עבור לתוכן

המשך: המחשב פשוט קופא

Featured Replies

פורסם

בהמשך לאשכול הקודם שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519628. היית הפסקה ומאז לא ניתקע המחשב.

קניתי משחק מהסטים עקב המבצעים, לא משחק כבד .. עובד על מנוע UNREAL ככה שהמחשב שלי אמור לסחוב את זה בלי להתאמץ בכלל אבל כל פעם שאני מדליק את המשחק אחרי דקה המחשב קופא .. אני עושה ריסטרט לרוב זה ניתקע עוד פעם במסך של הSTARTING WINDOWS עם הלוגו ככה שאני חייב לעשות ריסטרט ואז אחרי זה כשאני ניכנס שוב למשחק שוב פעם קופא ורק בפעם השלישית שאני מנסה המשחק עובד חלק.

זה כבר לי כבר 3 4 פעמים ברציפות ככה שיש עקביות מסויימת. ניזכרתי גם כשרק יצא MW3 זה גם קרה לי ומאז לא נגעתי במשחק.

אני מאמין שזה משהו שיכול לעזור למציאת הבעיה לא?

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

בשביל לא לפתוח דיון חדש אשמח לשתף אותכם בעוד בכיה שקיימת:

היום בבוקר, מסיבה כלשהיא המסך התחיל להתחבא ולהידלק. בזמן שאני כותב את ההודעה הזאת המסך פשוט נכבה ואז נדלק שוב חזרה(משך הזמן של הכיבוי והדלקה כמה שניות). לקחתי את המסך והמחשב לטכנאי חשבתי אולי הבעיה בכרטיס מסך או במסך אבל הטכנאי אמר שהוא לא מצא כלום, ככל הניראה לא היה מספיק זמן על המחשב או שפשוט אצלו זה באמת מסדר.

משום שאצלו זה בסדר אני מניח שהבעיה היא במגעים אבל אני לא יודע איך לסדר אותם, נשפתי וחיזקתי את החיבורים במסך עצמו וזה לא עוזר. מה עוד אפשר לנסות?

מסך סמסונג T220P אם זה משנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים