עבור לתוכן

מפרט חלקי עם לוח שיחזיק שידרוג עתידי 3000-3500

Featured Replies

פורסם

V1 לא מתאים לסוקט הזה, לא ברור איך עשית לו מודינג ובלי קשר הוא ממש לא מומלץ ל OC בינוני ומעלה

אסרוק הייתה\הינה חברת בת של אסוס ולשימושים שלך אין כל הצדקה ללוח ב 1000 ש"ח, הלוח ששמתי לך קצר שבחים רבים

לא אמרת שיש צורך בספק מודולרי, לוקחים את ה X560 כשיש דרישה לשקט אחרת יש ספקים מודולרים הרבה יותר משתלמים

פורסם
  • מחבר

V1 לא מתאים לסוקט הזה, לא ברור איך עשית לו מודינג ובלי קשר הוא ממש לא מומלץ ל OC בינוני ומעלה

אסרוק הייתה\הינה חברת בת של אסוס ולשימושים שלך אין כל הצדקה ללוח ב 1000 ש"ח, הלוח ששמתי לך קצר שבחים רבים

לא אמרת שיש צורך בספק מודולרי, לוקחים את ה X560 כשיש דרישה לשקט אחרת יש ספקים מודולרים הרבה יותר משתלמים

אני רוצה ספק שקט שהוא מודולרי.. SEASOINC אני יודע שמעולים וזה הדגם הכי זול שמצאתי שגם מודולרי

ASROCK KSP לא מביאים וגם אין לי ניסיון איתם...אני מכיר את ASUS טוב וזה לוחות ממש טובים

בקשר לזה שהתמיכה העתידית אני לא מסכים...אולי עכשיו זה לא אקטואלי אבל עוד שנה שנתיים זה בטוח יהיה רק זה וגם הלוח הזה יהתמוך ב22 ננומטר...אני מסתכל קדימה... אני מעדיף לקנות את הלוח הכי טוב ונגיד להוריד קצת בקרטיס מסך ולשדרג בעתיד ...(או לעשות קרוס פייר..)

בקשר לV1 תושבת אני יכול למצוא בגרושים והשידרוגים שעשיתי לו עשו הרבה שינוי ושיפרו את הטמפרטורה...(אם מקסימום לא יספיק לי בעתיד אז כבר אני ישדרג..כרגע את זה יש לי ואני לא צריך לקנות סתם את הNoctua

שעולה הרבה ולא בטוח שהצטרך אותו...)

אני יעשה אוברקלוק קל ויציב לא מעבר (בשביל זה בחרתי את 2500K שזה יהיה כמה שיותר פשוט..) אני חושב שהV1 יספיק

פורסם

אין מעבד שהאסוס יתמוך בו והאסרוק לא

KSP לא זולים במיוחד ויש להם מבחר מצומצם מה שהוביל אותך למפרט בעל יחס עלות תועלת נמוך

המפרט שהצעתי לך חזק יותר ועולה 550 ש"ח פחות

פורסם
  • מחבר

יכול להיות אבל בכל זאת RSM אין לנו בפ"ת ככה שזה לא רלוונטי

בלי קשר אני מעדיף ASUS..(כבר עניין של העדפה..) אם הייתי רוצה לוח זול הייתי בוחר בגיגהבייט

עכשיו מה ההבדלים בין P8Z68 Deluxe/GEN3 או P8Z68-V/GEN3??אני רק רואה חיצונית שלP8Z68 Deluxe/GEN3 יש קירור מסיבי יותר וכבר אין לו יציאות פשוטות של DVI\VGA על עליו..מה שבאמת עושה לי לחשוב אולי לבחור בו בשל הקירור הנוסף על הלוח(שזה גם משהו שחשוב לי שללוח ולציפסטים יהיה קירור טוב כי לשדרג קירור בלוח זה יותר סיפור ממעבד..)

פורסם
  • מחבר

יכול להיות אבל בכל זאת RSM אין לנו בפ"ת ככה שזה לא רלוונטי

בלי קשר אני מעדיף ASUS..(כבר עניין של העדפה..) אם הייתי רוצה לוח זול הייתי בוחר בגיגהבייט

עכשיו מה ההבדלים בין P8Z68 Deluxe/GEN3 או P8Z68-V/GEN3??אני רק רואה חיצונית שלP8Z68 Deluxe/GEN3 יש קירור מסיבי יותר וכבר אין לו יציאות פשוטות של DVI\VGA על עליו..מה שבאמת עושה לי לחשוב אולי לבחור בו בשל הקירור הנוסף על הלוח(שזה גם משהו שחשוב לי שללוח ולציפסטים יהיה קירור טוב כי לשדרג קירור בלוח זה יותר סיפור ממעבד..)

אף אחד לא יודע מה ההבדלים בקריטיים בין הלוחות? חוץ מהמחיר?

פורסם

לוח ב-1400 ש"ח? זה בערך פי 2 יותר יקר מהלוח היקר ביותר שמוצע פה למערכות שעולות כ-8K.

לא חסרים לוחות נהדרים בכל טווחי התקציב אבל אם אתה לא מתכוון לקבל עזרה אלא לקבל החלטות בעצמך אני לא רואה טעם למה לטרוח ולהטריח אנשים אם אתה גם ככה נעול על מפרט שאתה בנית.

הציעו לך מפרטים שייתנו בדיוק את אותם ביצועים ביחס עלות תועלת טוב יותר שכן לא נזרק בהם כסף מיותר כמו על לוח שעולה 1400 ש"ח אם אתה לא מעוניין להקשיב אתה מוזמן לבחור חלקים בעצמך ולהניח למומחים ולשאר האנשים לעזור למי שבאמת מחפש עזרה.

פורסם
  • מחבר

אכלתי אותה כבר כל פעם עם לוחות זולים שלא יכולתי לשדרג כלום אחר כך..

אז הצבתי לעצמי משהו שבלוח אני לא חוסך...אני מעדיף לחסוף בדברים אחרים ולשדרג אחר כך...

פורסם

אכלתי אותה כבר כל פעם עם לוחות זולים שלא יכולתי לשדרג כלום אחר כך..

ועכשיו אתה הולך לאכול אותה עם לוח יקר

פרט למערך כרטיסים אין שדרוג שניתן לעשות עם אסוס ולא ניתן לעשות באסרוק שהצעתי

אם יש צרוך במערך ב 150 ש"ח יותר יש לאסרוק לוח התומך גם בכך

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי אסרוק כמעט...

חיפשתי דווקא את הasrock z68 fatal1ty professional gen3 אבל אני לא רואה אותו בשום מקום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים