עבור לתוכן

חוות דעת על הוויסקי Jim Beam RYE

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לרכוש משהו עד כמה שיותר איכותי בתקציב של 120 ש"ח ליום הולדת של חבר (בכל זאת, אני לא מליונר)

מצאתי באחת החנויות אצלי ביער Jim Beam RYE שהבנתי שזה בסגנון של ג'ק דניאלס (חבר שלי אוהב JD, בלנדד) המחיר הוא 119 ש"ח וזה כמובן מתאים לי בול.

אז מה דעתכם?

פורסם

אם אתה לא מוכן לפרוץ את התקציב הייתי לוקח J&B 1 ליטר אבל נראה לי עדיף ללכת כבר על Jim beam שחור , שהוא 8 שנה מיושן לעומת 4 השיפון שלך. תמורת פחות מ 170 שקל.

עוד אלטרנטיבה- בלנטיינס 1 ליטר.

נ.ב- אין מצב לבקש ממישהו שחוזר מחו"ל ואז תוכל להביא לו ג'ק 750 בסכום שמתקרב לתקציב שלך?

פורסם

שניהם לא בדיוק וויסקי אלא ברבן - וויסקי אמריקאי על בסיס תירס. ככה שההמלצות מעלי קצת לא בכיוון. (גם לקרא לזה בלנדד זה... )

הייתי בודק אם Four Roses נכנס לתקציב שלך.

הוא הרבה יותר בסגנון ולדעתי לא רע יחסית לסגנון הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי את FOUR ROSES באיזור שלי, קיבלתי עליו המלצה מעוד חבר, אבל לא מצאתי.

אני תמיד שותה עם אבא שלי וויסקי מאוד יקרים ואני לא טעמתי את הג'ים בים הזה, אם אני מגרד עוד 50 ש"ח כדי להביא ג'ק וזהו?

פורסם

אני הייתי מעדיף ארגז בירות גדול על בקבוק וויסקי, כמה שזה נשמע המוני וזול.

או פלטת גבינות.

וואלה למה אני לא מכיר אנשים שקונים לי פלטת גבינות ליום הולדת, עם 20 סוגי גבינות.

כאילו חסר דברים להינות מהם.

וכולם קונים וויסקי וודקה וויסקי וודקה.

דלק מטוסים איכותי!

לא שאני לא אומר תודה, אבל חברה תגוונו קצת, תהיו יצירתיים.

יש הרבה דברים טובים שעושים טוב לנשמה חוץ מדלק מטוסים.

פורסם

האמת גם אני הייתי מעדיף מבחר בירות אקזוטיות על וויסקי. יש לי בבית אוסף של וודקות, וויסקי ושאר משקאות אלכוהוליים (מתנות מחברים, דברים שקניתי בעצמי בדיוטי וכדומה). זה נחמד לטעום ופה ושם לחגוג עם חבר איזה משהו מוצלח אך בסופו של יום? הבקבוקים עומדים שנים ולא נגמרים.

לעומת זאת ברגע שאני קונה בירה היא נגמרת תוך יום - יומיים..

פורסם

חיפשתי את FOUR ROSES באיזור שלי, קיבלתי עליו המלצה מעוד חבר, אבל לא מצאתי.

אני תמיד שותה עם אבא שלי וויסקי מאוד יקרים ואני לא טעמתי את הג'ים בים הזה, אם אני מגרד עוד 50 ש"ח כדי להביא ג'ק וזהו?

ה Jim Beam הפשוט (לבן) הוא לא מעודן כל כך ואני לא אהבתי אותו במיוחד. לטעמי בתקציב הזה עדיף לקנות וויסקי סקוטי - מהם יש יותר מוצלחים במחיר הזה. אם חבר שלך אוהב ג'ק זה לא אומר שאתה חייב לקנות לו ברבן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים