עבור לתוכן

חיבור אוזניות grado sr125i

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי שאלה, קניתי לסבא שלי אוזניות של גראדו מודל SR125i (מוזיקה קלאסית).

עם האוזניות הגיע חיבור "mini-PL 3.5nn/1/8" שהבנתי שנפוץ אצל חברת גראדו.

הבעיה שלי מתחילה בכך שהאוזניות לא מזוהות על ידי המערכת של סבא שלי, המערכת היא מערכת פשוטה של sonicgear דגם Tatoo Duo 3.

אשמח אם תסבירו לי מה אני צריך לעשות על מנת שהאוזניות יעבדו עם המחשב (האוזניות מחוברות לשקע MIC 1 ולא מזוהות בשלב זה),

תודה מראש :-)

פורסם

למה חיברת לחיבור של המיקרופון? תחבר ליציאת האוזניות (שהיא גם יציאת הרמקולים). תדאג להוריד את העוצמה של כרטיס הקול למינימום טרם החיבור ותגביר בהדרגה, כנראה שכבר ב-10% העוצמה תהייה חזקה מאוד.

פורסם
  • מחבר

למה חיברת לחיבור של המיקרופון? תחבר ליציאת האוזניות (שהיא גם יציאת הרמקולים). תדאג להוריד את העוצמה של כרטיס הקול למינימום טרם החיבור ותגביר בהדרגה, כנראה שכבר ב-10% העוצמה תהייה חזקה מאוד.

הבעיה היא שאין לו במגבר חיבור לאוזניות (לסוג המסויים הזה).

פורסם

לא מצאתי תמונה של המערכת מאחור, אני מניח שהחיבור היחיד של המערכת הוא למחשב, או במילים אחרות המערכת היא למעשה רמקולים למחשב. עד כאן אני צודק?

פורסם

עדיין לא הבנתי למה חיברת לחיבור מיקרופון?

אם יש לו יציאת אוזניות עם חיבור אחר, אפשר לקנות מתאם לחיבור הזה. לחבר אוזניות לחיבור מיקרופון זה בערך כמו לחבר ברז לחור ניקוז (במקום לצינור מים). האחד הוא כניסה והשני הוא יציאה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז נאי צריך ללכת בכיוון של מתאם, איזה סוג של מתאם אני צריך?

מתאם לUSB? מתאם לחיבור שנמצא על הלוח אם?

ד"א לא תהיה פגיעה באיכות עם מתאם?

תודה :)

פורסם

סוג המתאם שאתה צריך תלוי בחיבור של האוזניות ובסוג היציאה שקיימת במחשב.

במחשב כפי הנראה יש יציאה של 3.5mm (ירוקה שמיועדת לרמקולים), האוזניות מגיעות או עם חיבור 3.5 (ואז לא צריך מתאם) או עם חיבור 6.5 (ואז כן צריך מתאם). לצערי אני לא זוכר עם איזה חיבור מגיעות ה-SR125.

פורסם

לפי מה שיש לי האוזניה,יש לה מתאם גדול,

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים