עבור לתוכן

MF V-Series DAC V2

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על המכשיר הזה?

האם הוא מתאים לחיבור בין מחשב למגבר? השימושים הם לשמיעת מוזיקה סטריאו.

פורסם

כן הוא מתאים לחיבור בין מחשב למגבר..

הביקורות על הדגם הראשון טובות מאוד...

לגבי הV2 אני לא שמעתי עדין... בכל מקרה כדאי לך ללכת לשמוע אותו או יותר טוב לראות איפה אתה יכול לקחת אותו לבדיקה בבית.

אפשר לשאול לאיזה מערכת אתה מתכוון לחבר אותו?

פורסם
  • מחבר

למחשב יש כרטיס קול מובנה ואני מחבר את הDAC דרך USB. כמה המוזיקה תשמע יותר טוב בCDPlayer?

פורסם

מי קונה היום CDP? גם אם היה CDP יותר טוב מ DAC בתקציב הזה (ואין), אתה מוכן להקריב את הנוחות של קבצים תמורת לחזור ל"תקופת האבן"?

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שCDP זה כ"כ מסורבל, יותר חשובה לי האיכות

אתה אומר שבתקציב הזה, השמיעה דרך המחשב עם הDAC תהיה טובה יותר משמיעה דרך CDP?

פורסם

אני חושב שהאיכות תהיה יחסית ל-cdp באותו מחיר תהיה גבוהה בהרבה (כמובן אם שאר המערכת שלך באותה רמה). שמעתי שכדאי להוסיף לו ספק כוח משופר שיכול לשפר את איכות הצליל

פורסם

כן.. אם תשווה DAC לCD באותו רמת מחיר הDAC ישמע יותר טוב.. אפילו מCD שיותר יקרים

פורסם
  • מחבר

כן.. אם תשווה DAC לCD באותו רמת מחיר הDAC ישמע יותר טוב.. אפילו מCD שיותר יקרים

אפילו שהמקור הוא כרטיס קול מובנה במחשב?

וגם, איך אפשר לעשות יציאת SPDIF או יציאה אופטית מהמחשב כדי לחבר לDAC, כדי לא לחבר אותו דרך USB?

פורסם

כמובן זה כל הרעיון...

כל מקור שהוא דיגיטאלי(קבצים במחשב\דיסקים) חייב ממיר לאנלוגי כדי שתוכל לשמוע אותו בסופו של דבר...

בכל כרטיס קול ובכל CDP יש ממיר כזה, הרבה מאוד מההבדלים בסאונד בין כרטיס קול אחד לאחר או לCDP נמצא בממיר הזה.. ׁDACׂ

ברגע שאתה קונה ממיר כזה חיצוני כמו הMF המדובר זה בכלל לא משנה איזה כרטיס קול יש לך במחשב כי את כל הסאונד הDAC החיצוני שלך עושה...

לגבי יציאות בכרטיס קול של המחשב, ברוב הכרטיסים המובנים היום יש יציאה אופטית. אם אין בחיבור דרך USB לא אמור להיות הרבה הבדל בסאונד...

פורסם

הבדלים בחיבורים יש והמון. הרבה תלוי איך המכשיר המקבל את המידע מטפל בו

יש למשל את חברת HRT שיש להם dacים זולים שמטפלים מעולה בעניין חיבור ה usb.

לרוב היום, עדיף לחבר usb אבל בוא לא נרחיב כדי שלא נסטה מהנושא.

פורסם

מי קונה היום CDP? גם אם היה CDP יותר טוב מ DAC בתקציב הזה (ואין), אתה מוכן להקריב את הנוחות של קבצים תמורת לחזור ל"תקופת האבן"?

אממ מי שרוצה לשמוע מוזיקה ולא מהמחשב..? כן יש כאלה ניאנדרתלים, הם היה לי נגן CD ברמה של הDAC, או עם טרנספורט מספיק טוב, הייתי משתמש בו הרבה יותר להאזנה "קריטית" מה שנקרא.

וזה שאתה אומר שאין נגני CD באותה רמה כמו של דאק באותו רמת מחיר,יכול מאוד להיות אבל זה לא שיצא לך לעשות כמה השוואות כאלה שבא לך לשתף נכון? ;)

פורסם

זכורה לי השוואה מתחילת דרכי בין מרנץ 5001 לאחד הזאולו הישנים.

למרות שהמרנץ מכשיר טוב אול אין אול הוא לא היה יותר טוב מהזאולו.

כן יסקרן אותי לשמוע איזה מרידיאן לעומת הבאפלו שלי :)

לגבי האזנה קריטית, תן לי כורסת עור מפנקת עם ויסקי בצד ולא תהיה לי בעיה עם המחשב.

פורסם
  • מחבר

הבדלים בחיבורים יש והמון. הרבה תלוי איך המכשיר המקבל את המידע מטפל בו

יש למשל את חברת HRT שיש להם dacים זולים שמטפלים מעולה בעניין חיבור ה usb.

לרוב היום, עדיף לחבר usb אבל בוא לא נרחיב כדי שלא נסטה מהנושא.

דווקא זה יכול להיות כן רלוונטי, את הMF DAC כבר יש לי, אבל לא שומעים כ"כ טוב עדיין.

כרגע זה מחובר למחשב בכבל USB פשוט שקניתי בKSP, 3 מ' + הארכה של 5 מ'.

יש לי במחשב יציאת SPDIF, יהיה יותר טוב כבל כזה (באותו אורך) מאשר הכבל USB?

פורסם

עברת על מדריך האופטימיזציה שפתחתי לא מזמן?

אחרי שתעבור על זה תרגיש שינוי לטובה דרך usb. זה הא'-ב' לפני שמתחילים האזנה בdac חדש.

אם סתם אתה סקרן למצוא הבדלים קח כבל וידאו צהוב שיש בכל בית, זה כבל קואקסיאלי גם.

פורסם

הייתי הולך על חיבור spdif כלשהו (אל תשקיע אבל יותר מדי בכבל כנראה שלא תשמע הבדל). אתה צריך אבל להתקין דרייברים של asio כלשהם בשביל להוציא אות דיגיטלי נקי מהפרעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים