עבור לתוכן

hotbox f@st 3184

Featured Replies

פורסם

היי. יש לי מספר שאלות לגבי המודם ולגבי HOT.

שדרגתי לא מזמן מ12 ל30 מגה. יש לי חבילת גיימר בבזק בינלאומי שדורש חייגן. הזמינו לי טכנאי של הוט על מנת שיביא לי מודם חדש שתומך ב30 מגה.

כשבא הטכנאי, הוא התקין לי את המודם, והתחיל להתקשר להוט כדי שישנו לי מחייגן לחיבור ישיר. אמרתי לו שיש לי חבילת גיימר ושאני חייב חייגן, הוא מצידו אמר לי שאי אפשר ולכן יש לעבור לחיבור ישיר. הסברתי לו שבדיוק יום לפני לקח לי 3 שעות לעבור מישיר לחייגן עם כל הטרטורים של ספק ותשתית, אבל הוא עמד על שלו שאני אשנה לחיבור ישיר.

התקשרתי אתמול לנציג הוט, ואמרו לי שאפשרי להתחבר מהמודם עם חייגן. אני רוצה לשאול אותכם כאן אם זה באמת יעבוד לי בלי בעיה עם חבילת גיימר בבזק בינלאומי, ומה עלי להגיד במקרה כזה להוט שבגלל טכנאי שעל דעת עצמו שינה לי את פרטי המנוי ובגללו הייתי בלי חבילת גיימר במשך כשבועים.

פורסם

ישנה בעיה קשה מאוד בנתב hotbox של ניתוקים כשעובדים עם חייגן, משום מה הראוטר הזה לא מצליח להתמודד עם חייגן בצורה טובה.

בגלל זה הטכנאי (שעשה בשכל) העביר אותך אוטומטית ללא חייגן - כניראה שזה הפתרון הלא רשמי של הוט להתמודד עם הבעיה.

בקיצור לא מומלץ לעבור לחייגן עם הנתב הזה.

פורסם

כמו שנאמר, לפי מקורות יודעי דבר ההוטבוקס מתקשה מאוד עם חייגן במהירויות כאלה. למרות ששמעתי גם מאנשים שעובד להם מצויין. אז קודם כל - שווה לבדוק. תעבור לחיבור עם חייגן ותראה אם יש ניתוקים/איטיות.

אם כן, יש לך אפשרות להגדיר מול שירות הלקוחות של הוט את ההוטבוקס כמודם בלבד (bridge) ולהפעיל חייגן במחשב פשוט, או לחבר ראוטר פרטי שלך להוטבוקס (אם יש לך צורך בראוטר כמובן) ולהגדיר את החייגן בתוכו (חשוב כמובן שגם הוא יתמוך בחייגן במהירויות האלה, נגיד TPLINK 841-1043 עם קושחה מעודכנת...).

פורסם

שתמש בו כמודם ותחבר אליו ראוטר שהוא יצור את החיוג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים