פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים אני אחזור ואגיד, תבינו שבארץ RETAIL זול לא תמיד אומר אותו דבר כמו בחו"ל..יצרניות הכרטיסים מודעות למחירים של הבאנדל, ויש המון אנשים שזה לא מעניין אותם ורק רוצים את הכרטיס (אבל עדיין לא רוצים בלי קופסא ובלי כלום כמו OEM).לכן נוצרת חבילה של RETAIL LIGHT.. כרטיס בתוך קופסא מקורית עם דרייברים בלבד.. אולי איזה תוכנה..הכל כדי לחסוך עלויות, ולהביא מוצר במחיר מתחרה לשוק..לכל אלו שלא מעוניינים במשחקים ותוכנות לא שימושיות במיוחד.
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים לא..OEM/BULK - רק הכרטיס + דרייברים בלי קופסא או קופסא לבנה סתם..RETAIL LIGHT - קופסא מקורית או קופסא קטנה ופשוטה עם דרייברים ומה שצריךRETAIL - באנדל מקיף כולל משחקים ותוספות שאך אחד לא באמת צריך
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים אני קניתי בKSP גרסאת OEM יחד עם מחשב חדש קיבלתי דיסק דרייורים, POWERDVD-מקורי, את הכרטיס, כרטיס של HL2 וכבל SVHS-SVHS בדיוק כמו כאן בתמונה, קיבלתי רק את הכרטיס\ את הדיסק הימיני העליון והשמאלי התחתון, ואת הכבל השחור הכי שמאלי, הכבל כמו הכי עליון כאן בתמונה, בלי מתאמים ובלי כלום
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים לא נראה לי שזה OEM מה שקיבלת. כי את זה מקבלים בקופסת RETAIL ( זה מה שאני קיבלתי רק עם קופסה מעוצבת)... כך שבמקרה הטוב שילמת על OEM וקיבלתRETAIL
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים כשקניתי את המחשב ביקשתי מהמוכר לשמור לי את הקופסא של הכרטיס מסך, אז הוא אמר שאי אפשר, כי אני לוקח גרסת OEM שמגיעה בלי קופסא, אז שאלתי אם הכרטיס מגיע עם הקופון לHL2 ואם איזה כבלים. הוא הלך למחסן לברר, וחזר עם השקית הסטטית, כשבתוכה הכרטיס, הכבל, שני דיסקים, והקופון. אמרתי טוב, שילמתי על OEM, וקיבלתי את מה שכתבתי....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.