עבור לתוכן

עם L2TP - התנתקויות, ללא L2TP - מהירות מחרידה באתרי חו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה,

יש לי אינטרנט של HOT והספקית היא בזק בינלאומי.

יש לי אינטרנט אלחוטי בבית עם ראוטר של TPLINK.

מהירות אינטרנט של 12 מגה.

בכמה חודשים האחרונים אני נתקלתי באיטיות לא הגיונית לאתרים מחו"ל.

זה מתבטא בהורדות איטיות מאתרים בחו"ל (30 קילהבייט, לפעמים קילבייט אחד) עד לצפייה איטית ביו-טיוב, פייסבוק, הכל.

כל זמן מה התקשרתי לתמיכה והם טירטרו אותי ללא הרף, ללא מענה אמיתי.

עד לפני שבוע שאני נפלתי במקרה על בחור עם ראש על הכתפיים מHOT שעזר לי המון, אשכרה הבין עניין, העביר אותי לחייגן, פתח לי מהצד שלו פורטים, הסביר לי על כל העניין הזה ואני גלשתי כמו מטורף בחו"ל, כמו שצריך, במהירות של 12 מגה באמת.

אבל מה, לאחר זמן מה היו התנתקויות אקראיות מהאינטרנט.

כל כמה זמן, סתם פתאום, האינטרנט לא עבד לי לכמה שעות, וחזר. כל השבוע האחרון.

התקשרתי להוט, והם לצערי החזירו אותי לחיבור ללא חייגן, הסבירו שאין כזאת תמיכה רצינית וזה טכנולוגיה ישנה וכל מיני דברים, והציעו לי להחליף ספק בכלל וסיפור אחד גדול.

נזכרתי שיש לי פה באתר אנשים שמבינים עניין ואתם באמת יכולים להציע לי מה לעזאזל אני אמור לעשות?

אני לא רוצה להתקשר יותר כי אני כבר שמתי לב שפעם אחד אני נופל על אחד שעוזר, ופעם אחרת, סתם איזה נציג שירות שלא כזה משקיע.

תודה מראש אנשים, אני מקווה שאקבל פה תשובות, אני בטוח שאני אעשיר את הידע! :)

פורסם

איזה ראוטר של TPLINK (דגם)?

פורסם
  • מחבר

איזה ראוטר של TPLINK (דגם)?

TL-WR841N

פורסם

תעדכן firmware אני עובד עם 340GD על 30 מגה :) (נראה לי הדגם הכי חלש) אין לי התנתקויות ואני מקבל את מלא המהירות L2TP...

פורסם

איזה גרסא? על הראוטר מאחורה צריך להיות כתוב לך...

פורסם
  • מחבר

איזה גרסא? על הראוטר מאחורה צריך להיות כתוב לך...

TL-WR841N

רשמתי מעל

כעקרון אני לא בדיוק יודע איך לעדכן את הFIRMWARE וזה לא משנה כי אני עכשיו לא על L2TP אני פשוט שואל בשביל להבין מה לעשות מפה והלאה, לאסוף אינפורמציה ואז לראות אם אני יכול לחזור לאינטרנט נורמאלי עם חייגן.

פורסם

כדי לקבל מהירות נורמלית לחו"ל אתה אכן צריך להיות בחיבור עם חייגן L2TP בראוטר. אבל בדגם של הראוטר שלך כדי שלא תחווה ניתוקים עם החייגן, צריך לעדכן את הקושחה שלו. לאחר מכן תבקש מהוט להחזיר אותך לחיבור רגיל ותגדיר חייגן בראוטר. לא אמורים להיות ניתוקים. כמובן אתה צריך לוודא קודם שהניתוקים לא נובעים מבעיית תשתית כלשהי כמו עוצמות לא תקינות, FLAPS וכו' ואת זה הוט יכולים לבדוק לך ולשים את המודם במעקב של 24 שעות.

פורסם

החברה מעליי צודקים , הראוטר אמור לעבוד עם חייגן ללא התנתקות .

הנה הלינק

http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR841N

שם תדע איך לזהות איזו גריסא יש לך ולפי זה להתקין.

אם זה לא יעזור דבר עם בזק ,שאולי יתנו לך כתובת חילופית (האייפי דרכו אתה מתחבר) עוזר לפעמים.

פורסם
  • מחבר

החברה מעליי צודקים , הראוטר אמור לעבוד עם חייגן ללא התנתקות .

הנה הלינק

http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR841N

שם תדע איך לזהות איזו גריסא יש לך ולפי זה להתקין.

אם זה לא יעזור דבר עם בזק ,שאולי יתנו לך כתובת חילופית (האייפי דרכו אתה מתחבר) עוזר לפעמים.

תודה על העזרה עד כה!

אבל רגע, זה ממליץ על "Factory Default" - להחזיר את ההגדרות של הראוטר להתחלה לאחר ההתקנה, וממליץ שאני ארשום את כל ההגדרות שהיו לפני על דף או משהו.

מה לעזאזל חח, יש כל-כך הרבה, ואני בטוח שיש גם כאלה שלא ידעתי ששונו או לא שונו..

מה מומלץ?

פורסם

סביר להניח שמאז שקנית אותו לא שיניתה כלום , חוץ מאולי ב WAN , ואולי הוספת סיסמא לאלחוטי . כך שניראה לי אתה יכול להמשיך בלי פחד, זה גם כך לא ישפיע על כלום כל עוד אתה ללא חייגן וכשיחזירו לך את החייגן , פשוט תסדיר את ה WAN כמו שזה עכשיו.

פורסם

חיברתי למשפחה את הנתב הזה בכבלים 12 מגה L2TP כמעט שנה אף פעם לא עשה בעיות.

בעבר היו בעיות ברשת של הוט והיה צורך להחליף מודם.

הייתי ממליץ לך לחבר את המודם ישירות למחשב לאיזה כמה שעות טובות ולבדוק האם עדיין יש ניתוקים, ממליץ בכתובת שרת L2TP לרשום במספרים (212.25.127.15), במידה וישירות עדיין ישנם ניתוקים, תפנה שוב להוט במידה ואין אז מומלץ לאפס הגדרות נתב, שיהיה בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים