עבור לתוכן

הגברת קליטת WIFI של מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי לפטופ ויש ראוטר שאני מנסה להתחבר אליו, אני מצליח להתחבר אליו מנקודה מסוימת אבל שאני הולך 20-30 מטר רחוק יותר אני רואה רק קו אחד של חיבור ורשום שאיכות החיבור גרועה (Poor) ושאני מנסה להתחבר אליו זה רושם לי שווינדוס לא הצליח, למרות שפעם אחת זה כן עבד לי לרבע שעה בערך.

נשמע קצת חשוד אז אני אסביר, אני בתאילנד ושילמתי עבור סיסמת הWIFI של הריזורט השכן (לזה שלי אין), אני קולט אותה ב"לובי" של הריזורט שלי אבל 20-30 מטר משם, בחדר שלי, אני קולט רק פס אחד ולא מצליח להתחבר (חוץ מפעם אחת)

השאלה שלי היא מה הדרך (אם קיימת בכלל) בשביל להצליח להתחבר לרשת הנ"ל? אי אפשר לחזק את השידור עם נתב או משהו כזה, זאת לא הרשת שלי כמו שהבנתם.

עדיפות גבוהה למשהו כמו דיסק און קי מגביר קליטת WIFI או משהו קטן יחסית שחבר יכול להביא לי מהארץ, או אולי איזה אנטנה קטנה שמחזקת קליטת WIFI, יש לי בחדר חשמל אבל יש עדיפות שזה לא "יצטרך" חשמל חיצוני.

מצורפת תמונה של פרטי הרשת שאני מנסה להתחבר אליה, ואני מניח שהשם שלה זה הדגם של הראוטר אם זה עוזר.

הלפטופ שלי זה DELL Vostro 3450

והחדר שלי עשוי מעץ זה בנגלו תאילנדי כזה למקרה שזה חשוב :P

תודה רבה מראש,

תומר :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש כרטיסי רשת שאתה מחבר בUSB עם אנטנה משופרת שיכול לקלוט למרחקים גדולים יותר. אבל לא יודע ממש איך קוראים לזה...

פורסם
  • מחבר

מתאם Wifi מוגבר, עולה 109 שקל ביבואנים:

http://yevuanim.com/?prod=593

בהצלחה.

תודה,

אבל זה יותר כמו 309 ש"ח עבור יחידה אחת, צריך לקרוא את האותיות הקטנות (והם אפילו לא כ"כ קטנות ;) ), אלא אם יש פה עוד 9 שרוצים לקנות את זה ואז זה רק 128.

אבל אני גם צריך משהו שזמן ההגעה שלו הוא לא 15 ימים, חבר שלי טס עוד שבוע וחצי.

יש למישהו פתרון נוסף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים