עבור לתוכן

עדכון: מצאתי בחנות בזק בפ"ת DSL 6740u לVDSL - לא כלכך רצו לתת

Featured Replies

פורסם

אתמול התקשרתי ל014 לחדש חבילה ואמרו לי שאי אפשר לעשות לי מחיר טוב בלי שידרוג אז מכרו לי 20 מגה באיזה 240 שקל כולל תשתית וגיימר בלי התחיבות. בשביל ה20 מגה צריך לשדרג לVDSL וחשבתי שאפשר להינות מהשיפור קטן בפינג . אני התקשרתי כבר לכמה חנויות בזק ולכולם יש את הnetgear ששמעתי שהוא בעיתי. כבר חשבתי להתקשר לבאר שבע או ירושליים. עם פינג זהה למה שיש לי עכשיו אני יכול לחיות אבל חוסר יציבות זה בעיה אחרת.

יש למישהו את הנתב VVG2000 netgear שיכול לשפוך קצת אור על הנושא?

אני גם ככה לא צריך את הגיימר כלכך ואני יכול לרדת בשקט ל10 מגה ואם 014 לא ירצו אותי כנראה שהגיע הזמן לנסות ספקיות אחרות...

בחנות בזק אמרו לי שאני יכול לקחת אותו לניסיון וכשהnetgear יגיע משהו אחר אני יכול להחליף אותו. זה עדיין התחיבות לשנתיים על נתב שבמידה ואני מתנתק מבזק יהיה כמו עוד מעצור דלת בבית. בדקתי בחו"ל מה יש וראיתי שאפשר להשיג נתבי VDSL2 רק באירופה והמחיר הוא בסביבות ה1000 שקל.

האם ה VVG2000 כזה גרוע שעדיף כבר לעבור להוט מאשר להשתמש בו?

פורסם

שלום,

היום ביקרתי בחנות בזק בפ"ת וקבלתי לידי את הנתב D-link 6740U

הבחור שהיה מולי אמר שיש לו עוד 11 יחידות ממליץ להתקשר לבדוק

1800-000-777 שלוחה 3 ואז 2 ואז 1 (במידה ואני זוכר נכון במידה ולא פשוט תעקוב אחרי מה שהרובוט אמור)

פורסם
  • מחבר

240שח? :lol:

אתה חושב להינות משיפור בפינג בVDSL אך אתה אומר שאתה לא צריך גיימר... :facepalm:

רק מתכנן איומים ;) אני יודע שבזק בינלאומי שודדים אותי במשך שנים אבל מה אפשר לעשות הם מספקים את הסחורה. אני לא נוהג לקבל חבילות משימור לקוחות. אני כבר לא משחק בשרת בארה"ב אז הגיימר לא קריטי ושמעתי שאפשר לקבל חיבור חצי סביר לאירופה אצל ספקיות אחרות . אני גם ככה לא משחק כרגע באירופה ואין התחיבות היום לחבילות. ברגע שמתחשק לי אני יכול לעבור ספק.

------------------------

בכל מקרה הספקתי לדבר עם בזק וישר מישהי אמרה לי "אתה צריך לשלם 7 שקל בחודש בשביל תמיכה". אמרתי לה "למה לי לעשות כזה דבר , אם צריך לשלם אקסטרה בטח לא חיבים את זה". היא אמרה לי שזה למקרה שהנתב התקלקל אז אמרתי לה "אני כבר יודע מה עושים במקרה הזה - אני יכול פשוט לעבור להוט".

התקשרתי אחר כך לחנות בתל אביב והם אמרו להתקשר מחר כי מספקים להם מחר את הסחורה.

שלום,

היום ביקרתי בחנות בזק בפ"ת וקבלתי לידי את הנתב D-link 6740U

הבחור שהיה מולי אמר שיש לו עוד 11 יחידות ממליץ להתקשר לבדוק

1800-000-777 שלוחה 3 ואז 2 ואז 1 (במידה ואני זוכר נכון במידה ולא פשוט תעקוב אחרי מה שהרובוט אמור)

התקשרתי אליהם היום ואמרו לי שאין. הם כנראה מנסים לדחוף לכולם את הVVG2000 . מה שמעצבן אותי זה שבסניף אשדוד אף פעם לא עונים . זה בכל מקרה מפגר שהם לא מספרים את האמת בטלפון אבל זה מה שמקבלים כשיש דואופול. מינימום שירות במקסימום מחיר.

בכל מקרה אני לא משדרג ל30 כדי שיהיה לי למה לשדרג בשנה הבאה לפני שיקפיצו לי את המחיר. בעוד שנה כנראה שיהיה הרבה יותר קל להשיג חבילות טובות גם מספקיות אחרות כי לטמרס יש פי 6 יותר רוחב פס מ014 .

--------------

עדכון תודות ל isr_bigman התקשרתי עוד פעם לפ"ת והפעם אמרו לי שהוא במלאי (כנראה שהבן אדם הנכון ענה לטלפון). בכל מקרה הבחורה שעזרה לי אמרה שבזק מעדיפים לתת את הnetgear בגלל שהוא יותר טוב (טוב לרוקן להם את המחסן) אבל התעקשתי ובסוף היא הלכה למחסן והביאה את ה DSL6740u . למזלי הגעתי בזמן ונכנסתי ראשון בלי תור ואז פתאום החנות התמלאה (היה שם גם המון חניה חינם במגרש ליד) . שוב ניסו למכור לי את התמיכה ב7 שקל וסיפורים.

בכל מקרה היו לי כמה בעיות בקונפיגורציה. הדבר המוזר הוא שאיך ששיניתי לו את הIP ל192.168.0.1 הוא סירב להתחבר לאינטרנט. בסוף אמרתי לנתב הישן שלי שפשוט יעבור דרך החדש וככה אני לא צריך שום דבר. אולי אני יהפוך אותו לbridge כמו שכולם ממליצים.

בכל מקרה אם מישהו ממש רוצה כרגע רק בפ"ת מודים אכשהו שיש להם 6740u וכמו שisr_bigman אמר המלאי מוגבל. התקשרתי גם לתל אביב והם אמרו שאמור להגיע אליהם משלוח בהמשך היום שזה אולי גם אופציה.

אגב הנתב לא עבר עדיין לVDSL . ב166 אמרו שזה לוקח 3 שעות עד שהוא עובר אוטומטית . יש לי ניסיון עם הזמנים שלהם ולרוב לא הם לא כלכך מדויקים (פעם אמרו לי להחליף מודם בשביל 10 ואמרו לי שזה לוקח 24 שעות להתעדכן ותוך שעה וחצי המודם איבד סינכרון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים