עבור לתוכן

הארדיסק חיצוני נדלק ומיד נכבה

Featured Replies

פורסם

שלום, לפני יומיים עברתי דירה ורק הלילה הזדמן לי סוף סוף לחבר את המחשב. לבסוף לאחר שסיימתי להתקין הכל מחדש והכל עבד פיקס, נגשתי לדבר האחרון שנראה לי שהכי לא יעורר בעיות- חיבור ההארדיסק החיצוני לחשמל ואז למחשב. הבעיה היא שלמחשב פשוט לא הספקתי לחבר אותו. ההארדיסק מתכבה חמש שניות לאחר שאני מחבר אותו לספק הכוח שלו. הנורה מהבהבת הבהוב קצר, כמה שניות של רעשים כאילו הוא עולה ואז בום. נכבה. למישהו יש עצות עבורי? אני די תולש שיערות מהראש כרגע... תודה רבה.

פורסם

איזה HD זה?

בכל מקרה: אולי התקלקל משהו שלא קשור לכונן אבל כן חלק מה-CASE (כמו הספק לדוגמא) אני הייתי מנסה לפרק אותו ולחבר למחשב ככונן פנימי.

פורסם
  • מחבר

איזה HD ? אין לי שמץ...איפה אפשר לבדוק?

זה כונן של Westren Digital בין 4 בערך שדי נס שהוא עדיין מתפקד אחרי כל מה שהוא עבר( למרות שהוא עבר גם כמה מעבדות בדרך).

האמת שבמקרה הזה אני אופטימי לעומת מקרים אחרים שהוא לא עבד, יש לי הרגשה שזה באמת קשור לספק/שנאי/וואטאבר שמתחבר אליו, כי עד שלשום הוא עבד בסדר. אולי חיברתי לשנאי את כבל החשמל הלא נכון?(בסופו של דבר ניסיתי את כל הכבלים המתאימים שהצלחתי למצוא) אולי קשור להספק החשמל בדירה?

בכל אופן להרכיב לפרק? נהה, בכל מה שקשור לדברים האלה יש לי שתי ידיים שמאליות. השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת אותו לדוגמא לסניף KSP הקרוב לביתי למעבדה, לחבר לו שנאי אחר ולבדוק אם הוא עובד? נשמע הגיוני?

פורסם
  • מחבר

אני אשמח לשמוע את הערות והארות אם למישהו יש?

פורסם

זה לא קשור להספק חשמל בדירה.

אני מניח שאם תלך לחנות מחשבים הם אולי יוכלו לעזור לך, לא בטוח שזה יהיה בחינם. רוב הסיכויים שינסו פשוט למכור לך כונן חדש.

אני מציע לך ללכת לחנות מחשבים קטנה ולא לרשת כמו קיי אס פי.

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

^שו?

אז ככה, הלכתי ל KSP, בעיקר בגלל שהם מטר מהבית שלי, ולמען האמת הבחור שם במעבדה שנראה לי שהוא גם המנהל היה נחמד וניסה לעזור. העזרה אולם כללה את העובדה שלדיסק כבר אין מארז אחרי שהוא פירק אותו לחלוטין לאחר שגם עם השנאי/ספק בחנות הכונן לא נדלק. חיברנו אותו בחיבור SATA רגיל למחשב והמחשב זהה אותו, אך מסתמן שיש איזו בעיה אחרת כי לא התאפשרה לי גישה לקבצים שבו. הבחור בחנות אמר משהו על Bad Sector או משהו בסגנון ואמר שזה בר תיקון ולבוא שבוע הבא. בינתיים נראה לי אני אתקשר לטכנאי שמכר לי אותו שיגיע אליי הביתה בנסיון לתקן את זה. תודה על העזרה בינתיים ואני אשמח לשמוע עוד הצעות אם למישהו יש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים