עבור לתוכן

MF V-Series DAC V2

Featured Replies

פורסם

זכורה לי השוואה מתחילת דרכי בין מרנץ 5001 לאחד הזאולו הישנים.

למרות שהמרנץ מכשיר טוב אול אין אול הוא לא היה יותר טוב מהזאולו.

כן יסקרן אותי לשמוע איזה מרידיאן לעומת הבאפלו שלי :)

לגבי האזנה קריטית, תן לי כורסת עור מפנקת עם ויסקי בצד ולא תהיה לי בעיה עם המחשב.

גם אני החזקתי יותר מהגמא1 לעומת המרטנז 6000OSE בזמנו :-X אבל הייתי נותן לו עוד הזמנות כי אז לא עשיתי השוואת עוצמות.

מרידיאן? יש להם משהו יותר מהG08? כי הוא נקטל על ימין ושמאל ממה שקראתי בארץ ובחו"ל. אותי מעניין לשמוע את הAudiolab 8200CD החדש, אמנם רמת כניסה אבל אני מהמר שבסופו של דבר הוא נשמע לפחות יותר מוזיקלי ממכשיר בסיסי כמו V-DAC. יש לו גם כניסת USB כך שניתן להשתמש בו גם כדאק נפרד. גם הm-DAC שלהם מאוד מעניין אבל קצת יקר (1100$). יכולתי להביא אותו ישר מאנגליה לא מזמן אבל בסוף עצרתי את עצמי כי אני סה"F מאוד מרוצה מהמכשיר הנוכחי שלי, למרות שאין לו כניסת USB.

.

את הV-DAC עדיך באמת לחבר בSPDIF כי הUSB שלו על הפנים לפי כל הדיווחים. כדי לחבר אותו ליצאה האופםטית שלך מהכרטיס OB אתה צריך מתאם 3.5MM לTOSlink כמו זהhttp://www.amazon.co.uk/Cable-Tex-TosLink-Optical-Adapter-Adaptor/dp/B003WUHKA8

פורסם
  • מחבר

הייתי הולך על חיבור spdif כלשהו (אל תשקיע אבל יותר מדי בכבל כנראה שלא תשמע הבדל). אתה צריך אבל להתקין דרייברים של asio כלשהם בשביל להוציא אות דיגיטלי נקי מהפרעות.

אתה יכול להרחיב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים