסית, מכיוון וקניתי אירופאית אין לי איך לשנות לרוסית.
פורסם 2012 בינואר 113 שנים לא נראה לי שתמצא, כי בדרך כלל יש הפוך ואנשים מחפשים את הקבצים של אנגלית. יש לי משחק ברוסית אבל שמעתי שקבצים של שפה ענקיים, 1 GB לפחות, ואין דרך לשלוח את זה במייל. למה אבא שלך רוצה לשחק דווקא ברוסית? ;D
פורסם 2012 בינואר 413 שנים היי,אני הייתי מעוניין לבקש אם מישהו יכול לשלוח לי את שני הקבצים של השפה הרוסית מהתיקיות של המשחק.אבא שלי מעוניין גם לשחק (אני אומנם לא אתן לו להרוס לי את הסטטיסטיקה, אז רק SP חח).והוא מעדיף את המשחק ברוסית, מכיוון וקניתי אירופאית אין לי איך לשנות לרוסית.אולי כדאי שאביך ישקיע 90 ש"ח בגירסה הרוסית ?
פורסם 2012 בינואר 613 שנים מחבר אבא שלי לא ישקיע 90 שקל במשחק שהוא ישחק בו רק כמה פעמים וזהו.אני עכשיו ראיתי שאי אפשר לשלוח במייל, אבל אפשר אולי להעלות לFILEFLYER או לFILESHARE?
פורסם 2012 בינואר 613 שנים אתה יכול להסביר למה הוא רוצה לשחק דווקא ברוסית? זה עוזר בלימוד קללות ברוסית ;D אבל ברצינות?
פורסם 2012 בינואר 613 שנים מחבר כי באנגלית, שהשחקנים אומרים משהו GO THERE, SHOOT THE CORNER או משהו כזה...הוא כל הזמן מת כי הוא לא מבין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.