עבור לתוכן

מה הייתם רוצים לקבל כמתנה?

Featured Replies

פורסם

כל דבר בעולם,

עד 450 שקל.

מה הייתם בוחרים לקבל?

פורסם
  • מחבר

ברצינות? לא הצלחת לחשוב על שומדבר שהיית רוצה לקבל ?? ;D

פורסם

האמת היא שלא (וגם אתה לא).

אם היה משהו שאני רוצה עד 450 ש"ח, מן הסתם הייתי קונה אותו.

מן הסתם זה תלוי למי המתנה מיועדת. באופן אבסורדי, תחשוב על משהו לא משתלם במיוחד.

פורסם
  • מחבר

אני קונה את המתנה... לחבר מאוד טוב..

הבעיה שיש רף גבוה להגיע אליו, הוא קנה לי מקרר לחדר ליומולדת האחרון.

פורסם

סינגל מאלט

פורסם

כל דבר בעולם,

עד 450 שקל.

מה הייתם בוחרים לקבל?

קנה לו Gift-Card בסופרפארם. שיקנה בזה מטרנות.

פורסם
  • מחבר

נרכש מעיל מנאוטיקה, מחיר למחזיקי אמריקן אקספרס-360. בנוסף אזמין אותו למסעדה טובה.. תודה לכל מי שענה :)

פורסם

סינגל מאלט

הי דדי, הבנתי מהודעה שלך כאן שעבדת פעם בג'יימס ריצ'רדסון. אם כן, אודה לך אם תיצור איתי קשר כאן.

8)

פורסם

לפני בערך חמש שנים... וזה קצת מטריד שאתה עוקב אחרי :-\

פורסם

לפני בערך חמש שנים... וזה קצת מטריד שאתה עוקב אחרי :-\

אני ממש לא עוקב אחריך, מצטוער אם זה נראה ככה. האמת היא שאין לי שום מושג מי אתה, אני פשוט מחפש אנשים שעבדו בג'יימס ריצ'רדסון (גם לפני 5 שנים זה טוב) אז עשיתי חיפוש בגוגל וזה הביא אותי להודעה שכתבת פה בנושא. אל תדאג, אני מבטיח לך שאין לי שום עניין לעקוב אחריך או להטריד אותך. מה שכן, אשמח מאוד אם תסכים לדבר איתי. הסיבה שאני מחפש עובדים לשעבר בג'יימס ריצ'רדסון היא שאני מגיש נגד החנות תביעה ייצוגית בתור לקוח שנפגע מהם, בשם כל הלקוחות האחרים שנפגעו באותו האופן. אם התביעה תצליח, המשמעות תהיה שהחנות תצטרך לפצות את הציבור שנפגע ולהתחיל להתנהג באופן יותר הוגן ללקוחות שלה (לתת להם מידע שימנע מהם לאבד את הרכישות שלהם. אם עבדת שם אני מניח שאתה יודע על מה אני מדבר). לי אישית נראה שמדובר במטרה ראויה שתיטיב עם הרבה אנשים (מישהו אמר צדק חברתי?) ושוב אני באמת מתנצל אם הרגשת שעוקבים אחריך :)

ברור לי שג'יימס ריצ'רדסון יקחו את עורכי הדין הכי טובים שיעשו הכל כדי לאפשר להם להמשיך להסתיר מהלקוחות שלהם מידע שעלול לפגוע ברווחים שלהם ולכן כדי להגדיל את סיכויי ההצלחה של התביעה, אני מחפש מישהו שיוכל לתת לי inside information (שהם כמובן לא מוכנים לתת, כי הם יודעים שזה לא יאיר אותם באור חיובי). העובדים הנוכחיים שלהם לא יכולים להעיד נגדם כי חוזה ההעסקה אוסר עליהם ולכן אני מחפש עובדים לשעבר.

אני מבין שהפניה הראשונה שלי גרמה לך להרגיש לא בנוח. אני באמת מצטער על כך, ממש לא התכוונתי שכך תרגיש. אני מקווה שאתה מבין עכשיו את הסיבה ומבין שאין לי הרבה אופציות אחרות. לצערי אין בפייסבוק קבוצת עובדים לשעבר בJR.

אודה לך מאוד מאוד אם תוכל לדבר איתי. זה יכול לעזור להרבה אנשים וידרוש ממך מעט מאוד. גם אם לא יהיה לך מידע מהותי (וסביר להניח שיהיה לך) אולי תוכל לעזור לי לאתר מישהו אחר שעבד שם. כמו כן, חשוב שתדע שאתה לא לוקח כאן שום סיכון אישי, אין לי שום טענה לעובדים של החנות אלא רק לחברה, כך שאין מצב שתיפגע מזה אישית בשום אופן. במקרה הגרוע לא יקרה כלום ובמקרה הטוב תעזור להמון אנשים להימנע מהפסד כספי ועוגמת נפש.

אני אעריך את זה מאוד אם תשלח לי מייל ל hu.gadol בג'ימייל או צור איתי קשר בפייסבוק: guy liron.

תודה רבה רבה ושוב באמת סליחה.

פורסם

ME3 CE. :)

פורסם

אני קונה את המתנה... לחבר מאוד טוב..

הבעיה שיש רף גבוה להגיע אליו, הוא קנה לי מקרר לחדר ליומולדת האחרון.

תעצור את זה כאן, הוא חבר, לא חברה.

Sent from outta space.

פורסם

אתה מוכן להיות חבר שלי גם?

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים