עבור לתוכן

בעייה מוזרה מאז התקנת ראוטר של EDMIAX

Featured Replies

פורסם

חיברתי אתמול ראוטר של חברת EDMIAX BR622NS

עכשיו המחשב שלי מחובר עם כבל והגלישה בוא נוראית האנטרנט לא זז בעוד שהגלישה עם המחשב נייד האנטרנט טס..

ניסיתי לחבר את הפלאפון (SE ARC) למחשב ולעשות לו TETHERING (חיברתי אותו לUSB ואת הפלאפון לרשת האלחוטית) והאטנרט טס שוב במחשב שלי גם..

(אם אני מחבר את המחשב שלי ישר למודם האטנרנט גם טס) רק שהוא מחובר בכבל לראוטר הוא ניהיה איטי להחריד

פורסם

X אפשרויות:

או שכרטיס הרשת שלך לא משהו (דפקט רציני, או אפילו הגדרות לא נכונות).

או שהכבל בו אתה משתמש לא משהו.

או שיציאות ה Ethernet של הנתב שלך לא משהו.

חיפוש קצר מוביל למסקנה שהנתב בסדר גמור, ונאשרנו עם כרטיס הרשת שלך או הכבל.

יש לך אפשרות לבדוק? (כבל אחר? כרטיס רשת נוסף?)

פורסם

היה לי נתב של אדימקס שאחרי כמה שנים נדפק לו הסוויץ' הפנימי וזה הגיע לרמה שהאינטרנט ביציאות החוטיות קרטע קשות, בעוד שבאלחוטי עבד יופי. הסיכוי שזה יקרה בנתב חדש נראה נמוך למדי, אבל שווה לבדוק. ניסית לחבר מחשב אחר בצורה חוטית? ניסית להחליף את הכניסה החוטית שאתה משתמש בה בנתב?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עם כבל אחר זה לא שינה כלום..

בעייה עם הכרטיס רשת הפנימי לא הגיוני כי שאני מחבר את המודם ישר למחשב בלי הראוטר

האנטרנט טס .. הבעייה היא רק שזה עובר מהמודם לראוטר ולמחשב (ורק בכבל לא באלחוטי)

הראוטר עצמו הוא חדש מהקופסא אתמול קיבלנו אותו ..

פורסם
  • מחבר

לקח זמן לעדכן צבא..

בכל מקרה עשיתי ריסט לראוטר וכרגע זה יסתדר האנטרנט טס

(שאלה קטנה היא איך אני פותח פורטים בראוטר הזה ובמחשב..?)

פורסם

יש לי ראוטר של אדימקס BR-6504N, ויש לי את אותה בעיה כמו שהייתה לך ..

כשהמודם מחובר ישירות למחשב, האינטרנט טס.. אני מקבל 1MB - 1.5MB מאתרים בארץ\חו"ל על חיבור 12MB

עם הראוטר אני מקבל 400KB-700KB - ואת הבדיקה עשיתי כשהWiFi כבוי והמחשב שלי היחידי שחובר לראוטר.

הראוטר פועל כרגע עם הגירסה האחרונה, עברתי על כל ההגדרות של הראוטר מספר פעמים, ובנוסף שום ריסטרט לא עוזר .. (אגב, בדקתי את הכבלים והם לא הבעיה)

אני חייב לציין שגם ניסיתי לפנות לתמיכה של אדימקס לפני מספר ימים ועדיין לא קיבלתי תשובה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים