פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים שלום חברים , בעקבות כך שנשברו הקליפסים של הקירור המקורי של אינטל ( ימח שמו של מי שהמציא את המערכת הזו של הקליפסים הארורים האלה ! ) אני זקוק להמלצה לקירור חדש , הכי זול שאפשר . בבדיקה קצרה שעשיתי יש את האופציות הבאות שהן הכי זולות : 1. Arctic Alpine 11 GT מחיר 40 שקל 2. http://www.usb-online.co.il/Default.asp?PageId=58372&FragmentId=158452 - לא ידוע איזו חברה מחיר 39 שקל 3. http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1425 מחיר 29 שקל האופציה השלישית מאוד קורצת לי כי זה אומר שאני לא אצטרך להתעסק יותר עם הקליפים המעצבנים שוב . מה אתם אומרים ?
פורסם 2011 בדצמבר 2613 שנים עם הברגה משמע אתה צריך להתקין פלטה אחורית, אם אין לך מארז עם חור מאחורי הלוח אם זה אומר לפרק את הלוח..
פורסם 2011 בדצמבר 2613 שנים מחבר זה בסדר , אין לי בעייה לפרק את הלוח . העיקר שהקירור עצמו יהיה סביר ולא משהו ממש דרעק . הבנתי שהחברה הזו DEEP COOL נחשבת די רצינית לפחות לפי האתר אינטרנט שלהם שנראה טוב . אני כנראה אלך על זה או על ה-ARCTIC ALPINE ... מה אתם אומרים ?
פורסם 2011 בדצמבר 2613 שנים מחבר פחות או עבודה או יותר עבודה לא מעניין ... מה שמעניין פה הוא איכות הקירור ( כמובן כמה שאפשר לקבל איכות במחיר זול שכזה ) .
פורסם 2011 בדצמבר 2713 שנים זה כולה E2180. אם תעמוד מעליו ותעשה "פו" זה יקרר אותו מספיק.תמיד אפשר למצוא קירור מספיק איכותי שלא מחייב התעסקות עם לוח האם. כמובן "כמה שיותר זול" ו"כמה שיותר איכותי" הם דברים סותרים במידה מסוימת.
פורסם 2011 בדצמבר 2713 שנים פותח התרד לא מבין למה אתה צריך ללכת רחוק..כל קירור מסדרת הALPINE של AC יספיק ויאפשר התקנה הכי קלה ונוחהש אפשר..אתה סתם שובר את הראש..
פורסם 2011 בדצמבר 2713 שנים יש לי SpinQ VT (משומש) שאני לא צריך אם אתה רוצה...והוא משתמש בקליפסים המפגרים האלו אז אתה גם לא צריך לפרק את הלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.