פורסם 2011 בדצמבר 2714 שנים שלום,השבוע התחברתי להוט (כתשתית. הספק הוא בזק בנלאומי) אך יש בעיה שמאוד מציקה לי ששמתי לב (איך אפשר שלא) אליה:כאשר אני מוריד קובץ (מכל מקור)/מדבר בסקייפ וכו , פשוט אי אפשר לגלוש באינטרנט , כאילו שההורדה לוקחת את כל רוחב הפס ולא משאירה כלום לגלישה (האתר פשוט לא עולה).מה אפשר לעשות ? יש פתרון ?? זה ממש מציק !חשוב לציין שאני בחבילה של 12 מגה , ככה שאין בעיה במהירות יש בעיה בניתוב של רוחב הפס כמו שצריך (אולי המודם/ראוטר שהביאו לי הוא דגם דפוק?- נראה לי הוט מחלקת סטנדרטי לכולם)...תודה רבה לעוזרים !
פורסם 2011 בדצמבר 2814 שנים היי tan,לא פירטת את הציוד שיש ברשותך.האם יש לך מודם או מודם ראוטר?האם מחוברים מחשבים נוספים בבית לאותה רשת?לוטם
פורסם 2011 בדצמבר 2814 שנים מחבר זה מודם ראוטר (hotbox זה נקרא) , ולא מחוברים מחשבים נוספים והרשת שלי מאובטחת אף אחד מחובר ב WIFI
פורסם 2011 בדצמבר 2914 שנים בוקר טוב,שלח בהודעה פרטית או במייל שבחתימה שלי את הפרטים הבאים:שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות בהן אתה ליד המחשב.לוטם
פורסם 2011 בדצמבר 2914 שנים מחבר בוקר טוב,תודה רבה לוטם. דיברתי עם הוט והחלפנו את ההגדרות בראוטר לכניסה ללא חייגן - והבעיה נפתרה משום מה. לא הצלחתי להבין מה הקשר אבל כל עוד זה עובד לא נוגעים כמו שאומרים.תודה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.