עבור לתוכן

איך אפשר לחסום העלאה?

Featured Replies

פורסם

אני לא מבולבל, אני דברתי על זה שאם אני מגביל את מהירות ההעלאה ב UTORRENT ל 1KB מהירות ההורדה יורדת. למה אני צריך להגביל? כי כשהטורנט מעלה על יותר מ 1KB מהירות ההורדה יורדת.

אתה סותר את עצמך!

כאשר את מגביר את מהירות ההעלה ל 1KB, אז מהירות ההורדה יורדת. אבל כאשר אתה מעלה את מהירות ההעלה אז מהירות ההרדה גם יורדת. זה בלתי אפשרי, כי UTORRENT מעודד אותך לשתף יותר וכמה שמהירות ההעלה שלך יותר גבוהה, כך אתה מוריד יותר מהר.

פורסם
  • מחבר

אתה סותר את עצמך!

כאשר את מגביר את מהירות ההעלה ל 1KB, אז מהירות ההורדה יורדת. אבל כאשר אתה מעלה את מהירות ההעלה אז מהירות ההרדה גם יורדת. זה בלתי אפשרי, כי UTORRENT מעודד אותך לשתף יותר וכמה שמהירות ההעלה שלך יותר גבוהה, כך אתה מוריד יותר מהר.

מהירות ההורדה יורדת בגלל שאני מגביל אז מענישים אותי כאילו.

פורסם

נכון אבל יש גבול מסויים, וגם יש תלות במהירות ההורדה ע"י המהירות העלאה מפני שככה עובד פרוטוקול TCP.

קיצר תעשה את הspeed guide שיש שם.

פורסם
  • מחבר

נכון אבל יש גבול מסויים, וגם יש תלות במהירות ההורדה ע"י המהירות העלאה מפני שככה עובד פרוטוקול TCP.

קיצר תעשה את הspeed guide שיש שם.

setup guide אתה מתכוון?

פורסם

ניסית לעשות מה שאמרתי לך קודם? לאפשר ל UTORRENT לקבוע את הגדרות. אצלי זה עבד טוב ואף פעם לא התמקדתי ב fine tuning של התכנה.

תגדיר את מהירות ההעלה שלך (1 MB/S) ושאר יעשה UTORRENT.

פורסם

לא יודע מה אתכם, אני במהירות 15 מגה, הגדרתי ב-Setup Guide על 786K שזו באמת מהירות ההעלאה המקסימלית שלי. היוטורנט מוריד את זה אוטומטית לסביבות 500. הגדלתי קצת את מספר החיבורים ואני מוריד על מקסימום כל הזמן. לא צריך להתעסק יותר מדי ואין סיבה להגביל את מהירות ההעלאה בצורה כזו. אני יכול לגלוש בצורה טובה בזמן ההורדה, אולי לא אופטימלית אבל למי אכפת, אני רוצה עדיפות להורדה.

דרך אגב, הניסיון שלי עם uTp הוא לא טוב, במקום לעשות מה שזה אמור לעשות זה פשוט חתך לי את מהירות ההורדה בחצי בכל טורנט ללא סיבה נראית לעין. אבל לא ניסיתי עוד ב-3.1, צריך לבדוק את זה.

פורסם
  • מחבר

.

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה אתכם, אני במהירות 15 מגה, הגדרתי ב-Setup Guide על 786K שזו באמת מהירות ההעלאה המקסימלית שלי. היוטורנט מוריד את זה אוטומטית לסביבות 500. הגדלתי קצת את מספר החיבורים ואני מוריד על מקסימום כל הזמן. לא צריך להתעסק יותר מדי ואין סיבה להגביל את מהירות ההעלאה בצורה כזו. אני יכול לגלוש בצורה טובה בזמן ההורדה, אולי לא אופטימלית אבל למי אכפת, אני רוצה עדיפות להורדה.

דרך אגב, הניסיון שלי עם uTp הוא לא טוב, במקום לעשות מה שזה אמור לעשות זה פשוט חתך לי את מהירות ההורדה בחצי בכל טורנט ללא סיבה נראית לעין. אבל לא ניסיתי עוד ב-3.1, צריך לבדוק את זה.

גם לי uTP חתך מהירות ההורדה בחצי בכל טורנט ב 3.0 אבל ב 3.1 זה לא עושה את זה.

פורסם

גבר

אתה לא יכול להוריד על 30MB עם הגבלה של העלאה ל1KB

אין לך מספיק העלאה כדי לשמר את הפירים

תגביל ל10 ותראה שהכל חלק וזה גם לא יפגע בהורדה. ואם זה עדיין פוגע מה שלא סביר , תרד ל6-8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים