פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים שאני מוריד את השידרוג אז זה מסודר בתאריכים אני צריך להוריד אחד אחד לפי התאריך שיהיה לי הכלhttp://www.ecsusa.com/downloads/l4vxa2.htmlכנסו תיראו
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים אין דבר כזה שדרוג ביוס הדרגתי, כשאתה צורב ביוס זה מוחק לחלוטין את הקודם.הדבר היחידי שקובע זה מה האחרון שצרבת.
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מחבר מה הכוונה תקלה?היקפוץ החשמל וכל זה?אני יצרוב את זה על תקליטור לא על דיסקט
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים צריבת BIOS נעשית על שבב (ג'וק, צ'יפ) ולא על גבי דיסק. אין דבר כזה צריבה על דיסקט.יש להוריד את הגירסה האחרונה של ה BIOS, לוודא שהוא מתאים ב-100% ללוח שלך ולדאוג שלא יהיו בעיות שיכולים לגרום להפסקת הצריבה באמצע (כמו כיבוי יזום, הפסקת חשמל, חוסר יציבות במערכת וכו'). כמו כן מומלץ לשמור את הגירסה הקיימת של ה BIOS.הכוונה בצריבה - כתיבת מידע חדש על גבי שבב ה-BIOS, בד"כ אורך מספר שניות.אם צרבת BIOS לא מתאים, יש לך בעיה, כי סביר להניח שהלוח הזה לא ידלק יותר ולכן חשוב ביותר להבין מה בדיוק אתה עושה.לפי השאלה שלך, אני ממליץ לך לשכוח מהרעיון של עדכון BIOS. חוסר ידע/הבנה יכול לגרום לנזק רציני למחשב.
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים מחבר בתוכה aida32 זה מתאים לי הלוח אם תיראוMotherboard PropertiesMotherboard ID08/13/2003-P4X400-8235-6A6LXE19C-00Motherboard NameECS L4VXA2הביוס שלי עכשיו גירסה 6.0אמרו לי שכידאי לי לשדרג אז תעזרו לי בבקשה תגידו לי אם זה מתאים
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים תבדוק שוב את כל הפרטים על הלוח שלךץ לפי השם שלו, זה מתאים. לפי גרסת הביוס, זה לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.